Τρίτη 17 Απριλίου 2012

The runners of (Lemes)Oz

Έχετε πάει ποτέ για τρέξιμο στην Λεμεσό; Ούτε εγώ! Έχω πάει όμως για περπάτημα. Μην με ρωτάς τι έπαθα με το περπάτημα και το τρέξιμο αλλά δουλεύει καλά. Αχ, η Λεμεσός... Παραλιακά μπορεί να μην είναι η ωραιότερη πόλη της Κύπρου αλλά έχει ποδηλατόδρομο.
Toto, we are not in Nicosia anymore!
Δεν ήταν ζέστη αλλά εγώ άναψα για τα καλά. Το τι οφθαλμόλουτρο έκανα δεν το πίστευα και είχε και ένα τεκνό που θα ήθελα να ήμουν σε λουτρό σκέτο μαζί του. Δεν ξέρω αν σου το είπα, δεν θυμάμαι, αλλά τα ποδήλατα μ' αρέσουν και οι ποδηλάτες μου κάνουν κάτι άλλο. Και αν δεν ήταν οι συγγενείς μου μαζί μου θα έκανα όλο τον παραλιακό ποδηλατόδρομο 100 φορές! Να 'ναι καλά και οι ξένοι (γιατί οι Κύπριοι δεν παίρνουν ποδήλατα) και μου ανέβασαν το ηθικό (και την λίμπιντο).
Οι Κύπριοι κάθονταν σε παραθάλασσια καφέ και λοιπές παρεξηγήσεις μπαρ-καφέ και οι ξένοι (Ρώσοι, Ρώσοι και μερικοί άλλοι που δεν ξέρω τι εθνικότητας είναι αλλά δεν πειράζει, δεν είμαι ρατσιστής εξάλλου) περπατούσαν και έτρεχαν και ποδηλατούσαν. Και όταν περπατούσαμε μας προσπέρασε ένα τεκνό, μα ένα τεκνό, μου έφυγε ένα “Αγόρι μου” αλλά εντάξει, ας είναι καλά και οι οδηγοί και ο θόρυβος τους. Αυτόν άνετα θα τον κυνηγούσα, αν και ήταν σε καλή κατάσταση και θα τον έχανα μετά τα 100-150 μέτρα.
Στην Λευκωσία γιατί δεν υπάρχουν τεκνά που κάνουν γυμναστική έξω, εννοώ εκτός του γυμναστηρίου; Θα μου πεις πως δεν έχουμε πεζοδρόμια να περπατήσουμε σαν άνθρωποι, και θα αρχίσουμε να τρέχουμε ανώμαλο δρόμο; Έχεις δίκαιο, ότι και αν πεις έχεις δίκαιο... Συγγνώμη, θυμάμαι το τεκνό που μας προσπέρασε και σηκώθηκαν... οι τρίχες μου! Μόνο να τον έβλεπες θα ήταν αρκετό... Αχ...
Αν βάλω τα αθλητικά μου και τα χτυπήσω τρεις φορές δεν θα βρεθώ μπροστά του, θα βρεθώ;

6 σχόλια:

Leviathan είπε...

εγώ λέω να τα βάλεις!! :) :) άσχετο...να ρωτήσω κάτι...Έχεις δει το Weekend? αν ναι, να το δω? φιλιαααααα! :)

Ιθάκη-man είπε...

Δεν τα έβαλα... Αλλά θα τα βάλω αύριο! Χαχαχαχαχαχα
Δεν το έχω δει ακόμη καλέ μου, το έχω κατεβάσει και έψαχνα για υπότιτλους αλλά δεν βρήκα. Θα το δω ελπίζω σύντομα... Δες το μωρέ, τι θα χάσεις; Έχει πάρει πολλά βραβεία και από κριτικές επιτροπές! Άντε δες το να ανταλλάξουμε κριτικές :p

Φιλιά πολλάααααα!

Kος Μηδενικός είπε...

Νοικιάζεις ποδήλατο και τους παίρνεις ξοπίσω... Όλα εγώ θα πρέπει να στα λέω;

Tremens είπε...

Αχ, θα πρέπει να είναι κόκκινα λουστρίνι για να πιάσει!

Μπες στο greekddl.com και θα το βρεις με υπότιτλους

πολλά φιλιά

Ben Provis είπε...

Που να τρέχεις στην Κύπρο...Τώρα με τον ήλιο τα τεκνά βγαίνουν σα τα σαλιγκάρια στους δρόμους. Όμως επειδή είσαι Ελλάδα, καλύτερα κάντο χωρίς ποδήλατο αλλιώς σε βλέπω σε κάνα ΚΑΤ!

Ιθάκη-man είπε...

@ Zero Point:
Για να ενοικιάσεις ποδήλατο είναι 120 ευρά η εγγύηση. Αν τα είχα τα λεφτά θα αγόραζα δικό μου. Λογικό;

@ Tremens:
Κρίμα...

Θα το ψάξω, μερσί!!! :)

@ Ben Brovis:
Είμαι στην Κύπρο καλέ. Πρέπει να κάνω ένα χάρτη και να βρω όλους τους ποδηλατόδρομους, πεζόδρομους και θα πάω παντού, όπου έχει τεκνά εκεί θα πηγαίνω!!!
Και εδώ αν πάρεις ποδήλατο στο ΤΑΕΠ θα καταλήξεις με σιγουριά :p