Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2008

SEX MANIAC?

Όπως έχω πει σε ένα άλλο «πόστ» η κοινωνία στην οποία ζούμε είναι κλειστή και περίεργη και ανώριμη να δεχτεί να το διαφορετικό (λόγω της ελλιπής παιδείας: εκπαίδευσης και οικογένειας) αν και είναι 2008… Σε ένα κόσμο όταν δεν αφήνεις το παιδί σου να ανακαλύψει την σεξουαλικότητα του είναι αναμενόμενο και συνεπακόλουθο να καταφύγει σε άλλες μεθόδους ή όπως είναι γνωστά mIrc ή MSN και άλλα πολλά…

Αλλά για να σας πω πόσο άθλια είναι τα πράγματα στην Κύπρο… Ας πάρουμε παράδειγμα κάποιου (του οποιουδήποτε άπειρου κυρίως) gay στην Κύπρο… Είναι σχεδόν αναγκαίο ή αυτονόητο ότι (γιατί το αναγκαίο μπορεί να σημαίνει ακόμα και χωρίς την θέληση σου) στο 1ο «ραντεβού» (αν μπορείς να το ονομάσεις έτσι) θα κάνεις σεξ… ή όπως ο νεωτερισμός το ονομάζει one-night-stand!

Πόρωση όπως θα την ονόμαζε κάποιος… Το να λες «Όχι, όχι δεν θέλω σεξ από το πρώτο ραντεβού» ή ακόμα χειρότερα να λες ότι «Θέλω σχέση, σοβαρά πράγματα» και να μην ρωτήσεις εδώ και 2 εβδομάδες που γνώρισες τον άλλο τάχα για σχέση το όνομα του, αυτό τι είναι; Οστεο-πόρωση?????

Είναι πολύ άσχημο για έναν gay να θέλει πραγματικά κάτι πιο ήπιο, πιο ρομαντικό και όλα αυτά να θεωρούνται απλά μια ουτοπία… Φυσικά και δεν θα κατηγορήσω τους gay που μπαίνουν στα περιβόητα mIrc ή MSN αλλά την λατρεμένη κοινωνία (ξανά)! Και με λυπεί που σήμερα οι σχέσεις στηρίζονται στο σεξ... όχι λίγο, πολύ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: