Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

It's still Summer, isn't it?

Καλό Μήνα έτσι για αρχή μιας και χθες δεν αξιώθηκα να σας ευχηθώ...

Όλοι άρχισαν τις χαρές για το Φθινόπωρο ενώ εγώ δεν βλέπω τον λόγο, εγώ ακόμα ζεσταίνομαι (τί στο διάολο; ορμονικό δεν είναι! Ή μήπως είναι;) και ακόμα φωνάζω και οδύρομαι όταν βγαίνω και έξω είναι τίγκα στην υγρασία. Καλέ πιο Φθινόπωρο και πράσινα άλογα? Αν δεν δω το δέντρο στην αυλή να ρίχνει φύλλα εγώ θα συνεχίζω να λέω ότι έχουμε Καλοκαίρι. Μπορεί να καταργήθηκαν οι εποχές με το φαινόμενο του θερμοκηπίου αλλά αυτό που ζούμε δεν το λες Φθινόπωρο, δηλαδή και ηλίθιος να είσαι θα μπορούσες να διακρίνεις ότι είναι ακόμα Καλοκαίρι!

Καταρχάς ακόμα επαναλήψεις βλέπουμε, προχθές τελείωσε (πάλι) το “Δύο Ξένοι” (Ναι! Ναι! Πάλι) και τώρα άρχισε ένα άλλο άκυρο. Ακόμα βλέπω το “Εμείς και Εμείς” (δεν βαρέθηκα ακόμα) και να σου πω και τι έγινε προχθές, η Παρθένα πήγε με τον Βασίλη στα γυρίσματα της σειράς που πρωταγωνιστεί και... έλα τώρα που δεν το είδες (έστω μια φορά το λιγότερο)! Και το χθεσινό το είδες, βρε άκουσε με που σε λέω, που ήταν Απόκριες και ντυθήκανε με κοστούμια και τραγουδούσαν τραγούδια που κάποτε ήταν και hits Σφίξε με κι ενωμένα τα χείλη ας μένουν, φίλα με, τα φιλιά και νεκρούς ανασταίνουν” τραγουδούσαν όλοι μαζί στην αρχή και στο τέλος, Ρι-ρι-ρι-ρι-ρι-ρικα” ο Μάκης, η Σμαράγδα και η Μαρία, “Αχ Μπιμπίκα με τα νάζια και τα σκέρτσα” η Παρθένα και ο Αντωνι-νι-νι-νι-νος της σε μια πολύ πετυχημένη συνεργασία, “Εγώ είμαι η νέα γυναίκα, που θα καπνίσω και θα ψηφίζω, κάθε μιας μας αξίζει για 10 δεν δίνω για άντρες ” λέει η Τζεμιλέ (βλπ Αντωνία) και εγώ την υποστηρίζω, “Στο φούρνο του μπαμπά μου γεννήθηκα ένα βράδυ κοντά σε μια κουλούρα και ένα παξιμάδι” τραγούδησε η Νατάσα γεμάτη νάζι το Αχ Μαρί! Είδες που το θυμάσαι! Άρα ένα το κρατούμενο επαναλήψεις στην τηλεόραση.

Και ερωτώ την αγαπητή φίλη που βιάζεται να ξεπαστρέψει το καλοκαίρι, αφού το έχεις το ρημάδι το κλιματιστικό να σου φυσά αέρα ψύξης λες και είσαι φορτηγό με κρέατα... Έλα τώρα! Κολλάς στις λεπτομέρειες... ΣΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΦΟΚΟΥΣ, όχι στο φορτηγό! Πω-πω-πω ανασφάλεια και εσύ καλή μου! Που 'ν' το, το φθινόπωρο; Μόνο κάτι σύννεφα είχε στον ουρανό σήμερα, αλλά εσύ όχι δεν λες να το χωνέψεις. Καλά αυτή είναι κάτι σαν τον Grinch του Καλοκαιριού, δεν θέλει το Καλοκαίρι, δεν γουστάρει την ζέστη, τον ήλιο, την θάλασσα και θέλει να τα καταστρέψει.

Σε αναιρώ και το επιβεβαιώνω ότι είναι Καλοκαίρι! Long live the Summer! Και όταν θα μπει το Φθινόπωρο θα μιλήσουμε για το τι θα πεθυμήσω από το καλοκαίρι που πέρασε αλλά προς το παρόν το καλοκαίρι συνεχίζεται (πλην των διακοπών)

Μπορούσα απλά να της πω ότι το Φθινόπωρο θεωρητικά αρχίζει στις 23 του μήνα που είναι και η Φθινοπωρινή Ισημερία; Ακόμα καλύτερα μπορούσα να μην το συζητήσω...

Καλά αν βρέξει αύριο μπορείτε να με φωνάζεται “Γκαντέμω” ή ότι άλλο συνώνυμο!

Μερσί! (ο τόνος στο ί γιατί αν ήταν στο έ θα μιλούσα για την προηγούμενη ανάρτηση)

1 σχόλιο:

Sike είπε...

πολλά ωραία η φωτό πάνω.....