Κυριακή, 30 Νοεμβρίου 2008

Mix Fairytale Vol.2

Όταν επέστρεψα στο τραπέζι στο κινέζικο εστιατόριο είχαν βρεθεί και οι άλλοι 2 νάνοι, μας ζήτησαν να τους συγχωρήσουμε που δεν ήρθαν στην πρόβα γιατί ήταν στο γυμναστήριο. Φάγαμε λοιπόν, πληρώσαμε και πάμε να φύγουμε, αλλά όπως φεύγαμε είπαμε να πάμε σινεμά. Αλλά μαλώσαμε ποια ταινία να δούμε.

3 νάνοι και η Χιονάτη έλεγαν να δούμε το James Bond και οι 4 νάνοι και εγώ λέγαμε να δούμε το «Ο τελευταίος γυρισμός» της Κόριννας Αβραμίδου. Όταν πήγαμε να κόψουμε τα εισιτήρια μας είπαν ότι η ταινία θα προβάλλεται από τις 5 του Δεκέμβρη και είπαμε να πάμε τότε, άρα άκυρο και το σινεμαδάκι!

Είπαμε να μαζευτούμε σπίτι μου και έτσι έγινε. Ήρθαμε σπίτι και όταν βλέπαμε «Αίγια Φούξια» άρχισε από το πουθενά ένας ανεμοστρόβιλος και he spin us round baby right round και όταν ηρέμισαν τα πράγματα βγήκαμε έξω! Βρισκόμασταν στην Σμαραγδένια Πολιτεία, ακολουθήσαμε τον δρόμο με τα κίτρινα πλακάκια (για όσους ξέρετε το «Μάγος Του Οζ» απ’ έξω) και φτάσαμε τελοσπάντων σε ένα κάστρο, του ΟΖ.

Μια φωνή από το πουθενά μας είπε έχετε μια ευχή ο καθένας. Ο Νάνος 1 είπε πως θέλει να γίνει ψηλός, το ίδιο και ο 2, και ο 3, και ο 4, ο 5, ο 6 και ο 7. Η Χιονάτη ήθελε να ξεπαστρέψει την μητριά της και εγώ σκεφτόμουν… Και η φωνή λέει «Εσύ παιδί μου;»

«Εγώ κύριε Όζον» του είπα «θέλω πολλά και σε μια ευχή δεν φοράνε» τότε μας είπε ότι είναι μάπα ο μάγος και οι ευχές και δεν έχει πολλή πελατεία, σκέφτηκε μας είπε να κάνει ροζ γραμμή γιατί το σεξ πουλάει. Οι νάνοι άρχισαν να κλαίνε και η Χιονάτη τους είπε να μην κλαίνε και ότι με το tour που ετοιμάζουν θα γίνουν διάσημοι και ότι όλες οι γυναίκες στον κόσμο θα τους θέλουν παρά το γεγονός ότι είναι κοντοί.

Μετά από ώρα ησύχασαν και πήγαμε πίσω στο σπίτι,
μα το σπίτι δεν ήταν εκεί!
Φωνάξαμε στον Αλαντίν
και μας έφερε ένα ιπτάμενο χαλί
μας είπε όταν θέλω το έχω για ταξί


Είχαμε φτάσει στο Διαμαντένιο Κάστρο και η Μπάρμπι φανερά αδυνατισμένη μας καλωσόρισε και μας είπε να μείνουμε για το βράδυ…

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ (Νομίζω)

Δεν υπάρχουν σχόλια: