Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Reality Check

Πολύ μεγάλη αυτή η βδομάδα τελικά... Και τις ώρες που κανονικά ήμουν πανεπιστήμιο διαβάζω. Αυτό σημαίνει πως διαβάζω αρκετά. Πρώτη φορά στην ζωή μου κάθομαι και διαβάζω τόσο και τόσο νωρίς. Νωρίς... καλά σε 3 ½ βδομάδες δίνω το πρώτο μάθημα αλλά εντάξει, για μένα είναι νωρίς. Αυτό το εξάμηνο είναι σημαδιακό, δεν φταίμε εμείς! Αλλά ας μην προβαίνω σε συμπεράσματα χωρίς διερεύνηση πρώτα.
Και διαβάζω. Πραγματικά δεν κάνω κάτι άλλο. Εντάξει μπορεί την Δευτέρα να βγήκα για υποτυπώδες ραντεβού, το μεσημέρι. Είναι πολύ περίεργο που μπορούμε να μιλάμε για χίλια δυο πράγματα και να μην λέμε τίποτα προσωπικό. Δεν το θεωρώ ταλέντο, το θεωρό έμφυτο χαρακτηριστικό της γενιάς μου -και όχι μόνο- που δυσκολευόμαστε όχι μόνο να επικοινωνήσουμε ουσιαστικά αλλά και να εμπιστευτούμε κάποιον. Οι μέρες το έχουν, που αν κάνεις καθημερινά ένα reality check θα χρειαστεί να βαρέσεις ενέσεις. Ίσως η παραφιλοσοφία και ότι είναι μόδα σήμερα είναι ένα διέξοδο από την κατάσταση.
Ήταν μια σύντομη βόλτα ή έτσι νόμιζα μέχρι που είδα το ρολόι. Για 2 ώρες κάναμε βόλτες, κάτσαμε και ήπιαμε φρέσκο χυμό -από αληθινά φρούτα (έχετε πάει πρόσφατα σε καφετέριες αλυσίδες, όλα είναι σε σκόνη ή σε σιρόπι)- και μιλούσαμε για τα πάντα εκτός από τους εαυτούς μας. Στο φεύγοντας μπήκαμε και σε 2 καταστήματα να δει κάτι που ήθελε σε ρουχισμό. Και στον δρόμο πήραμε ένα τεύχος μιας εφημερίδας free press και διάβαζα κάτι από όλα και μέχρι που φτάσαμε στα ζώδια. Ήθελε να διαβάσω το ζώδιο του. Δεν θυμάμαι πόσες φορές έλεγε την λέξη “ο πρώην σου” στο ζώδιο αλλά ξέρω πως μετά από αυτό, αυτός δεν μιλούσε.
Τότε είχα το δολοφονικό βλέμμα με την υπέροχη εκφραστικότητα (οι φίλοι μου, μου λένε “Μην με κοιτάς έτσι” όταν γίνεται κάτι παρόμοιο) αλλά δεν τον κοίταξα. Ήταν λες και ήταν μια κάμερα εκεί και απλά ήταν η σειρά μου να μιλήσω. Λες και έπρεπε να σταματήσει ο χρόνος και σαν Κάριος Μπρατσώ έπρεπε να συνεχίσω το επεισόδιο μιλώντας για τα ψυχολογικά μου και τι συμβαίνει με τους πρώην. But I didn't. Συνέχισα μιλώντας για κάτι παντελώς άσχετο μέχρι που με άφησε σπίτι.
Reality check... Uploading... Connection Failed, please try again later
Διάβασμα. Καλό υπόλοιπο της βδομάδας!

5 σχόλια:

Leviathan είπε...

Αυτό με τους πρώην τραγικό...Εγώ πάλι είμαι της διαγραφής...πρώην...x...το ίδιο μου είναι...Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα με υγεία!! φιλιά!

Ben Provis είπε...

Δεν διάβαζες το άλλο ζώδιο παραδίπλα; Έστω τον ωροσκόπο;
Καλό Πάσχα!

Περσέας είπε...

ραντεβουδάκι ραντεβουδάκι? ;)

για να μιλήσεις επι της ουσίας θα πρέπει κανείς να είναι έτοιμος και να έχει τη διάθεση για την οποιαδήποτε κριτική,νομίζω

Περσέας είπε...

αααα καλό πάσχα !!!:)

Ιθάκη-man είπε...

@ Leviathan:
Εγώ από τέτοια δεν ξέρω :p
Καλή συνέχεια! :)

@ Ben Provis:
Που να το ήξερα και εγώ;
Καλό υπόλοιπο! :)

@ Περσέας:
Δεν ήταν το πρώτο καλέ, πως κάνεις έτσι; :p
Ναι κανείς δεν ήταν έτοιμος για συζήτηση γενικότερα, για αυτό δεν προχώρησε το θέμα και γύρισαμε σελίδα (κυριολεκτικά - σελίδα του τεύχους)
Καλή συνέχεια! :)