Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Mercy

Σήμερα αντιλήφθηκα κάνοντας ένα μάτσο quiz από το facebook ότι δεν βγήκα ποτέ σε ένα φυσιολογικό ραντεβού. Λέγοντας φυσιολογικό ραντεβού εννοώ να με καλέσει κάποιος για φαγητό ή ποτό ή καλά ότι να 'ναι σε ένα τρυφερό τετ-α-τετ ΜΕ ρούχα. Ναι, αυτό δεν έγινε ποτέ μέχρι τώρα! Η κατάσταση που επικρατεί σήμερα είναι κάτι σαν το νέο AZAX με βελτιωμένη σύνθεση που δεν αφήνει λεκέδες: πάρτε-ψεκάστε-σκουπίστε-τελειώσατε...

Άκου πως έχει μια ερωτική ζωή του γκέι στην Κύπρο ο οποίος δεν κατάφερε να στεριώσει σχέση: να του στέλνει μήνυμα ο τάδε (ενώ εσύ κήρυξες ανακωχή επειδή ο “κύριος” με κ μικροσκοπικό δεν απαντούσε μέεεεερες τα μηνύματα σου) και σου λέει να πας σπίτι του με ένα έμμεσο τρόπο του στυλ “έχω κενό από τις 6-8”. Το χέζεις το γράψιμο γιατί θες ή γιατί τον θες ή γιατί τελοσπάντων κάτι έχεις υπόψιν σου, και πας (καλός μαλάκας και του λόγου σου) Και εσύ να κάθεσαι, να κάθεται, να μην γίνεται τίποτα, να προσπαθείς να του βγάλεις την κουβέντα από το στόμα με τσιμπιδάκι και μετά από ώρα να αρχίσει να σε φιλά (συγχαρητήρια και μας γκάστρωσες άντε και καλή λευτεριά) Και μετά κάνουν ότι κάνουν (ΑΛΕΛΟΥΓΙΑ!) Δεν προλαβαίνεις να χαλαρώσεις λίγο και σηκώνεται ο άλλος και σου λέει “πρέπει να φύγω”, τι να του πεις τώρα; Στα τσακίδια; Ναι, μπορεί, αλλά είσαι στο σπίτι του και εσύ έχεις και επίπεδο πάνω από όλα. Και ντύνεσαι και εσύ σαν Κύριος με Κ κεφαλαίο αλλά θεωρείσαι και ΚΑΡΑΤΣΟΥΛΑΡΑ με αυτά που κάνεις (με όλα κεφαλαία) και φεύγεις λες και δεν έγινε τίποτα. Είναι αυτά πράγματα για να μην εκνευρίζεσαι? Τσαντίζομαι! (θα βγει και η ρυτίδα μια ώρα νωρίτερα)

Εντάξει λίγο ή πολύ σε μια κοινωνία που ταλανίζεται (πως τα λέω) από την κοινωνική αδιακρισία όπως στην Κύπρο (που κουτσουφλάς και το ξέρει ο υπόλοιπος πληθυσμός της ελεύθερης Κύπρου σε χρόνο dt) οι ομοφυλόφιλοι, ή το “οτιδήποτε” πέραν του πλήρως αποδεχόμενου στρέιτ πρότυπου, δεν μπορούν να συνάψουν σχέσεις ή να κάνουν πράξεις όμοιες και ισότιμες των ετεροφυλοφίλων (όπως να φλερτάρουν σε cafe, να φιληθούν σε ένα bar, να πάνε αγκαλίτσα στην υπεραγορά ή πριν το κάνουν αυτό να συμβιώνουν!) Φυσικά οι λόγοι είναι πολλοί και δεν τελειώνεις σε μια ανάρτηση... Αλλά ξέρεις κάτι; Έχω βαρεθεί και σιχαθεί να δικαιολογώ τους πάντες...

Οι γκέι απομονώνονται χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο, και συγκεκριμένα τα σατανικά μέσα του IRC και ακολούθως του MSN, για να βρουν γκόμενο. Εντάξει, και το σεξ είναι σημαντικό σε μια σχέση, αλλά έλα τώρα, σίγουρα είναι πιο ωραίο να σε φλερτάρουν από το να σου στέλνουν φατσούλες από το MSN! Και ποιος θα μπορούσε να διαφωνήσει. Φαίνεται όμως ότι αυτό είναι το gay lifestyle στην Κύπρο: το πρωί κοιμάσαι, το απόγευμα και το βράδυ MSN και το cam2cam (ούτε που να το συζητάμε το τετ-α-τετ) και το IRC με το κάθε βιτσιόζο και λίγο πριν τα μεσάνυχτα φεύγεις με παρέα για τα παρακμιακά gay clubs που άντε να μην μιλήσω. Η φιλοσοφία του γκέι του μεν καταπιεσμένου και δε του μη-επαναστάτη είναι οι αρπαχτές; Τώρα καταλάβατε γιατί ακολουθώ το ούτως αποκαλούμενο straight lifestyle.

(Με το μπαρτόν, το κείμενο που ακολουθεί είναι κατάλληλο για ακομπλεξάριστους ανθρώπους)

Και άντε όλοι αυτοί οι gay που είναι στο ηλικιακό γκρουπ 25-30 (ή Η ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ 30) να βρουν γκόμενο από το IRC. Καταρχάς κατά την άποψη τους έχουν αποκτήσει κοινωνικό status (πως η 16χρονη κυκλοφορεί με την Luis Vuiton έτσι και ο γκέι 29χρονος κυκλοφορεί με το Audi TT αυτό λέμε status) και έτσι μιας και έχει status (λες και status είναι πολύτιμος λίθος γαμώ τα κέρατα μου) δεν μπορεί να βγει έξω από το σπίτι με τον γκόμενο του. Ε κοίτα τόση κλεισούρα δεν την μπορεί ούτε η γιαγιά μου που είναι πόσο είναι!

Άντε τώρα πείσε το 18χρονο (παλιές καλές δόξες) να μείνει κλεισμένος στο σπίτι, να βλέπει εσένα και το πουλί σου, αντί να βγαίνει έξω (και όχι δεν εξαρτάται από το μέγεθος αν θα δεχθεί)

ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΑΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΣ

Και μετά φτου σου γουρούνι θες και σχέση... Αλλά τι περιμένεις; Από άνθρωπο που ξέρεις μόνο το όνομα του τι περιμένεις; Εδώ για να αγοράσεις αναψυκτικό ξέρεις και το επίθετο αυτουνού που το κάνει (βλπ Λανίτης για Coca Cola λέμε τώρα!) Όχι και να κάνεις σχέση με άνθρωπο που ξέρεις το όνομα του και την ηλικία του (και μακάρι να σου λέει και την αλήθεια)

Συγγνώμη κι' όλας αν διαφωνείτε αλλά έφτασε στο απροχώρητο, αγανάκτησα, δηλαδή τρελάθηκα, κουφάθηκα, εγκαθιδρύθηκα, αποστασιοποιήθηκα, αναλύθηκα, χρησιμοποιήθηκα κτλ και μόνο ένα πράγμα λήγον εις -θηκα δεν έγινε και πάλι καλά δηλαδή! Δεν, δηλαδή πάει, δεν γίνεται, που στο διάολο πήγε το ρομάντζο, που είναι οι τρόποι ρε, που είναι το επίπεδο, που στον κόρακα πήγαν οι gentlemen, που στα κομμάτια είναι οι ακομπλεξάριστοι, που στα τσακίδια πήγαν οι νέοι γκέι, που ΠΕΡΠΑΤΑΑΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΑΑΑΣ ΘΑ ΠΛΗΓΩΘΕΙΣ ΕΚΕΙΙΙ ΠΟΥΥΥΥ ΠΑΑΑΑΑΣ ΠΟΥΥΥ ΠΕΡΠΑΤΑΑΑΑΑΣ ΠουΟυΥυ ώπα ρε! Σταματήστε με κάποιος και με πήρε η γλωσσοδιάρροια...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αααααχ θεε μου! Ποσες φορες τα συζητησα τουτα.
εν νομιζω να βρεις ακρη. Εν δυσκολα τα πραματα παντου και οι καλοι ανθρωποι σπανιζουν.

Ο τυπας σου στο ειχε ξεκαθαρισει οτι επροκειτουν μονο για σεξ. ¨"εχω 2 ωρες ελευθερο, κοπιασε να τον κατσουμεν (με το μπαρντον)"... αυτο εννουσε το μηνυμα που σου εστειλε.

εν εισαι καρατσουλαρα επειδη κανεις απλα σεξ με καποιον. και εκεινος ακριβως το ιδιο κανει. Το απλο σεξ μεταξυ 2 ενηλικων εν σε καμει τσουλι.

Ομοιες σχεσεις φυσικα και μπορεις να κανεις, φτανει να βρεθει ο καταλληλος ανθρωπος και να εχετε και οι δυο γραψει τους Κυπραιους στ'αρχιδια σας, πιστεψε με.

μεν καμεις σεξ που καμερα, μεν μπενεις ιντερνετ - μεν μπενεις σε καταστασεις και διαδικασιες που εν θα σου προσφερουν αυτο που θελεις - εν θα τους αλλαξεις εσυ.

πολλες οι αρπαχτες εν τζιαι λεω, αλλα απολαυσε τες. γνωριζεις ενδιαφερον ατομα, εχει πλακα, εστω και για λιγο καιρο. πιστεψε με.

κατι μπορει να βρεθει. δεν ειναι σιουρο, αλλα συνεχισε να ψαχνεις.

Φταιει αρκετα η Κυπρος, εχεις δικαιο. Αλλα και σε μπαρ εφιληθηκα, και στο σουπερμαρκετ επιασεν με αγκαλια Ποιος τους γαμει? Φτανει να βρεις καποιον που να θελει να τα καμει. Δεν υπαρχει κανενας που σου απαγορευει να κανεις ο,τι θες στη Κυπρο... αν δεν το κανουν οι υπολοιποι εν και σημαινει οτι εν μπορεις να το καμεις εσυ!

Ιθάκη-man είπε...

Αγαπημένε μου afigisis,

ο τυπάς μπορεί να ήθελε σεξ αλλά εγώ δεν του κάθομαι. Και μακάρι να ήταν για 2 ώρες, μου είπε 15 λεπτά αλλά είπα να μεν το γράψω...

Ε όχι! Τούτο το "έλα να κάμουμεν ότι κάμουμε" σε 10 λεπτά και μετά ντύνεσαι και φεύγεις με κάνει να νιώθω εγώ άσχημα. Τωρα την πλάκα της αρπαχτής δεν την ξέρω. Κάτσε παιδί μου να κάνω σεξ με έναν και μετά θα κάνουμε και αρπαχτές.

Για τον κατάλληλο μαλλώνουμε τόση ώρα. Ποιος τους χέζει τους άλλους (ανεξαρτήτως φυλής)

Σεξ κανονικό δεν έκανα και θα συζητάμε το σεξ της κάμερας; Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί το λέτε σεξ έτσι για αρχή.

Αλλά γαμώτο μου που να τον βρωωωωω, και εσύ μπράβο σου εμψύχωνε με κι άλλο "κάτι θα βρεθεί δεν είναι σίγουρο"

Sike είπε...

"μόνο ένα πράγμα λήγον εις -θηκα δεν έγινε" LOL!!