Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

20 October; Spirit Day

Justin Aaberg, Ιούλιος 2010.

Billy Lucas, Σεπτέμβριος 2010.

Asher Brown, Σεπτέμβριος 2010.

Seth Walsh, Σεπτέμβριος 2010.

Tyler Clementi, Σεπτέμβριος 2010.

Carl Walker-Hoover, Απρίλιος 2009.

Eric Mohat, Μάρτιος 2007.

Jaheem Herrera, Απρίλιος 2009.


Καμία ιστορία με αυτά το ονόματα δεν τέλειωσε με το “έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα


Δεν αυτοκτόνησαν ακριβώς...

Τους σκότωσε... το μίσος

Τους σκοτώσατε


Και το χειρότερο ήταν όλοι παιδιά... Παιδιά ρε, αθώα!

Ξέρω ότι μια μητέρα θα αλλάξει άποψη αμέσως μόλις δει -αν το δει έγκαιρα- την κακή ψυχολογική κατάσταση του γιου της ή της κόρης της. Δυστυχώς έπρεπε να πεθάνουν παιδιά για να καταλάβουν μερικοί ότι ακόμα και ένα επίθετο για τον άλλο μπορεί να είναι κάτι κακό, πολύ καλό. Έπρεπε να κρεμαστούν παιδιά για να αλλάξουν μερική άποψη!

Θέλω να ξέρω τι πρέπει να γίνει στην Κύπρο για να αλλάξουν μερικοί μυαλά! Αν πάθει έστω και μια τρίχα από τον οποιονδήποτε γκέι στην Κύπρο εσείς θα φταίτε και το ξέρετε πολύ καλά. Και θα με βρείτε μπροστά σας! Όλοι εσείς που ανοίγετε το στόμα σας και λέτε όσα λέτε, εσείς είστε οι Ένοχοι, εσείς είστε οι Ηθικοί αυτουργοί, δεν είστε τίποτα άλλο παρά στυγνοί ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!


Τους σκοτώσατε!


Άλλοι πρέπει να κρεμαστούν!


Αφιερωμένο σε όλους τους μ*λ*κισμένους μου συμμαθητές που με κορόιδευαν. Αφιερωμένο στον Ανδρέα Θεμιστοκλέους, στον Θέμη Θεμιστοκλέους, στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου

Τέτοια χάρη δεν σας κάνω! Θα είμαι εδώ, για μένα, για αυτά τα παιδιά που δεν είναι μαζί μας σήμερα, θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου, αυτό για σας μπορεί να είναι απειλή αλλά για αυτούς που έφυγαν είναι Υπόσχεση!

10 σχόλια:

Έγραψα πάλι ο πούστης ... είπε...

οργή -.-

Ιθάκη-man είπε...

Παρεκτρέπομαι και εγώ λίγο αλλά όταν ανοίγουν το στόμα τους πολιτικοί και ιδιαίτερα ο Πρόεδρος της Επιτροπής των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Βουλής και αποκαλεί τους ομοφιλόφυλους κτηνοβάτες, παιδεραστές, εγκληματίες και νεκρόφιλους δεν μπορείς να κάθεσαι ατάραχος και να κάνεις ότι δεν έγινε τίποτα! Ήδη Φασιστική οργάνωση της Κύπρου προτρέπει μέλη της να χτυπανε ομοφυλόφιλους!

karkinos7 είπε...

Κατά τα άλλα πολιτισμένη η Κύπρος!!!!
Τι να πω....
Απλά οργή και θλίψη!!!!
Την Καλημέρα μου!!!!
Να τον χαίρεσται τον Μητροπολίτη Σας και τον Πρόεδρο της Επιτροπής των Ανθρωπίνων δικαιωμάτων....αυτά είναι τα ανθρώπινα δικαιώματα...στη μοναδική μου επίσκεψη στη Κύπρο δε τη συμπάθησα καθόλου μου έβγαζε έναν αρνητισμό!!!!
Την Καλημέρα μου!!!

Ιθάκη-man είπε...

@ Karkinos:
Έχουμε κακό Φενκ Σουι; Για αυτό κόψανε τόσα δέντρα; Δεν θα ήταν καλά τοποθετημένα! Αχαχαχαχαχαχαχαχα
Καλησπέρα :)

gay super hero είπε...

Δυστυχώς τα ίδια συμβαίνουν και στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Αλλά εδώ δεν μιλάει κανείς. Περνούν απαρατήρητα...

Ανώνυμος είπε...

Να κάμω μια μικρή διόρθωση, ο Αντρέας ενεν είναι πρόεδρος της επιτροπής (όι ότι ήταν να άλλασεν τζαι τίποτε). Εν μέλος της.

karkinos7 η Κύπρος περνά την φάση της. Είναι ξεκάθαρα σε μεταβατικό στάδιο και γίνονται βήματα αρκετά γρήγορα. Όχι όσο γρήγορα θα ήθελα αλλά γίνονται πράγματα. Άλλωστε το οργανωμένο lgbt κίνημα στην Κύπρο μετρά μόλις μερικούς μήνες ζωής και έχει ήδη εξασφαλίσει στήριξη τόσο από (ευρω/)βουλευτές όσο και από θεσμούς όπως η Επίτροπος Διοικήσεως (κύπρια αντίστοιχη του Συνήγορου του Πολίτη) που είναι αρκετά σημαντικό. Αλλά, είναι σίγουρο ότι υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν ακόμα. Όμως, αντίθετα από παλαιότερα, το θέμα κινείται...

Iθάκη-man, τούτη τη φορά δεν θα είσαι μόνος σου.
Δεν θα είσαι ποττέ ξανά μόνος σου.
Κανεί, έπαιξεν πολλήν τζαιρό τ' αππάριν τους!

Ιθάκη-man είπε...

@ Gay Super Hero:
Το είχα ακούσει αλλά το ξέχασα, όντως κανείς δεν ασχολείται με τέτοια θέματα... φοβάμαι ότι ο κατάλογος θα είναι μακρύτερος μέχρι να γίνουν όλα καλύτερα

@ Fovos:
Και τώρα που δεν είναι ο Θεμιστοκλέους πρόεδρος είδαμε διαφορά;
Φτάνει, ναι, ιναφ!

sCaTterBraiN είπε...

πραγματικά οργίζομαι - και ξέρω ότι αυτά τα ονόματα είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

"Αφιερωμένο σε όλους τους μ*λ*κισμένους μου συμμαθητές που με κορόιδευαν" το αφιερώνω και στους δικούς μου μ*λ*κισμένους συμμαθητές που με κορόιδευαν - και σε αυτούς που δεν θέλησαν να τους πουν να το βουλώσουν.

ότι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό, λένε, αλλά τι λένε όταν σε σκοτώνει;

g for george είπε...

Έλλειψη παιδείας. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο πίσω από αυτό.

Ιθάκη-man είπε...

@ sCaTterBraiN:
Όταν σε σκοτώσει και μετά... ελπίζεις ότι οι υπόλοιποι θα το πάρουνε χαμπάρι

@ g for George:
Όντως...