Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Ανά-θεματισμένος/δρομος Ερμής

Ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζεται 4 φορές τον χρόνο και διαρκεί περίπου 3 εβδομάδες. Οι κακοτυχίες στους τομείς της οικογένειας, της δουλειάς και των οικονομικών έχουν μια αυξητική τάση στο κάθε διάστημα που ο πλανήτης αρχίζει την αντίστροφη του πορεία στον ουρανό. Από αύριο Δευτέρα 07/09/2009 στις 07:45 ο Ερμής θα αρχίσει την αντίθετη πορεία και μέχρι τις 29/09/2009 να είστε προσεκτικοί στον δρόμο, στο γραφείο, στο σπίτι και στα ερωτικά σας.

Η τρίτη για φέτος ανάδρομη κίνηση του Ερμή γίνεται στο ζώδιο του Ζυγού (από τις 07-18/09) και του Παρθένου (από 18-29/09) που αυτό υποδηλώνει ότι τα προβλήματα που θα επιφέρει ο Ανάδρομος Ερμής είναι σε θέματα κυρίως της επικοινωνίας κατά το διάστημα που ο Ερμής θα είναι στο ζώδιο του Ζυγού και σε θέματα υγείας και εργασίας για το 2ο μισό.

Σύντομα για το κάθε ζώδιο με την βοήθεια αστρολόγων (αλήθεια λέω):

Κριοί: Μπρρρ, Κριοί να είστε ακόμα προσεχτικοί γιατί είστε και παρορμητικά ζώδια. Να διπλοσκέφτεστε αυτά που θέλετε να πείτε διότι ίσως άθελα σας να πληγώσετε κάποιους ανθρώπους, από παρεξήγηση ιδιαίτερα για συγγενικά σας πρόσωπα και συναδέλφους σας!

Ταύροι: Ταυράκια μου εσάς ο ανάδρομος Ερμής θα σας επηρεάσει περισσότερο στον ερωτικό τομέα (γιατί ο προηγούμενος υποτίθεται έπρεπε να σας είχε ξεπαστρέψει) κρατήστε μια αντικειμενική κρίση των καταστάσεων και μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Δώστε έμφαση στους φίλους σας και τον εαυτό σας και αναθεωρείστε τα έξοδα σας!

Δίδυμοι: Αγαπημένοι συνδίδυμοι και συνδιδύμισσες υπομονή, δυσκολία στην επικοινωνία και ιδιαίτερα με το ταίρι μας (το ποιο μας;) και εμείς πρέπει να προσέξουμε μην κάνουμε απροσεξίες και βεβιασμένες κινήσεις με τα οικονομικά μας. Τέλος λέει να ξεκολλήσουμε από μια κατάσταση αν αυτή δεν ευοδώσει καρπούς. (κάτι ξέρει... κάτι ξέρει)

Καρκίνοι: Καρκινάκια μου ευαίσθητες ψυχούλες χαλαρώστε και μην εξάπτεστε γιατί αυτές τις μέρες, μετά τις εκλείψεις του Αυγούστου ζείτε μια νέα ζωή και είναι λογικό να χάνετε την ψυχραιμία σας! Για εσάς η ένταση της κρίσης σταματά γύρω στις 17/09, ο Ανάδρομος Ερμής δεν σας επηρεάζει πολύ.

Λέων: Βιάζεσαι γλυκό μου λιονταράκι να αποφασίσεις, σκέψου το πρώτα, υπάρχουν και άτομα που τους ενδιαφέρετε και εσείς βιάζεστε να βγάλετε απόφαση και μάλιστα τελεσίδικη. Σκέψου το διπλά, όχι τριπλά, με μέτρο γιατί είναι και χαρακτηριστικό του ζωδίου σας εκνευρίζεστε με την ιδέα και μόνο.

Παρθένοι: στο ζώδιο, αλλά οι ανασφάλειες σας ξυπνούν μέσα σας και για αυτό βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις. Τα ερωτικά σας, συγκεκριμένα ένα προσκήνιο που παίζει, κρέμονται από μια κλωστή. Μετά τις 18 του μήνα οπόταν και ο Ερμής θα είναι στο ζώδιο σας θα είστε αφηρημένοι. Για το πρώτο μισό φροντίστε να ηρεμήσετε και να βγείτε έξω.

Ζυγός: Πολυλατρεμένε μου Ωροσκόπε Ζυγέ εσύ τα πας σχετικά καλά. Προβλήματα επικοινωνίας μέχρι τις 17 του μήνα και ιδιαίτερα στην δουλειά σας, μην κλείσετε συμφωνίες γιατί θα αποδειχθούν ανταγωνιστικές, γεμάτες προστριβές και πάνω από όλα θα είστε συνεχώς στην τσίτα!

Σκορπιοί: Αγαπημένη μου Ελένη (βλπ Μενεγάκη) είσαι η πιο γλυκιά Σκορπιός που ξέρω. Καθίστε στα αυγά σας καλοί μου, θα νιώθετε μετά τις 18 του μήνα απομονωμένοι από το ταίρι σας και έτσι θα αποφύγετε και τους φίλους σας με την ιδέα ότι κάτι δεν πάει καλά. Η απόδοση σας είναι μικρή, έτσι προνοήστε να κοιμάστε περισσότερο.

Τοξότες: Τοξοτάκια, καλοί μου σκοπευτές, οι ισορροπίες δεν είναι της εποχής. Κάποιες αστάθειες στα οικονομικά και οικογενειακά σας προφανώς να φέρουν προβλήματα και στην περίοδο μετά τον Ανάδρομο Ερμή, να θυμάστε ότι οι άνθρωποι -για σας ιδιαίτερα οι φίλοι και ο σύντροφος σας- παρεξηγούνται!

Αιγόκεροι: Καλοί μου, προβλήματα και σεις με την οικογένεια σας. Τουλάχιστον για σας όπως και στους Καρκίνους η ένταση σταματά μετά τις 17 του μηνός. Οι απαιτήσεις στην δουλειά αυξάνονται αλλά μπορείτε να τα βγάλετε πέρα!

Υδροχόοι: ου να μου χαθείς! (μπαρτόν, απωθημένα) προσέξτε τι λέτε και οι κουβέντες που σας καταλογίζουν δεν είναι αλήθεια, παρερμηνεύετε τα λόγια των φίλων σας. Νέες απαιτήσεις και για σας από τα επαγγελματικά σας!

Ιχθύς: βρε βρε τα ψαράκια, και σας ξυπνά μέσα σας η κακιά πλευρά του ζωδίου σας. Θα ζηλέψετε πολύ αυτή την περίοδο και πιθανό κάποιες φιλίες να διακοπούν από τις αστάθειες σας στις απόψεις, στι παρέες και στα ερωτικά σας. Σοβαρό οικονομικό πρόβλημα αν δεν καταστρώσετε σχέδιο για τα έξοδα σας.

Υπάρχει και η θετική πλευρά για όλους! Μετά τις 29 Σεπτεμβρίου ο Ανά-θεματισμένος/δρομος Ερμής ξανακτυπά στις 26 Δεκεμβρίου!!!


Καλή Εβδομάδα και Υπομονή!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλή δουλειά

συνέχισε



Κάμνε σχόλεια σε διαφορα μπλοκ, να σου κάμνουν πισω, να σε διαβάζουν

Ιθάκη-man είπε...

Ο/Η Ανώνυμε/η ευχαριστώ... Κι από ότι βλέπεις συνεχίζω ακάθεκτος!