Σάββατο 24 Μαΐου 2008

Good luck

Σε μια ώρα περίπου ο επίσημος διαγωνισμός της Eurovision θα αρχίσει. Ο διαγωνισμός αυτός (αμφιλεγόμενος θεσμός) τα τελευταία χρόνια μας εκπλήσσει με τις πολιτικοποιημένες στάσεις που επικρατούν όσο και στα τραγούδια όσο και στην διανομή των βαθμών κατά το (ανύπαρκτο) televoting! Ποιος μπορεί να ξεχάσει το περσινό δωδεκάρι της Τουρκίας στους… Αρμένιους! Λες και η γενοκτονία θα ξεχαστεί με ένα δωδεκάρι!

Επίσης ο διαγωνισμός χαρακτηρίζεται και από εκπλήξεις, αφού τα προγνωστικά από το 2005 (η χρονιά της Παπαρίζου) πέφτουν πάντα έξω! Τα προγνωστιά έβγαζαν την Έλενα στην 3η θέση, το 2006 την Βίσση την έβαζαν επίσης στην 3η-5η θέση (για τα τέρατα δεν θα ανοίξω το στοματάκι μου), το 2007 τον Σαρμπέλ εκτός 10άδας και το 2007 με Ευρυδίκη λένε θα περνούσαμε στον τελικό και θα ήμασταν υποψήφιο νικητές!

Έτσι πρέπει να σας αναφέρω ότι τα προγνωστικά στο Βελιγράδι κατατάσσουν την Πορτογαλία παρακαλώ νικήτρια της βραδιάς, την Ουκρανία δεύτερη, την Ρωσία Τρίτη, 4ο το Ισραήλ, 5ο το Αζερμπαϊτζάν. Η Ελλάδα είναι στην 7η θέση και η Αρμενία λίγο πιο πάνω! Ελπίζω ότι τα προγνωστικά θα πέσουν για άλλη μια φορά έξω…

Καλή Επιτυχία εύχομαι
Στην Δανία, στην Τουρκία, στην Γεωργία, στην Πορτογαλία, στην Αρμενία, στο Ισραήλ και φυσικά στην Ελλάδα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: