Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

The (Ugly) Truth

Η Meredith Baxter ανακοίνωσε χθες ότι είναι λεσβία και συγκατοικεί με την σύντροφο της, παρά τους τρεις γάμους της με: τον Robert Lewis Bush με τον οποίο απέκτησε 2 παιδιά, τον David Birney με τον οποίο απέκτησε 3 παιδιά και τον Michael Blodgett με τον οποίο ήταν παντρεμένη μέχρι το 2000. Πάντως τον περασμένο μήνα ο Mario Lavandeira κατά κόσμον Perez Hilton (θα αποφύγω τον χαρακτηρισμό) πήρε μια φωτογραφία από μια εφημερίδα που έγραφε για μια λεσβιακή κρουαζιέρα όπου και εντόπισε την Baxter.
Παρ' όλα αυτά αξίζει κάπου εδώ να αναφέρω ότι η 62χρονη ηθοποιός δήλωσε σε συνέντευξη της “Είμαι λεσβία και ήταν κάτι που δεν ανακάλυψα από την αρχή (...) Για πρώτη φορά νιώθω ειλικρινής (...) Πάντοτε ζούσα μια ιδιωτική ζωή, το να πω ότι είμαι λεσβία και άλλα προσωπικά πράγματα είναι αντίθετο σε αυτό που είμαι (...) Δεν θέλω να ανησυχώ όλη την ώρα (μήπως μας δουν, η Locke δεν το κρύβει ότι είναι λεσβία) έπρεπε όμως να νιώθω και εγώ άνετα γιατί δεν είναι δίκαιο να την πείσω να ζούμε μια μυστική ζωή” και τέλος δήλωσε “Η στήριξη από την οικογένεια μου και τους κοντινούς μου φίλους ήταν ξεκάθαρη και απόλυτη. Είμαι στα αλήθεια ευλογημένη”




Αφιερωμένο στους: Meredith Baxter, Perez Hilton, όλους τους γκέι και λεσβίες και στους γονείς όλων αυτών, σε αυτούς που απατούν και άλλους πολλούς:
(ουσιαστικά εδώ ξεκινά το ποστ με κοινωνικό μήνυμα, το άλλο ήταν απλά πληροφόρηση)

Να λες την αλήθεια. Είναι ωραίο να λες την αλήθεια, μπορείς έτσι να διώξεις ένα βάρος από πάνω σου. Μπορεί να νιώσεις πιο χαρούμενος, θα νιώθεις ότι δεν ζεις στον μυστικό σου κόσμο, θα μπορείς να ζήσεις την ζωή σου χωρίς τύψεις και ενοχές... Ναι, είναι ωραίο να λες την αλήθεια αλλά και παράλληλα τόσο επώδυνο. Μπορεί έτσι να διώξεις ένα βάρος από πάνω σου αλλά μπορεί και να βαρύνεις κάποιον άλλο. Μπορείς πάνω από όλα να ζήσεις την ζωή σου ή μπορείς ταυτόχρονα να κάνεις θρύψαλα την ζωή και τα όνειρα κάποιου άλλου με την αλήθεια. Μπορεί η ζωή αυτού του άλλου να είναι βασιζόμενη στα σχόλια του κόσμου ή να είναι μια στερεοτυπική ζωή ή να είναι μια μυστική ζωή ή μια ζωή βασισμένη σε εσένα αλλά εσύ λέγοντας την αλήθεια θα του την καταστρέψεις είτε το αξίζει είτε όχι

6 σχόλια:

gay super hero είπε...

Mπορεί...αλλά μπορεί και να είσαι τυχερός και ο άλλος να σε εκπλήξει με την αντίδρασή του.

Γράφεις πολύ ώριμα πάντως. Μπράβο :-)

sCaTterBraiN είπε...

κι εγώ έχω εκπλαγεί μόνο ευχάριστα. αλλά ποτέ δεν τόλμησα να το πω σε γονείς. είναι προσωπικό στον καθένα και ο καθένας χρειάζεται το χρόνο του. τα θετικά παραδείγματα πάντως καλό είναι να προβάλλονται. :-)

Ιθάκη-man είπε...

@ gay super hero:
Μπορεί... όπως το είπες :P Μπορεί ναι, μπορεί όχι (και εννοείται πως προτιμάμε το μπορεί ναι!!!)

Αχ ευχαριστώ πάρα πολύ, αυτό είναι ένα δώρο που χρειάζεται να κάνουμε και ο Άγιος Βασίλης δεν το φέρνει :D

mahler76 είπε...

που παίζει αυτή?(βαριέμαι να την γκουγκλίσω).

Όσο για αυτό το βόθρο τηην Perez μπλιάχ.

mahler76 είπε...

που παίζει αυτή?(βαριέμαι να την γκουγκλίσω).

Όσο για αυτό το βόθρο τηην Perez μπλιάχ.

Ιθάκη-man είπε...

Λοιπόν η εν λόγω κυρία έπαιξε σε ένα επεισόδιο του Brothers & Sisters (την οποία σειρά θέλω να δω) σε ένα άλλο του 7th Heaven, έπαιξε την μαμά του Ethan Green στην ταινία "The Mostly Unfabulous Social Life of Ethan Green" και οι περισσότεροι την ξέρουν από την σειρά "Family Ties" (που δεν την έχω καν ακουστά) και η τελευταία ταινία που συμμετείχε ονομάζεται The Onion Movie (που επίσης δεν την έχω ακουστά)

Για τον Περεζ ναι μην μιλήσουμε καλύτερα!