Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Προσοχή Λάβ Μπάιτς!

Φαντάζομαι όλοι τα μάθατε τα νέα, για το Love Bites. Μια μεταφορά ενός ριάλιτι σόου το οποίο προβάλλεται από τον ΑΝΤ1 με φόντο 4 γυναίκες να μαγειρεύουν για ένα άντρα ή 1 άντρας για μια γυναίκα και αυτός ο ένας (ή άντρας είναι ή γυναίκα) καλείται να επιλέξει ανάμεσα στους 4 υποψηφίους για ένα ταξίδι και ένα χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 Ελλάδος “Κάθε εβδομάδα μια γυναίκα ή ένας άντρας επιλέγει τον ιδανικό σύντροφο ανάμεσα σε 4 υποψηφίους του αντίθετου φύλου” ναι ξέρεις δεν είναι όλοι ηλίθιοι σαν και μένα να γράφουν ολόκληρο μυθιστόρημα για να εξηγήσουν το concept του σόου, αλλά η αλήθεια είναι ότι το βρήκα λίγο περίεργο -όντας πληγωμένος γκέι- να λες “του αντίθετου φύλου”. Πρώτον μεν γιατί δεν είναι σωστός ο τόνος στο αντίθετου (ενώ το σωστό σύμφωνα με την γραμματική είναι αντιθέτου με τον κανόνα “όταν η λήγουσα είναι μακρά η προπαραλήγουσα δεν τονίζεται” ούτε που να κατέβει ο Θεός αυτοπροσώπως -λέμε τώρα) και δε δεύτερον (κάνε να μη βρω και τρίτο γιατί την έβαψες) γιατί όταν λες “του αντίθετου φύλου” κύριε συντάκτη μου απορρίπτεις τους γκέι. Φτου σου και ξανά φτου σου άθλιε, ρατσιστή και αμόρφωτε συντάκτη που έγραψες τους όρους συμμετοχής...

Θα ήταν λίγο too-much η αλήθεια είναι να βάλεις 4 γκέι να μαγειρέψουν για έναν άλλον και να ακούς και τα σχόλια των υπολοίπων για τον κάθε ένα και το δείπνο που θα ετοιμάσει για τον ΥΓ (Υποψήφιο Γαμπρό) εδώ οι άντρες -οι στρέιτ- ξεκατινιάζονται περισσότερο από ότι όλα τα μεσημεριανά μαζί!

Δεν ξέρω αν θα λάμβανα μέρος σε τέτοιο τηλεπαιχνίδι (τουλάχιστον είναι το μόνο που δεν αναφέρει κάπου τις φωνητικές ικανότητες άρα μπορώ να κάνω δήλωση) με την κουζίνα δεν τα πάω καλά ακόμα, ξέρεις “αμοιβαία τα αισθήματα μωρό μου, αμοιβαία τα αισθήματα” ξέρω να μαγειρεύω και εγώ τα κάτι τις μου αλλά με ένα κίνητρο... για 'μένα δεν μαγειρεύω (ευτυχώς ή δυστυχώς μένω με τους γονείς μου ελπίζω-όχι-μέχρι-τα-30-μου)

Απαραίτητο αξεσουάρ για την κουζίνα...

4 σχόλια:

sCaTterBraiN είπε...

θα είχε πολύ πλάκα - αλλά μετά την εκπομπή, με τι μούτρα θα κυκλοφορούσανε στο γκάζι;
χαχαχα
το καλύτερο βέβαια θα ήταν να βλέπαμε πόσοι από τους χιλιάδες gay θα βγαίνανε στην τηλεόραση και θα το δήλωναν ανοιχτά. (εγώ πάντως με τίποτα!)

Εγώ είπε...

Haha. Simfwnw. Eidika to accessory to kokkino en oti prepei. na grapseis j to onoma jeinou pou esheis axti j kathe mera na ton stoxeveis.

FindThatInch είπε...

EEE pws en na doulepsi etsi prama stin kipro/ellada.
Pios gay en na efkene stin tileorasi? I mean... Egw en na to ekamna an dn itan o (oh so holy) father mou p en prepei (never ever ever) na to ma8i according to my mother epd en na pathi kardiako je to (oh so darned) kutsompolio pou kiklofora stin kipro (e lipoume j lio tin mana m).
En zume me stin Germania, mestin agglia, me stin ameriki. SNAP OUT OF IT :P

Ανώνυμος είπε...

Καλα 2 οκτωβρη παει για ,δειπνο η γυναικαααααααααααπου εχει μαθει Ντουμπαι, υπηρετες, ακριβα ,ειναι και κουκλαααααα[μετριοφρωσυνη 35αρας με σαρα...]
Ε! ρε τι γινεται χαλαρα γελαμε αλλα λιγο λιγο...