Τετάρτη 9 Απριλίου 2008

Φυσική Αγωγή

Αυτός ο κόσμος όλο και πιο πολύ με πείθει να γίνω αθλητής… Σε ένα δρόμο 2-3 χιλιόμετρα έξω από το πέρα ανάθεμα βλέπω έναν ξένο (λίγο έτσι Γερμανός, Αγγλοφατσούλα, πάντως Κύπριος λίγο δύσκολο…) να κάνει τζόγκινγκ! Αλλά πρέπει να εφοδιαστώ με τα απαραίτητα φορμίτσες (αχ! Πρέπει να είναι και κοντές γαμώτο) και κοντομάνικες μπλουζίτσες και ένα σάκο με πετσέτα και παγούρι με νερό, μωρέ μπας και υπερβάλλω;

Ακολούθως περνάω και έξω από γνωστό γυμναστήριο της Λευκωσίας και βλέπω ένα φουσκωτό που φοβάσαι μην τον τρυπήσεις, και λέω μήπως να το ξανασκεφτώ; Και μετά η λογική μού μου έδωσε ένα εσωτερικό χαστούκι και μου λέει «Αγάπη μου… Πόσα λίγα ξέρεις! Αυτά εκεί (για τα ποντίκια μιλούσε) δεν τα αποκτάς με περπάτημα ούτε με το φαγητό που τρως, θέλεις άλλα μέσα… πιο βαριά αλλά ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΗΛΙΘΙΕ??!!!»

Κοιτάξτε, εγώ της βρίσκω το δίκιο της, αλλά έχω την εντύπωση πως με αντιπαθεί… Αφού περνάω δίπλα από μια “ντίβα”: καστανό μαλλί με ξανθές ανταύγειες, φόρμες μάρκας, την πετσέτα στον ώμο και να ψάχνει τα κλειδιά του αυτοκινήτου στην Louis Vuiton, είπα τι στο διάολο και μου ήρθε στην μνήμη η Έβα Λονγκόρια (μια εκ των Απελπισμένων Νοικοκυρών η οποία ΔΕΝ είναι έγκυος) που κυκλοφορεί με φόρμες, αθλητικά παπούτσια, γυαλιά ηλίου και την τσάντα της Πράντα από… δέρμα πίθωνα!!! Και καθώς η ΣΚΕΨΗ.ΜΟΥ.337 προσγειωνόταν στο Αεροδρόμιο της Λογικής ακούω ανακοίνωση «ντινγκ-ντογκ ΑΛΛΟ Η ΕΒΑ ΛΟΝΓΚΟΡΙΑ, ΤΖΙΝΗ ΠΟΙΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΝΙ? ντινγκ-ντογκ»

Θα κάνουμε pushups, θα κάνουμε pushups, να δεις τι πάει να πει γυμναστική

Αν αποφασίσω να αρχίσω εγώ γυμναστική να μου θυμάστε ότι είτε ανακάλυψα σοβαρό πρόβλημα υγείας (μακριά από μας) είτε τρέχω από πίσω τον ξένο που κάνει τζόγκινγκ…

3 σχόλια:

Αρκούρης είπε...

εγώ πάντως λέω να τον πάρεις από πίσω (τον "Γερμανό" φυσικά) και έστω κι αν δεν βγει πουθενά, καλό θα σου κάνει, και στην κυκλοφορία, και στο μεταβολισμό, αλλά, το σημαντικότερο, στη διάθεση! ;)

Ιθάκη-man είπε...

Ααααααχ αφού όλοι θέλουμε τον "Γερμανό" μας τί να κάνουμε???

Αρκούρης είπε...

xm. Γερμανό ε?... χμ. ΧΜ λέμε! Δηλαδή, Κυπραίος εν κάμνει, ε?...