Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009

Greetings

Καλησπέρα από την ζεστή πρωτεύουσα της Κύπρου! Καλή Εβδομάδα, έτσι για αρχή αν και καθυστερημένα, εύχομαι σε όλους σας, όσοι είστε σε διακοπές καλή διασκέδαση και όσοι είστε στην δουλειά υπομονή! Εδώ η ζέστη μας πλακώνει, όσοι από τους πρωτευουσιάνους που μείναμε στην Λευκωσία, και κάπου αρχίζει η λογική μας να ξεφεύγει!

Η αλήθεια είναι ότι και να μην θέλεις να κάνεις διακοπές, κάνεις. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα εκτός από το να κοιμάσαι, να τρως και να χαλαρώνεις στα κλιματιστικά όταν ο ήλιος κάνει βόλτες και μετά αν έχεις όρεξη από την υγρασία, την υπνηλία, την βαρυστομαχιά να πας βόλτα στους ήρεμους δρόμους ή κινηματογράφους, στα ήρεμα εστιατόρια ή πάρκα, στις ήρεμες καφετέριες ή παραλίες για μπιτς πάρτι.

Εγώ ξεροσταλιάζω σπίτι. Έμπνευση δεν έχω, ούτε ίχνος! Ακούω μουσική από τις 11 το πρωί και άρχισα να γράφω, είναι 4 και 40 και ακόμα γράφω... Είναι δύσκολο, με τόση ζέστη! Το ανθοπωλείο έκλεισε για διακοπές, το ίδιο έπραξε και το γυμναστήριο (όχι πως πάω). Οι γείτονες ξεκουμπίστηκαν ευτυχώς, να κάνω φασαρία με την ησυχία μου. Και είναι νέκρα στην Λευκωσία γενικότερα, μ' αρέσει και δεν μ' αρέσει: δεν μ' αρέσει που δεν έχει ένα θέατρο, μια εκδήλωση, μια μουσική κάτι. αλλά μ' αρέσει που δεν με πατάς και σε πατώ, παρ' όλο που τα βράδια στις καφετέριες γίνεται της Πόπης της κομμώτριας (η οποία επίσης έκλεισε για διακοπές)

Λοιπόν σας χαιρετώ, για τώρα, και όταν έρθει η πολυαναμενόμενη έμπνευση θα τα ξαναπούμε! Να πίνετε νερό μην αφυδατωθείτε, να βάζετε αντηλιακό να μην καείτε και να βγείτε έξω για να μην βαρεθείτε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: