Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Κοινοπολιτειακοί: Post 2

(και τώρα η συνέχεια, για να μην με πουν λυσσάρα δεν το έβαλα σε ένα)

Κάθομαι και χαζεύω όσο μπορώ και εγώ τους αγώνες Ενόργανης Γυμναστικής, να το μάθει και το ΡΙΚ θα με βάλει και σχολιαστή, αλλά πιστέψτε με δεν θα μιλάω πολύ για τις πιρουέτες και τα τριπλά σάλτα με γωνίωση, για τον κόσμο που βλέπω θα μιλούσα παραπάνω!

Μεγάλη μου αγάπη σε αυτήν την διοργάνωση είναι ο Thomas Pichler, ο σούπερ χοτ Αυστραλός αθλητής εδάφους. Βέβαια είδα και χάρηκα και τους Κύπριους αθλητές μας, ο Δημήτρης Κρασιάς που ήρθε στην 9η θέση και ο Μιχάλης Κρασιάς στην 14η και ο επίσης σούπερ χοτ Παναγιώτης Αριστοτέλους στην 23η!!! Μπράβο μας!

Η ομάδα της Αυστραλίας, ο αγαπημένος μου Pichler είναι ο 3ος από δεξιά (ή αριστερά)

Στην κολύμβηση τώρα (εδώ σε θέλω κάβουρα) ο δυστυχώς χωρισμένος (για αυτόν δυστυχώς για μας ευτυχώς) 25χρονος επίσης Αυστραλός Eamon Sullivan ο οποίος κέρδισε και το Celebrity Master Chef της Αυστραλίας τελείωσε δεύτερος (σεμνά) λίγο πριν τον 26χρονο φωτογράφο στο επάγγελμα και κάτοχο μαύρης ζώνης καράτε (όλα να τα μάθω εγώ, μην αφήσω κάτι πίσω) Brent Hayden. Απογοητευμένος έφυγε ο πάλαι φασαριόζος νέος κολυμβητής της Αυστραλίας Nicky D' Arcy μετά τον αποκλεισμό του αφού δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό και δεν φτάνει αυτό κρατούσε μούτρα και δεν ήθελε να μιλήσει σε κανένα. Ο προπονητής του είπε ότι το πήρε πολύ κατάκαρδα και μάλλον θα βρίσκεται ήδη στο αεροδρόμιο και θα φύγει για Αυστραλία.

Ο Eamon Sullivan

Ο Nicky D' Arcy κάθεται λίγο πριν να έρθει η σειρά του...

Η ομάδα της Αυστραλίας στην Κολύμβηση πήρε ήδη 11 χρυσά, 10 αργυρά και 10 χάλκινα

Όμως μπορώ να πω πως οι Κοινοπολιτειακοί είναι και ίσως πιο καλοί από τους Ολυμπιακούς, ναι βλακεία είπα, περιμένετε να σας εξηγήσω όμως... ή μάλλον να σας δείξω; Πάμε με οπτικοακουστικό υλικό που παραπονιόμουν ότι δεν χρησιμοποιούμε στα σχολεία (εγώ θα βάλω εικόνες και εσείς κάντε ήχους γιατί βίντεο δεν βρίσκω)

Η Αυστραλιανή Εθνική Ομάδα Χόκει εξασκείται!

Και εξασκείται! Και ασκείται!

Αφού το έμαθε ΚΑΙ η Καμήλα... Καμίλλα ήθελα να πω και πήγε να τους δει! Μήπως και χάσει, λυσσάρα και αυτή! Πάντως έχει γούστο! Θέλω να γίνω Καμίλα στην θέση της Καμίλας!

Tempting, tempting... Άχ...

Στην Αυστραλία αδελφοί μου, στην Αυστραλία!

6 σχόλια:

Moonlight είπε...

Χαχα! Ο Παναγιώτης ήταν και συμμαθητής μου..... :S

Ιθάκη-man είπε...

@ Moonlight:
Βρεεεεεεε μικρός που είναι ο κόοοοσμοοοςς :p Ουπς! :p

karkinos7 είπε...

Οι Αυστραλοί είναι ωραίοι....χαχαχαχαχαχα!
Την Καλησπέρα μου!!!
Όμορφο Σ/Κ να έχεις!!!!

Ιθάκη-man είπε...

@ Karkinaki:
Είναι οι άτιμοι είναι :p Έκλεψαν και την παράσταση και πήραν και αρκετά μετάλλια :)

Ethan Raynolds είπε...

Μώρέ κάτι ξέρω εγώ που θέλω να μετακομίσω στην Αυστραλία...

Ιθάκη-man είπε...

@ Ethan:
Εγώ το σκέφτομαι... σοβαρά :p