Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2009

Mix Fairytale Vol.9

Στα προηγούμενα επεισόδια:

Είχαμε φύγει από το Διαμαντένιο Κάστρο την ώρα που η Barbie εμφανώς αδυνατισμένη τα είχε ξαναβρεί με τον Κεν και πιστέψτε με περνούσαν πολύ ωραία μετά το κέρατο που του έκανε. Ακάθεκτοι εγώ, η Χιονάτη και οι 7 νάνοι φτάσαμε στο παλάτι της γιαγιάς της Κοκκινοσκουφίτσας, της Πρασινοσκουφίτσας, η οποία είχε για νοσοκόμο ένα γκόμενο. Η τελικά-fashionista Κοκκινοσκουφίτσα μας προσκάλεσε σε δείπνο στο «φτωχικό» παλάτι της γιαγιάς αλλά περιμέναμε ακόμα ένα άτομο, ήμασταν 12 άτομα αλλά υπήρχε ακόμα μια καρέκλα... Ποιος ήταν;

Ακούμε μια φωνή και τον ήχο ενός ρολογιού τύπου Μπικ Μπεν: «Είμαι η Μπάνι Τσουκίνο είμαι μαθήτρια στην Γ Γυμνασίου και έχω ομάδα αίματος Ο» παίζει μια μουσική εκκωφαντική και μετά συνεχίζει «Όποιος με πολεμήσει θα πληρώσει στο ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ» με το που τελειώνει σηκώνομαι και χειροκροτώ μετά μανίας γιατί είμαι φαν της άσε που φορούσε το μάξι άσπρο φόρεμα που της πάει πάρα πολύ. Μετά μας ανακοίνωσε ότι κάποιος θα την προδώσει, ευθέως ρώτησα “Εγώ είμαι διδάσκαλε;” και απάντησε αρνητικά... Η Γιαγιά της Κοκκινοσκουφίτσας ρωτάει τελευταία δισταχτικά και λέει «Είμαι εγώ διδάσκαλε?» και η Sailor Moon απαντά «Μάντεψε! Κωλόγρια!» αμέσως το πάτωμα υποχώρησε, βρισκόμασταν σε ένα γήπεδο (κρίμα και η Σέιλορ Μουν φορούσε και άσπρα). Η Πρασινοσκουφίτσα διάλεξε τον Πίκατσου και η Σέιλορ Μουν θα παλέψει αυτοπροσώπως.

Η ΜΑΧΗ

Οι προβολείς ήταν δυνατοί και οι δύο αντίπαλοι άρχισαν να ιδρώνουν ενώ δεν πολεμούσαν, η γριά Πρασινοσκουφίτσα δεν έδωσε διαταγή στον Πίκατσου να επιτεθεί και η Σέιλορ Μουν τον κοιτούσε περίεργα. Και τότε η Σέιλορ ετοιμάζεται να μιλήσει και λέει με βαθιά φωνή “Θα ανοίξετε το κλιματιστικό? Επιτέλους γιατί ίδρωσα... ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕ ΜΕ”και ενώ η Σέιλορ Μουν μεταλλασσόταν η δαιμονική κωλόγρια λέει “ΠΙΚΑΤΣΟΥ, ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ”, τότε ο Πίκατσου ρίχνει έναν κεραυνό στην Σέιλορ και αυτή πέφτει στο έδαφος με καπνούς να βγαίνουν από τα μαλλιά της.

“Το νερό είναι καλός αγωγός του ηλεκτρισμού” είπε με αισχρό τρόπο η κωλόγρια και συνέχισε “αυτό έπρεπε να το ξέρεις”
“Ka-rika-to” φώναξε η Σέιλορ
Δεν άντεξα και φώναξα “Στα Ελληνικά μαρή”
“Το ξέρω” είπε μετά σαστισμένη η Σέιλορ Μουν “μα αντέχω ακόμα” και χωρίς να πει τίποτα άλλο και χωρίς να μπορεί να αντιδράσει ο κίτρινος αντίπαλος, η Σέιλορ Μούν είπε βγάζοντας ένα ραβδί “Στο όνομα του φεγγαριού θα σε τιμωρήσω, ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ, ΕΠΙΘΕΣΗ!” και αμέσως καρδούλες ξεπρόβαλαν από το ραβδί και ο Πίκατσου πετάχτηκε 5 μέτρα πιο πίσω με το κεφάλι (ας φορούσε κράνος και ζώνη) και αιμορραγούσε...
“Πίκατσου!” ακούστηκε μια φωνή γεμάτη πόνο, η γρια έτρεξε κοντά του να δει αν είναι καλά. Ο Πίκατσου όμως ήταν σε άθλια κατάσταση και η γρια αποφάσισε ότι θα πολεμήσει μόνη της. “Δεν τελείωσε η μάχη αυτή Σέιλορ Μουν”
“Έχεις δίκαιο”
“Πάντα έχω δίκαιο απλά δεν το παραδέχεσαι”
“Μην με διακόπτεις... τσουλάρα!”

Τότε από την μέση του γηπέδου υψώνεται μια πελώρια πλατφόρμα και στο κέντρο της η Μαντόνα. Λίγα δευτερόλεπτα μετά λέει “Alright people let's give it up to one of the greatest artists, Michael Jackson. Long live the King” και άρχισε να παίζει ένα τραγούδι του Michael Jackson και ο Νάνος 5 άρχισε να κλαίει και τότε ο Νάνος 2 τον συνόδεψε στην άκρη του γηπέδου και προσπάθησε να τον ηρεμήσει, η Χιονάτη έβγαζε φωτογραφίες με το νέο i-Phone 3G και η Κοκκινοσκουφίτσα πήγε πάνω στην εξέδρα και αγκάλιασε την Μαντόνα και τραγούδησαν μαζί το ρεφρέν του “The beat goes on”. Η Μαντόνα μετά από ένα 7λεπτο σόου μας αποχαιρέτησε τραγουδώντας το “Give it to me” και λέγοντας χαρακτηριστικά “I love you! Thank you so much” η πλατφόρμα υποχώρησε και η γριά ήταν και πάλι απέναντι από την Σέιλορ Μουν!

Η Σέιλορ Μουν βαριανάσαινε, κουράστηκε από την μάχη και η γριά έκλαιγε για τον Πίκατσου. Εγώ από την άλλη προσπαθούσα να κόψω με το μάτι μου που στο καλό ήταν ο γκόμενος της γριάς, το τεκνό ο νοσοκόμος, αλλά δεν μπορούσα να τον βρω... Τότε η Σέιλορ Μουν είπε “Ας τελειώσουμε την μάχη αμέσως τώρα, ΤΙΑΡΑ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ, ΕΜΠΡΟΣ ”
Ξαφνικά μια λάμψη γέμισε το γήπεδο, καλύπταμε τα μάτια μας, πλην της Χιονάτης που φορούσε Ray-ban και όταν η λάμψη άρχισε να σβήνει μπορούσαμε να διακρίνουμε την Πρασινοσκουφίτσα να είναι ξαπλωμένη στο έδαφος όπως ακριβώς και η Σέιλορ Μουν... Και από το πουθενά άρχισε να παίζει μια απαλή μουσική και με αργό ρυθμό ακουγόντουσαν τα λόγια:

Με μια αχτίδα όπλο για ασπίδα,
πριγκίπισσα του φεγγαριού
με καραβάκι μου την ελπίδα,
είμαι εγώ η Σέιλορ Μουν

Το φεγγάρι απάντηση θα πάρει,
δεν συγχωρεί κακούς το φεγγάρι
κι όποιος τολμήσει να σ' αδικήσει,
θα το πληρώσει ακριβά

Μην φοβάσαι είμαι εδώ και ξέρω πως
να βρω τον δρόμο να δούμε το φως

Θα είναι πολύ αργά για την Σέιλορ Μουν;
Ή θα προλάβω να την ρωτήσω αν οι ανκολ μπουτς της Σέιλορ Δίας και οι κόκκινες γόβες λουστρίνι της Σέιλορ Άρης ήταν από το Charles and Keith;


Αν επιθυμείτε δείτε τα επεισόδια της προηγούμενης σεζόν (Νοέμβριος 2008 – Ιανουάριος 2009):
Επεισόδιο 1 Εισαγωγικό Μέρος Α
Επεισόδιο 2 Εισαγωγικό Μέρος Β
Επεισόδιο 3 “Το διαμαντένιο κάστρο” Μέρος Α
Επεισόδιο 4 “Το διαμαντένιο κάστρο” Μέρος Β
Επεισόδιο 5 “Το διαμαντένιο κάστρο” Μέρος Γ
Επεισόδιο 6 “Η Φυγή”
Επεισόδιο 7 “Το παλάτι της Πρασινοσκουφίτσας”
Επεισόδιο 8 “Ο Μυστικός Δείπνος”

Δεν υπάρχουν σχόλια: