Κυριακή 13 Απριλίου 2008

Mikroutsikos Power

Τι ήταν αυτό Χριστέ και Παναγιά μου? (Ποιοι είναι αυτοί καλέ?)

Πόσοι από εσάς έζησαν την εμπειρία του Πρωινάδικου του Μικρούτσικου χθες? Παιδιά? Είχε θέμα, «Πρωταγωνιστές σε αισθησιακές ταινίες» και ήταν παρόντες 2 πρωταγωνιστές ενός πορνό το οποίο θα πωλείται σύμφωνα με τα λεγόμενα τους σε όλα τα περίπτερα της Ελλάδος!!! Ο ένας εκ των δύο ήταν «Τσάρλης» (Κύπριος της Αγγλίας, για όσους δεν κατέχουν)

Ο ένας ο πρωταγωνιστής είπε πως ήταν δύσκολο για αυτόν επειδή ένιωθε αμηχανία να κάνει σκηνή σεξ… Ο συγκεκριμένος είναι διακοσμητής και εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο τον βρήκε ο σκηνοθέτης του πορνό και ακολούθως μίλησε ο Τσάρλης, ο οποίος είπε ότι πήγαιναν με τον σκηνοθέτη στο ίδιο γυμναστήριο στην Αγγλία και ο σκηνοθέτης του ζήτησε να συμμετέχει στην παραγωγή αυτή (προφανώς ο σκηνοθέτης έριχνε κλεφτές ματιές στα αποδυτήρια)

Ο Μικρούτσικος ρώτησε πως τα καταφέρνουν τόση ώρα (αφού του είπαν ότι μια σκηνή σεξ θέλει 4 περίπου ώρες για να ολοκληρωθεί) να είναι σε στύση, και μάλιστα γυρνά και λέει του Τσάρλη «Εσύ πρέπει να ήσουν ντοπαρισμένος!!!» άντε και να του εξηγήσει η Δήμητρα τι θέλησε να πει ο καλός της αντρούλης…

Με αυτά και μ’ αυτά και με εκείνα και με τ’ άλλα άλλαξα κανάλι γιατί δεν άντεξα την γελοία κατάσταση…

Δεν υπάρχουν σχόλια: