Κυριακή 6 Απριλίου 2008

Sunday...

Σήμερα Κυριακή, αύριο Δευτέρα, μεθαύριο Τρίτη, αντιμεθαύριο Τετάρτη, αντί-αντιμεθαύριο Πέμπτη και αντί-αντί-αντιμεθαύριο Παρασκευή και μετά από αυτό Σάββατο και πάλι από την αρχή για να μην πολυλογούμε… Ας συγκεντρωθούμε στο σήμερα Κυριακή αύριο Δευτέρα!

Η Αξέχαστη και αγαπημένη Αλίκη είχε τραγουδήσει (όχι μόνο) μια φορά: «Ωραία που ‘ν΄ η Κυριακή, μα να ‘ταν πιο μεγάλη» της βρίσκω λοιπόν ένα μεγάλο δίκαιο… Σήμερα Κυριακή λοιπόν 6 Απριλίου 2008 η έκθεση «κατοικία» κλείνει τις πύλες της στο κοινό, στον χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Κύπρου στην Λευκωσία, κάπου στις 11 το βράδυ…

Είπα δεν έχω κάτι να χάσω (ενώ είχα μια λίστα με πράγματα για να κάνω) και πήγα και μια βόλτα από εκεί… Φουτουριστικά έπιπλα, άβολα κρεβάτια, μεγάλοι καναπέοι, τετράγωνες και ορθογώνιες τραπεζαρίες, έπιπλα κήπου από μπαμπού (όχι το κινέζικο της Λήδρας), κουρτίνες σε διάφορους σχεδιασμούς και πόρτες και παράθυρα με εξελιγμένη τεχνολογία… Ομολογώ πως είναι η πρώτη φορά που πάω!

Ο κόσμος εκεί ήταν περίεργα διαφορετικός… Νεαρά ζευγαράκια έρχονται να δουν πως θα φτιάξουν το νέο τους διαμέρισμα, γονείς παίρνουν τα παιδάκι τους για να διαλέξουν παιδικό δωμάτιο, μεγάλοι πάνε για να βρουν κάτι που θα κάνει την ζωή τους πιο αναπαυτική και άλλοι πάνε απλά για να δουν ότι δεν μπορούν να αγοράσουν!

Για όσους δεν πήγαν, δεν χάσατε και κάτι το σπουδαίο. Προτιμήστε να πάτε στα καταστήματα, εκεί έχουν όλα τα έπιπλα που μπορείτε να αγοράσετε και επιπλέον δεν θα σας πουν «Μην αγγίζετε» ή «Μην κάθεστε»…

Δεν υπάρχουν σχόλια: