Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Last Week for 2009

Η κίνηση στα μπλοκ είναι μειωμένη αυτήν την περίοδο και αν και είχα προγραμματισμένες κάτι αναρτήσεις θα τις καθυστερήσω λίγο! Πάει καιρός να γράψω κάτι σε πεζό λόγο (από δω διάλογοι του παραλόγου, από κει ο Δημήτρης με τις τσούλες) και είπα να το γράψω τώρα που είναι ήρεμα τα πράγματα! Μέχρι τώρα οι διακοπές κυλούν ομαλά·

Κάτι είναι περίεργο, όλα άρχισαν από την μέρα εκείνη του Νοεμβρίου που στόλισα το δέντρο (θυμάστε φαντάζομαι), το δέντρο είναι πιο λιτό από ποτέ, μετά η διακόσμηση (πάλι από τα χέρια τα δικά μου) είναι απλή και απέριττη, τα δώρα που έκανα ήταν απλά αλλά όχι τυπικά και δεν έχω πάρει δώρο-δώρο γιατί φέτος δεν ξέρω πως δεν έχω δει κάτι και να μου αρέσει και να πω το θέλω!

Δεν είναι περίεργο, όχι, από τότε που έκλεισα τα 18 και αποφοίτησα από το σχολείο νιώθω ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα, στην αρχή το πήρα σοβαρά και εγώ και οι φίλοι μου. Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα σκεφτεί απλά, σκέφτομαι φύσει περίπλοκα, ο νους μου δεν πάει στα απλά*. Μετά, από αλλεπάλληλες περιπέτειες που είχα, καλές και κακές, με έδεσαν περισσότερο με την οικογένεια μου και τώρα είμαι πιο μινιμάλ από ποτέ (εκτός και όταν πρόκειται για διακόσμηση, αλλά και πάλι είμαι πιο μίνιμαλ)

Με ρωτούσαν συνεχώς τι δώρο θέλω για φέτος και τι μου άρεσε, όσο και αν σας φαίνεται περίεργο δεν είδα τίποτα και να πω ότι μου άρεσε και γενικότερα δεν είχα την όρεξη φέτος να πάω από μαγαζί σε μαγαζί μόνος μου κάτι που έκανα πέρσι για πρώτη φορά! Τα πράγματα είναι διαφορετικά, ναι, αλλά αυτή τη φορά το νιώθω μόνο εγώ, και καλύτερα για μένα, έφτασα να σκέφτομαι οτι είμαι πλήρης από υλικά αγαθά και οτι αυτά που μου λείπουν είναι πνευματικά και είναι πολύ συγκεκριμένο.

*Η ερώτηση που με δυσκόλεψε περισσότερο πρόσφατα ήταν “Γιατί η κότα περπατά στην μέση του δρόμου” σκέφτηκα ότι είδε κάτι που τρώγεται και όρμησε ή επειδή είναι ηλίθια... Κι όμως την απάντηση δεν την βρήκα. Μπορεί να μην είναι η απάντηση, μπορεί να είναι αυτό που σκέφτηκε εκείνος που επινόησε την ερώτηση (όπως άλλες σπαστικές ερωτήσεις που περιέχονται στα IQ tests) αλλά όταν άκουσα την απάντηση είπα πως ήταν η πιο λογική και πιστέψτε με αν το σκεφτόμουν για μέρες ολόκληρες δεν θα το έβρισκα.

Απάντηση: Γιατί προσπαθεί να περάσει απέναντι

Να περνάτε καλά και πάνω από όλα μην φιλοσοφείτε τέτοιες μέρες! Καλή Τελευταία Εβδομάδα για το 2009

6 σχόλια:

musicbug είπε...

Kalimera kai kali vdomada!!!
Mono emeis exoume apomeinei na grafoume LOL Gia na kaneis pswnia, na pareis dwra klp, eite einai Xmas eite oxi, thelei orexi. Sto erwtima me tin kota egw tha apantousa to deytero, oti einai apla ilithia:-)

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω τουλάχιστον η τελευταία εβδομάδα του χρόνου να είναι απλή!

Τα απλά πράγματα είναι και τα πιο απολαυστικά δε νομίζεις??

Το ότι δυσκολεύτικες να βρείς την απάντηση στην ξακουστή ερώτηση για την κότα ένα πράγμα σημαίνει: Περιπλέκεις/φιλοσοφείς τα πράγματα περισσότερο από όσο 'πρέπει'.
Το ξέρω επειδή και εγώ το ίδιο κάνω :)
Kαλό Νέο Έτος να έχεις!
ΧΧ

tinkerbell είπε...

Τι μου θύμησες τώρα! Ένα email που έλαβα πριν από 5 χρόνια, πως θα αντιδρούσαν μορφές της ιστορίας και της πολιτικής σε αυτό το ερώτημα. Pardon από τώρα για το long comment :/

PLATWNAS:
Gia to kalo toy. Sthn allh pleyra brisketai h alh8eia.

ARISTOTELHS:
Einai sth fysh toy kotopoyloy na diasxizei toys dromoys.

MWYSHS :
Kai o 8eos katebhke apo ton oyrano. Kai eipe sto kotopoylo:
"Prepei na diasxiseis to dromo".
Kai to kotopoylo ypakoyse. Gia na dojastei to onoma Aytoy.

KAROLOS MARJ:
Htan istorika anapofeykto.

DARBINOS:
Ta kotopoyla, sto perasma twn aiwnwn, epilexthkan apo th fysh me tetoio tropo wste na einai shmera genetikws ikana na diasxizoyn dromoys.

FROYNT:
To gegonos oti asxoleiste me to ean to kotopoylo diesxise to dromo
apodeiknyei oti diakatexeste apo syndroma anasfaleias kai oti h
sejoyalikothta sas einai aforhta katapiesmenh.

MARTIN LUTHER KING:
Oneireyomai enan kosmo opoy ka8e kotopoylo 8a einai eley8ero na
diasxizei to dromo xwris na dinei logariasmo gia thn prajh toy.

GIOYRI GKAGKARIN:
Gia na paei ekei poy kanena allo kotopoylo den eixe paei prin.

KWSTAS SHMITHS:
To kotopoylo den diesxise olo to dromo, alla meta tis ekloges h
kybernhsh mas 8a kanei o,ti einai mporeto gia na oloklhrw8ei h diasxish.

MPIL KLINTON:
ORKIZOMAI sto Syntagma kai stis Arxes twn Hnwmenwn Politeiwn oti den eixa kamia sxesh me to kotopoylo ayto.

BILL GATES:
Eimaste sthn eyxaristh 8esh na sas anaggeiloyme oti molis kykloforhse to neo Chicken Office 2000, poy den diasxizei mono to dromo, alla
ekkolaptei,arxeio8etei, sxediazei klp.

:) hope it made u smile!

ProFyLaKtiKo είπε...

αυτό με την κότα είναι το πιο χαζό -τύπου ανέκδοτο- που έχω ακούσει ποτέ. ήμουν σίγουρος πως θα κολούσες σε κάτι τέτοιο...

καλή τελευταια βδομάδα λοιπόν, χωρίς καθόλου φιλοσοφία

Ιθάκη-man είπε...

@ musicbug:
Για ένα πουκάμισο αδειανό για μια κότα! Έχω όρεξη να σκεφτώ για την πουτάνα την κότα και για να μην πάω για ψώνια, πωπω ανωμαλία! :P Αυτήν την κότα λοιπόν θα την κάνω σούπα!

@ OneWayStream:
Λιτά και απέριττα, ναι, είναι το ίδιο ωραία θα έλεγα. Φιλοσοφώ ο μαλάκας! (δεν έχω και τίποτα άλλο να κάνω) :P

@ Tinkerbell
Καλή μου, δεν παίζεται το email τούτο! Δεν το έχω ξαναδιαβάσει αλλά είναι τέλειο! Μ'αρεσε πάρα πολυ! Σε ευχαριστώ!

@ Προφυλακτικό:
Προφυλακτικούλη, είναι χαζό γιατί δεν είναι κάτι αντικειμενικό και κολάω (για αυτό μισώ και τα IQ-Tests, δεν έχω κάνει ποτέ)
Καλή Εβδομάδα!

mahler76 είπε...

ποια μειωμένη κίνηση? όλοι οι άρρωστοι εδώ είμαστε χαχαχαχαχα
Happy Fucking New Year!!!