Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

Ο πατάω-πόδι μίλησε

Δεν ξέρω τι να τον κάνουμε πλέον αυτόν που τον αφήσαμε ελεύθερο και κάνει ότι θέλει αλλά ιδιαίτερα λέει ότι θέλει. Και φυσικά αναφέρομαι στον πολυλατρεμένο μου Αρχιεπίσκοπο Goldenmouth τον Βου. Με βασικό άξονα τις εθνικιστικές σαχλαμάρες του στυλ “Κύπρος-Ελλάδα ένα πράμα” να μιλά “καυστικά” για την κυβέρνηση της Ελλάδας αλλά και της Κύπρου οι οποίοι “μετέτρεψαν το πρόβλημα της Κύπρου από πρόβλημα εισβολής και κατοχής σε πρόβλημα διακοινοτικό”.

Ο Αρχιεπίσκοπος ο οποίος και προφανώς έχει χεστεί από το “αν είναι ποτέ δυνατόν” όπως το εξέφρασε “το 35%” λέγοντας Τ/Κ (το πρόβλημα του είναι ότι είναι μουσουλμάνοι) να ζητά 50-50 κατανομή εξουσίας με το υπόλοιπο (βλπ Χριστιανοί Ορθόδοξοι) δήλωσε “τολμώ να πω... ΑΣΧΕΤΕΣ” μιλώντας για τις επιτροπές που συστάθηκαν για τα καθημερινά θέματα. Και μετά να λέει (όλα αυτά σε Ναό) «Αν μου επιτρέπεται η φράση, να πατήσουμε πόδι και να μην μετακινηθούμε» και από κάτω όλα τα αρνάκια της θρησκείας να φωνάζουν “Άξιος-Άξιος”... ούτε ιερό έχετε ούτε όσιο...

Ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος είπε ότι τα λόγια του “αφεντικού” αποτελούν "αφετηρία για οριστικοποίηση των τετελεσμένων της κατοχής", περίεργο να το λέει επίσης ιερωμένος αλλά μ' αρέσει γιατί συμπλήρωσε “η λύση δεν θα έρθει μαγικά και η Εκκλησία πρέπει να είναι εποικοδομητική σε αυτές τις προσπάθειες”.

Ανάξιος-Ανάξιος... Στην Πυρά-στην Πυρά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: