Κυριακή 16 Αυγούστου 2009

Πεμπτοπαρασκευοσαββατοκυρίακο

Το παράλογο της υπόθεσης ξεκίνησε από... την Πέμπτη που έβρεξε! Δεν λέω, οι βροχές είναι πάντα ευπρόσδεκτες ιδιαίτερα όταν μιλάμε για την κατάσταση που επικρατεί τώρα, αλλά πρωτοβρόχια τον Δεκαπενταύγουστο; Και αν θυμάμαι καλά και πέρσι το ίδιο πράγμα έγινε.

Την Παρασκευή αποφάσισα μετά από αρκετό καιρό να ξαναπάω θάλασσα, η 2η για αυτό το καλοκαίρι, και όντως πήγαμε σε μια εκπληκτική παραλία που δεν ήξερα ότι υπάρχει, μικρή αλλά γεμάτη. Δεν χόρτασε το μάτι μου από ομορφιά για να λέμε την αλήθεια, μόνο ένας άξιζε σε εκείνη την παραλία (όχι, είπαμε είμαι ψώνιο αλλά δεν μιλώ για 'μένα)

Χθες το Σάββατο πήγαμε για το καθιερωμένο tour προσκυνήματος στην εορτάζουσα Παναγία (τώρα γιατί γιορτάζουμε την κοίμηση της δεν...) Χθες οι δρόμοι άδειοι έτσι; 32 αυτοκίνητα σε 1 ώρα, ευτυχώς δηλαδή, όσοι μείναμε Λευκωσία ηρεμήσαμε πάρα πολύ! Στον δρόμο δύσκολα έβλεπες αυτοκίνητο με ανθρώπους μέσα ακόμα και σε δρόμους που προχθές γινόταν ο χαμός, χθες ήταν λες και υπήρχε απαγορευτικό διακίνησης, η επιστροφή της Αγγλοκρατίας με τα κέρφιου! Μετά τις 7 άρχισε ο κόσμος να πηγαίνει στα café, όσα ήταν ανοικτά και από σήμερα επανέρχεται ο κόσμος που καλά-έκανε-και-πήγε-διακοπές!

Σήμερα είναι μια Κυριακή, από εκείνες τις βαρετές μπορώ να πω... Θα αρχίσω τώρα να κανονίσω που θα πάω απόψε, βαριέμαι να μείνω σπίτι γιατί το χόρτασα αρκετά σήμερα, άντε και από εβδομάδας να ξαναρχίσω την δουλειά για κάτι που θέλω να ετοιμάσω μέχρι τον Οκτώβριο, μακάρι! Στείλτε μου μερική θετική ενέργεια καλέ να πάρω τα πάνω μου πριν αρχίσω να παίρνω χάπια!!!

Να ζήσετε όσες και όσοι γιόρταζαν χθες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: