Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Last Friday Night

Χθες πήγα σε ένα θέατρο σε ένα χωριό έξω από την πόλη. Μην ανησυχείς, το τελευταίο πράγμα που λείπει από εδώ μέσα είναι οι κριτικές θεάτρου (μια φορά το επιχείρησα, νομίζω ήταν αρκετό). Και καθίσαμε και περιμέναμε να αρχίσει το έργο (πρωτότυπο) και παρατήρησα πως ήρθαν να δουν το θέατρο και μερικοί νέοι, απίστευτο πράγμα. Και ώσπου παρατήρησα τα πιτσιρίκια που κάθονταν δυο σειρές μπροστά μου...
Γυμνασιόπαιδα. Ήταν 3 παιδιά, 2 κορίτσια και 1 αγόρι. Τα κορίτσια πρέπει να ήταν αδελφές ή κάτι γιατί έμοιαζαν και μιλούσαν με ένα κύριο που είπε την μια από τις δυο κόρη του. Και σας λέω έπαιζε φάση με το αγόρι. Μέχρι να ξεκινήσει το έργο ο πατέρας έβλεπε τα παιδιά αλλά όταν ξεκίνησε το έργο χαμογελούσα -και ΔΕΝ ήταν για το θεατρικό! Έβλεπα τα μικρά που πείραζε ο ένας τον άλλον. Ξεκίνησε το αγόρι να... τσιμπήσει, γαργαλίσει θα σας γελάσω, την κοπελιά. Και η κοπελιά τον πείραζε κι αυτή με την σειρά της. Και έβλεπα τα χαμογέλα τους που ακόμη λίγο θα άγγιζαν τα αυτιά τους κυριολεκτικά.
Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος! Ένιωθα πως ήμουν ο Έρωτας, ένιωθα τεράστια ικανοποίηση που έβλεπα πρώιμο φλερτ. Αχ! Τα σκατόπαιδα με συγκίνησαν! Τι να σου λέω, ένιωθα πως φορούσα άσπρο βρακάκι, είχα φτερά και στεφάνι με πούπουλα και κρατούσα βέλη με κόχη σε σχήμα καρδίας. Το μόνο που μου έλειπε ήταν οι κοιλιακοί και το μπλε το μάτι, αλλά άστα αυτά είναι αλλού παπά ευαγγέλιο!
Λίγο πιο πέρα είδα ένα άλλο αγόρι, αυτό πρέπει να ήταν του λυκείου. Ναι το ξέρω πως τα λέω έτσι λες και κατηγοριοποιώ αρνιά, αρνί ρίφι γάλακτος, αρνί κυπριακό, αρνί ελευθέρας βοσκής και δεν μαζεύεται, αλλά προσπαθώ να σε πληροφορήσω. Και αυτή που τον συνόδευε ήταν σίγουρα η φίλη του και αν δεν είχαν σχέση σήμερα, μέχρι την Δευτέρα θα τα έχουν πίστεψε με! Αυτοί ήταν σε άλλο επίπεδο... τον φίλησε κλεφτά στο μάγουλο την ώρα της παράστασης.
Και ναι ξέρω τι σκέφτεσαι, ΠΟΙΟΣ στο διάολο παρακολουθούσε την παράσταση; Και γιατί στα διάολα πληρώσαμε να δούμε μια παράσταση που κανείς δεν την έβλεπε. Αλλά έλα μωρέ για Παρασκευή βράδυ καλά ήταν!
Καλό σας Σαββατοκύριακο!

5 σχόλια:

Kος Μηδενικός είπε...

Τόσο ενδιαφέρουσα η παράσταση...χαχα!

Ιθάκη-man είπε...

Εγώ δεν είπα τίποτα για την παράσταση! :p

Ανώνυμος είπε...

Κι εγω τα παρατηρω αυτά.
Αλλά σκεφτομαι πως εχουν αλλαξει οι εποχές και στο φλερτ.

Αγρίεψαν τα πράγματα.

Ερωτα; να σε ενημερωσω ποτε θα παω θεατρο με τον φιλο μου, να ερθεις να κατσεις πισω μας να μας πεταξεις τα βελη σου! Γιατι εγω αυτον θα τον σκοτωσω κάποια στιγμη!

φιλια

Ben Provis είπε...

Αχ!!! Αυτά είναι τα ωραία με τον Έρωτα. Στο πρώϊμο στάδιο του. Μετά μεγαλώνουμε και γίνεται σκατά!

Ιθάκη-man είπε...

Έχει κτυπήσει η αισιοδοξία σας νούμερα χαμηλότερα και από το Made in Star... Λοιπόν:

@ Coula:
Ευχαριστώ! Με δικαιώνεις!
Η αλήθεια είναι πως έχουν γίνει όντως πιο άγρια τα πράγματα αλλά και λίγο wild στην ζωή μας καλό είναι.

Αν μου πληρώνεις και τα αεροπορικά θα φέρω και το τόξο τελευταίας τεχνολογίας :p

@ Ben Provis:
Σκατά το λες, ναι, δεν μπορώ να πω το αντίθετο! :p Αλλά ας μην το μηδενίζουμε (για καθαρά εγωιστικούς λόγους)