Παρασκευή 16 Μαΐου 2008

SupRI(K)se !

Το ΡΙΚ με εκπλήσσει συνεχώς! Απολαμβάνω κάθε στιγμή τον δεύτερο κύκλο επεισοδίων των Απεγνωσμένων νοικοκυρών και την ίδια στιγμή απολαμβάνω τον θεογκόμενο τον κούκλο τον Ρομπέν των δασών (γαμώτο γιατί να μην έχει δάση και η Κύπρος)!

Ακριβώς πριν μια εβδομάδα: Ήταν μια κρύα Παρασκευή, ένα απλό βραδάκι, νύσταζα αφόρητα και είπα να μείνω σπίτι, ανάβω την τηλεόραση και βάζω ΡΙΚ 2 και πέφτει το μάτι μου στην Terry Hatcher και λέω τι κάνει αυτή και ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΑΕΙ ΝΥΦΙΚΟ? Έχασα επεισόδια? Και μου φάνηκε ότι η οθόνη έλεγε «ΝΑΙ! ΝΑΙ!» και ήταν οι φίλες και συμπαθείς χαρακτήρες της επιτυχημένης κατ’ εμέ σειράς Desperate Housewives…

Πολύ ωραίο επεισόδιο, με γεμάτο νόημα αφήγηση, απίστευτη σκηνοθεσία, εξαιρετικές ερμηνείες, διαχρονικότητα στα θέματα π.χ. η Άνοιξη παντώς είδους όπως έγραψα στην τελευταία ανάρτηση του περασμένου μήνα (http://dromosprostinithaki.blogspot.com/2008/04/spring-dh.html)

Ο Ρομπέν των δασών (ο πρωταγωνιστής της σειράς επεισοδίων του BBC) εν ονόματι Jonas Armstrong κατάγεται από την Ιρλανδία, ξεκίνησε την καριέρα του το 2003 σε θέατρο ενώ τώρα γυρίζεται ο τρίτος κύκλος επεισοδίων της σειράς. Είναι ανάγκη ΚΑΙ στη σειρά ο Ρομπέν να ερωτεύεται την σκατό-πριγκίπισσα?

Είπα ότι ο Ρομπέν είναι αξιολάτρευτος και θεογκόμενος? Ε! Το ξαναλέω

Δεν υπάρχουν σχόλια: