Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

Με βρίζω, με βρίζεις

Δεν καταλαβαίνω πως κάποιοι άντρες γκέι αποφασίσουν να αποκαλούν τον εαυτό τους ή κάποιον άλλον ομοφυλόφιλο σε οτιδήποτε γένος θηλυκού. “Έλα τώρα χρυσή μου”, “μόνη σου θα μείνεις σπίτι”, “φιλενάδα” κ.τ.λ. Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο να αποκαλεί ένας γκέι τον εαυτό του έμμεσα “αδελφή” ή να του το λέει κάποιος ευθέως. Εκνευρίζομαι όταν οι πρώτοι τσαντίζονται όταν τους αποκαλούν άλλοι γκέι, αδελφή, πούστη, ή τα προαναφερθέντα σε σύνθετα με πρώτο συνθετικό το παλιό- κτλ. Πιστεύω ότι πρώτα πρέπει να σέβεσαι τον εαυτό σου και μετά να περιμένει σεβασμό από τους άλλους, είναι σαν το ρητό που λέει “γίνε η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο” είπε ο Μόχαντμα Γκάντι και εγώ συμφωνώ μαζί του.

Ναι καλή μου... Άντε χρυσή μου που θα μείνεις σπίτι... Όχι θα βγούμε να το κάψουμε όλες οι φιλενάδες


Γιατί έχουν κάποιοι την μανία να αναφέρονται στους γκέι και να μιλάνε για ένα 3ο φύλο (ούτε άντρες ούτε γυναίκες), αυτό με εκνευρίζει ακόμα πιο πολύ. Ο γκέι είναι άντρας κυριολεκτικά, έχει τα γεννητικά όργανα του άντρα τώρα τι τα κάνει, που τα βάζει δικό του θέμα, σε ρώτησα παλικάρι μου τι κάνεις εσύ με τη τσουτσού σου; Τώρα ποιος είναι άντρας μεταφορικά είναι άλλη υπόθεση!

Με απέχθεια και αηδία παρακολουθώ τα σχόλια στο youtube σε βίντεο με γκέι: καταρχάς οι υβριστικοί τίτλοι του στυλ “aderfara”, “poustaras” κ.ά. (δεν θέλετε μετάφραση; νομίζω κατανοείτε) και βίντεο από παραλία ή από το γυμναστήριο κοροϊδεύοντας τον τρόπο που παίζει βόλεϊ ή τρέχει στο μηχάνημα αντίστοιχα κάτι που αποκαλούν “κούνημα”. Ή ένα άλλο βίντεο που ένας γκέι ντυμένος με μια μπλούζα γυναικεία και αυτός ο στρέιτ μαλάκας που το έβαλε φρόντισε να γράψει και το επίθετο του (τυχαίο λέει), από πάνω τον κάνανε χώμα τον άνθρωπο γιατί γράψανε στα σχόλια και το όνομα του κάποιοι “φίλοι” του. Μπορείτε και 'σεις να διακρίνετε το μίσος να εκφράζεται μέσω των σχολίων:

“μη δειχνετε ανοχη σε ανυγιη προτυπα” από το σχόλιο του κυρίου TOPOGRAFOS2009 που αμφισβητώ το μορφωτικό του επίπεδο συγκρατώ τα “πρότυπα” που λέγαμε

“kseftiiiila" λέει ο parratim

“aftoktona" συμβουλευτική στήλη του MitSaRaSsSsS

“oust brwmopoustes!” ο πούστης-οι πούστες μαθήματα Νέων Ελληνικών από τον vitaliwtis
“Ox!ola ta comments kata to pousthdwn einai meion!auto shmainei oti EINAI PERISSOTEROI APO EMAS!!! Sta opla aderfia!!!” υπαρξιακές ανησυχίες και το πνεύμα της επανάστασης του nogravity60 που φαντάζει λίγο σαν τον γέρο Αριστείδη στα Εγκλήματα

“po po... mazeftikane poloi gay stin ellada... tha gemisoun ta nekrotafeia.. aki i aitia.. to aids pou tha apoktisete oloi sas gamimenoi anomaloi..parafysh!! athlioi!!” πρώτα κάνει παρατήρηση μετά λέει συνέπειες και μας λέει και τον λόγο ο themiskaltsidis που είναι θύμα της παραπληροφόρησης και ημιμάθειας (που είναι χειρότερη από την αμάθεια)

“exw dei kai pio kalous:P rolf bgale to fridi toulaxiston” λέει ο stahis222 ο γεμάτος πείρα άνθρωπος

“oles oi aderfes prepei na sygentro8oun stin plateia omonoias, opou 8a anapsoume mia megali pyrkagia gia na tous kapsoume” με ύφος Σταυροφορίας ο SuperHotBastard
και ο πατριώτης amapia “frontise na mn se petuxw pouthena paliopoustara alliws de thes na matheis ti tha ginei.giati ektos apo to antriko eidos xeftilizeis kai to xwrio mas kwloxeskismeni aderfara....” ή ο fotelos18 “omg mn tn petixo pou8ena tn palioaderfara!!” και όμως υπάρχουν και αυτοί, δυστυχώς που κακοποιούν τους ομοφυλόφιλους!

Και για τέλος κρατώ το πιο άκυρο αλλά και συνάμα το μόνο ειλικρινές σχόλιο “ego pantos exo kavlosei” delete26 ΘΕΟΣΣΣ!

Από στάση διαμαρτυρίας στρέιτ που τίθονται ενάντια στους γάμους ομοφυλοφίλων... Κάτι ξέρει?

Δεν υπάρχουν σχόλια: