Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Green Month

Το τριήμερο τελείωσε, τέρμα και οι μύξες. Από την Κυριακή το πρωί το πήρα απόφαση πως θα δώσω έμφαση στο σπίτι και στο διάβασμα τον επόμενο λίγο καιρό (τουλάχιστον μέχρι να τελειώσουν οι εξετάσεις). Όταν ξύπνησα την Κυριακή με αποφασιστικότητα αγαπημένε μου αναγνώστη τράβηξα τα σεντόνια! Καιρός για πλυντήριο! Χα-χα-χα μικρόβια σας έφαγα!
Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.
Γελάνε τα μικρόβια;
Και οι εξετάσεις ξεκίνησαν και τρέχουμε να προλάβουμε, πράγματι ό,τι προλάβει ο καθένας. Η καθημερινότητα συνεχίζει με τους ίδιους ρυθμούς και συμπεριλαμβάνει διάβασμα παντώς φύσης (στο πόδι, στο χέρι, του περιοδικού κ.ά.) Αλλά δεν περιλαμβάνει μόνο διάβασμα. Κατάλαβες τι διάβασμα έπεσε... μούφα!
Είδα και τα Academy Awards! Ε αλίμονο! Στήθηκα μπροστά στον καναπέ, με καλά ρούχα και τα είδα!Κοτζάμ Όσκαρς έβλεπα και θα 'μουν με πιτζάμες; Τι είναι αυτά που λες; Του χρόνου με κοστούμι! Χάρηκα πάρα πολύ με τη βράβευση της αξιολάτρευτης Octavia Spencer που για την ερμηνεία της στο The Help πήρε συνολικά 11 βραβεία (Academy Award included) για ερμηνεία β' γυναικείου ρόλου και ήταν υποψήφια για άλλα 8! Χάρηκα επίσης με την βράβευση της ανεπανάληπτης Σιδηράς Κυρίας Meryl Streep.
Το πολυαγαπημένο Hugo του Martin Scorsese πήρε 5 συνολικά βραβεία (τεχνικά και μόνον) όσα πήρε και το The Artist. Περίμενα να αρπάξει κανένα τεχνικό βραβείο και το δεύτερο μέρος της τελευταίας ταινίας του Harry Potter αλλά εντάξει.
Όπως και να έχει, η ζωή συνεχίζεται. Εδώ συνεχίζεται η ζωή παρά τον θάνατο του Michael Jackson, στα Όσκαρ θα κολλήσουμε; Αναμένω και το νέο επεισόδιο των Desperate Housewives γιατί οι εξελίξεις τρέχουν και σε κρατάνε σε αγωνία και αμέσως μετά το Desperate Housewives στις οθόνες μας (έστω και με εύλογη καθυστέρηση επειδή υπάρχει και η διαδικασία να τα κατεβάσουμε) θα δούμε ολοκαίνουργια λαχταριστή σειρά, Good Christian Bitches (GCB)!
Καλό μήνα κι όλας!

5 σχόλια:

tinkerbell είπε...

Καλό μήνα!

Ιθάκη-man είπε...

Επίσης, επίσης αγαπημένη :)

Φανή είπε...

καλο μηνααα!
βαλε και μαρτη στο χερι μη καουμε!

Ben Provis είπε...

Μια χαρά σε βρίσχω. Και του χρόνου στο κόκκινο χαλί!

Ιθάκη-man είπε...

@ Φανή:
Πάνε αυτά :p Τώρα παρακαλάω να καώ :p χαχαχαχαχα

@ Ben Provis:
Να αγοράσω ένα κόκκινο χαλί; Λες; :p