Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2008

WHAT THE... ???

Το 2007 αποτελεί ήδη παρελθόν και το 2008 έχει μόλις αρχίσει…
Μέσα απ’ αυτή την χρονιά (εγώ προσωπικά) έχω μάθει πολλά…

Πράγματα που ανέτρεψαν τις ιδέες μου, τα πιστεύω μου, την καλαισθησία μου και την κοσμοθεωρία μου… Συνέβησαν πράγματα τρελά, χαρούμενα, υπέροχα, σκληρά, όσα δηλαδή συμβαίνουν σε όλους μέσα σε μια χρονιά, άλλωστε ένας χρόνος είναι 365 μέρες και μπορούν να συμβούν 365 διαφορετικά πράγματα!

Τι έγινε το 2007? Πανηγυρικός (και αυτός ο χρόνος) θα μπορούσε να χαρακτηριστεί… Θα σας τα πω πολύ μα πολύ περιληπτικά… (και δεν θα τα πω όλα)

Και ας αρχίσουμε με το καλά (για κάποιους) δηλαδή με την επανένωση του πιο κούλ γυναικείου συγκροτήματος, στην νεαρά ηλικία της δεκαετίας του ’90, των Spice Girls.. Οι 5 καλλονές επανενώνονται κρατώντας το σταθερό σχήμα Scary Mel C που συνεχίζει να φοράει safari ρούχα (λεοπάρ και ζεμπρε), η Baby η Emma η νεότερη απ’ όλες, η Ginger Gerri ακόμη ντυμένη με πούπουλα νομίζοντας (ακόμα) ότι είναι νέα ενώ είναι 42, η Posh η λατρεμένη Vicky και η Sporty η Mel C που κάνει την καλύτερη δουλειά (δηλαδή δεν έκανε ακόμα παιδιά)

Η Victoria Beckham που ονομάστικε από το αμερικανικό περιοδικό PEOPLE η fashionista της χρονιάς… Και μην σας ακούσω να λέτε ότι η θεά είναι ανορεξική! (απλά είναι δυσανάλογη η μέση της με το τρεις φορές εγχειρισμένο της στήθος)… Ο άντρας της από την άλλη, David Beckham με τις ωραίες γυμνές φωτογραφήσεις, δηλώνει ότι έγινε άδικα ποδοσφαιριστής.

Και λίγο πιο δίπλα από την πόλη των Αγγέλων στην Αμερική πάμε στο Prison Break με τον πρωταγωνιστή του Wentworth Miller που έκανε μπάμ! στις τηλεθεάσεις σχεδόν σ’ όλο τον κόσμο (και αυτόν τον χρόνο)!

Και πάμε και στους wannabe(-again)-famous: Britney Spears αν και προσπάθησε να κάνει καλή πρώτη εμφάνιση μας άφησε με το στόμα ανοιχτό στην απονομή κάτι βραβείων…

Ακολούθως στον χώρο της μόδας: οι D&G (αν και χώρισαν πριν 3 μήνες) συνέχισαν τα υπέροχα τα fashion shows τους και διπλασιάζοντας τα έσοδα τους για αυτό τον χρόνο… Μεταλιζέ χρώματα, ψηλές γόβες (πολύ ψηλές όμως), μικροσκοπικά φορέματα που δεν δίστασαν να φορέσουν (σε στυλ) η Βανδή και η Παπαρίζου! Μια φανατική τους πελάτισσα και καλή φίλη, η Kylie Minogue επανήλθε στον χώρο της μουσικής και την δεδομένη στιγμή κάνει την περιοδεία της σ’ όλο τον κόσμο!

Στην άλλη πλευρά της μόδας στην φιλενάδα Donatella Versace η οποία σχεδίασε το φόρεμα της φιλτάτης Beyonce για το βίντεο κλιπ του Beautiful Liar… (βλπ.εικόνα)

Animal print «Γιάξ! Γιάξ!» αλλά όταν είδα την Βίκυ (βλπ Μπέκαμ) και την Κάιλυ να φοράνε το λεοπάρ, η πρώτη σε σακάκι και η δεύτερη σε φόρεμα αναδιοργάνωσα την σκέψη μου…

Απ'όλα τα καλά έχει το 2007... (Από αρίστερα πάνω πρός αρίστερα: Κάιλυ, Μίλερ, Βίκυ, το φόρεμα της Μπιγιονσέ, Βίκυ και πάλι Βίκυ, Σπάις Γκιρλς και Ντέιβιντ Μπέκαμ με άγριες διαθέσεις)

Για τους Dieux Du stade (Θεούς του γηπέδου) σε άλλη μέρα... Όσοι δεν ξέρετε τι είναι τούτοι οι Θεοι, κάντε ένα google search αν δεν βαρίεστε (με το Dieux Du Stade ως αναζήτηση) και θα καταλάβετε γιατί δεν μιλάω σε μια μέρα για αυτό!!!


Ααααααααααααααααααχ! Καλή Χρονιά και Καλό Μήνα βρε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: