Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Happily Tired

Θέλω να διακτινιστώ και να βρεθώ κάπου που κάνει καλό καιρό. Όχι καλοκαίρι, δεν θέλω καλοκαίρι τώρα. Αν και έχω την υποψία πως δεν θέλω να αλλάξει ο καιρός απλά θέλω να τελειώσει το εξάμηνο.
Δεν είμαι σε mood... Σε κανένα.
Κάθισα να δω ταινία, ρομαντική και LGBT themed. Ω! Το fast forward ήταν το αγαπημένο μου κουμπί. 90 λεπτά η ταινία; Την είδα σε 70. Δεν είμαι στο mood να βλέπω να πληγώνονται, ακόμη και στις ταινίες! Δεν μπορώ ντε! Όταν βλέπω να γίνεται μπέρδεμα στην τηλεόραση βαριέμαι, ξεφυσάω και την κλείνω ή αλλάζω κανάλι. Και βαρέθηκα, για να λέμε την αλήθεια, συνέχεια την ίδια ιστορία.
Θέλω να διακτινιστώ σκέτο...
Παρασκευή απόγευμα θα ασχοληθώ λίγο με την έμπνευση μου. Ακόμη είναι χαμένη. Σα δε ντρέπεται, έφυγε και δεν είπε τίποτα, ούτε καν να μου αφήσει ένα αριθμό αν την χρειαστώ να την πάρω! Δεν της κρατώ κακία όμως. Διαβάζω και δεν καταλαβαίνω τι διαβάζω. Αυτό ονομάζεται κούραση. Δεν πολυκαταλαβαίνω γενικότερα, ούτε ειδήσεις μπορώ να δω γιατί νιώθω πως ήμουν στην κατάψυξη σαν τον Austin Powers.
Δεν είμαι στο mood...
Δεν μπορώ να σκέφτομαι. Βαριέμαι κι όλας. Κούραση! Και πάμε για ύπνο...
Oh, mister Sheffieeeeeeeeld!
Απόψε είναι η πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της μίνι-σειράς Happily Divorced με την ανεπανάληπτη Fran Drescher!

2 σχόλια:

Ben Provis είπε...

Η αγαπημένη μου "μαγική" ιδιότητα. Να μεταφέρομαι απο το ένα μέρος στο άλλο όποτε θέλω. Μάλλον βλέπω πολλές ταινίες παραμύθια.
Υπομονή, θα φτιάξουν τα πράγματα.

Ιθάκη-man είπε...

Και που είναι το κακό με το να βλέπεις πολλές ταινίες παραμύθια;

Μωρέ να φτιάξουν το καλό που τους θέλω :p