Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

The perfume: the story of a perfume


Μαγευτική και σέξυ ( συγκεντρώσου σ' αυτό) η νέα διαφήμιση των αρωμάτων του οίκου μόδας D&G (δείτε την κυρίως διαφήμιση εδώ, για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται). Και εννοείται ότι μου άρεσε η διαφήμιση και τα τεκνά, αλλά όντας συνειδητοποιημένος καταναλωτής ΔΕΝ πρόκειται να αγοράσω οποιοδήποτε από τα αρώματα (εκτός και αν περιλαμβάνονται τα μοντέλα) Η σειρά των αρωμάτων αυτών αποτελείται από 5 αρώματα: 1 Le Bateleur, 3 L'Imperatrice, 6 L'Amoureaux , 10 La Roue de la Fortune και 18 La Lune και σε κάθε ένα από αυτά αντιστοιχεί και ένα μοντέλο (πλην του 10 του οποίου αντιστοιχούν δύο μοντέλα) Noah Mills, Tyson Ballou, Claudia Schiffer, Eva Herzigova, Naomi Campbell και ο Fernando Fernandes.

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Το 3, L'Imperatrice (δείτε το εδώ) είναι η μυρωδιά της ενεργητικής γυναίκας που μαγνητίζει τα βλέμματα όλων επάνω της και την ευθύνη του promotion έχει η Ναόμι. Το 18, La Lune (δείτε το εδώ) είναι το άρωμα για την αισθησιακή γυναίκα που φαίνεται και μυστηριακή, είναι η γυναίκα που γοητεύει τους πάντες με την αιθέρια ομορφιά της και η γυναίκα που εκπροσωπεί το άρωμα αυτό είναι η Claudia Schiffer.

Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ

Το 10, La Roue de la Fortune (δείτε το εδώ) είναι για τους δημιουργικούς και ενεργητικούς ανθρώπους, τους ριψοκίνδυνους, αυτούς που μερικές φορές ρισκάρουν και κινούνται ενστικτωδώς και τα πρόσωπα του αρώματος αυτού είναι η Eva Herzigova (που την μισώ επίσημα από σήμερα) και ο Fernando Fernandes (ο λόγος για τον οποίο την μισώ)

Άι χέιτ χερ!

ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ

Το 1, Le Bateleur (δείτε το εδώ) είναι η μυρωδιά του Μεσογειακού γόη, του πλανευτή του κυρίαρχου και διακριτικού άντρα σύμφωνα πάντα με την ιστοσελίδα των αρωμάτων και ο promoter του αρώματος είναι ο Tyson Ballou. Το 6, L'Amoureaux (δείτε το εδώ - το καλύτερο σ' το άφησα στο τέλος) είναι για τον αθεράπευτα ρομαντικό άντρα (για 'μένα λέει) που τον επιθυμούν όλοι όσοι τον γνωρίζουν (όχι δεν λέει για 'μένα) και το πρόσωπο του αρώματος είναι ο Noah Mills (το καλύτερο!)

Εσένα ποιό άρωμα σου ταιριάζει;

1 σχόλιο:

sCaTterBraiN είπε...

#1, ο μάγος, η αγαπημένη μου κάρτα ταρώ.