Δευτέρα 20 Ιουλίου 2009

Σαν σήμερα

Η ζωή δεν είναι μια απάτη, το ξέρω. Δεν ξέρω πως το ξέρω, αλλά ξέρω με σιγουριά ότι ξέρω, ξέρετε τώρα. Δεν είμαστε πιόνια κανενός, δεν είμαστε ήρωες στο Sims, δεν υπάρχει πίσω από εμάς ο εγκέφαλος, δεν είναι παιχνίδι η ζωή. Στόχος σου δεν είναι να κερδίσεις τη ζωή καταφέρνοντας να κτίσεις 1 σπίτι, το εξοχικό και το διαμέρισμα στο εξωτερικό που επιθυμείς, αν έχεις τέτοιους στόχους να παίξεις Μονόπολη. Κάπου έχουμε χάσει το Νόημα, όχι της Πέγκυ Ζήνα, το real πράγμα, της ζωής... Η ζωή δεν είναι παίξε γέλασε!

Όπως είπα και σε μια φίλη μου χθες βράδυ, το ωραίο και το extreme, το ακραίο πράγμα της ζωής είναι ότι την μια μέρα μπορεί να έχεις τα πάντα, πολλές επιλογές, πολλούς γκόμενους, χαρά, λύπη, λεφτά και την άλλη μέρα να μην έχεις τίποτα. Η ζωή μας δίνει άπλετες ευκαιρίες για καινούργιες αρχές αλλά κάθε φορά τα πράγματα είναι δυσκολότερα, γιατί δεν μπορούν να είναι πιο εύκολα, η πορεία της ζωής είναι ανοδική, πάντα. Είναι λίγο ή πολύ η περιπέτεια που αναζητούμε τόσο απεγνωσμένα όλοι από έναν άνθρωπο ή τους φίλους μας ή την δουλειά μας...

Η ζωή δεν είναι καλοστημένη απάτη, εν αντιθέσει με την θρησκεία (άσχετο αλλά σχετικό). Μπορεί το γεγονός ότι ο άνθρωπος πάτησε στο Φεγγάρι να είναι απάτη αλλά η ζωή δεν είναι.

Σαν σήμερα λοιπόν:

το 1969 πολύ πιθανό ο Neil Armstrong να ήταν ο πρώτος άνθρωπος που πάτησε το πόδι του στη Σελήνη

το 356 π.Χ. γεννήθηκε ο Μέγας Αλέξανδρος

το 1885 η F.A. (όχι τα αποσμητικά) η Football Association αναγνώρισε κάτω από πίεση της Αγγλικής Football Association τον επαγγελματισμό για το ποδόσφαιρο. Αργότερα η Αγγλική Football Association έγινε ένα με την σκέτη Football Association και σήμερα πρόεδρος της είναι ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ

το 1890 γεννήθηκε ο Βασιλιάς Γεώργιος ο Β

το 1903 η εταιρία Ford παρουσίασε το πρώτο της μοντέλο

το 1928 πέθανε ο Κώστας Καρυωτάκης

το 1934 γεννήθηκε η Αλίκη Βουγιουκλάκη

το 1947 γεννήθηκε ο Κάρλος Σαντάνα

το 1968 διεξάγονται για πρώτη φορά οι Ειδικοί Ολυμπιακοί

το 1973 πέθανε ο Μπρούς Λι

το 1980 γεννήθηκε το μοντέλο Ζιζέλ

μέρα Ανεξαρτησίας στην Κολομβία

μέρα φιλίας στην Αργεντινή


και το καλύτερο σου το άφησα στο τέλος

το 2005 ο Καναδάς γινόταν η 4η χώρα ανά το παγκόσμιο που αναγνώρισε τους γάμους ομοφυλοφίλων

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

20 iouliou: paranomi tourkiki eisvoli

Αντιπολιτευόμενος είπε...

Ανώνυμε, τη νομιμοποιήσαμε πρόσφατα...
Ιθακαδαπορευόμενε, αν πράγματι δεν είχαν πατήσει το φεγγάρι οι Αμερικανοί, οι Ρώσοι θα τους είχαν ξεσκίσει στην προπαγάνδα... Είχαν και τα μέσα και το κίνητρο να το πράξουν... :)