Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Κουπ-Έπος

Μάλιστα... Όταν ο Ιθάκη-μαν κάνει σχέδια οι θεοί δεν υπάρχουν!

Και καθόμουν χθες και σκεφτόμουν. Και για να σε προλάβω σκέφτομαι και στα όρθια ναι αλλά αυτή η σκέψη μου ήρθε στο καθιστό. Σκεφτόμουν πως μια σκέψη, απλά μια σκέψη, όχι σαν και αυτή, κάτι άλλο που πέρασε από το αθώο μυαλουδάκι σου (το αθώο στην δική μου περίπτωση ισχύει) μπορεί να σου χαλάσει την μέρα! Ω! Ναι! Σε αυτό δεν μπορεί να μας ξεπεράσει τίποτα! Όσες μηχανές κι αν φτιάξουμε, όσους υπολογιστές, όσα ρομπότ κι αν κατασκευάσουν Ιάπωνες και λοιποί υπερτεχνολογικοί λαοί, αυτό το ορμέμφυτο του μαζοχισμού μόνο ο άνθρωπος το έχει!

Αλλά άσχετο αυτό. Ο καιρός είναι υπέροχος ας μην ασχολούμαστε με τις σκέψεις του αθώου μου μυαλού (αυτό με την επανάληψη ονομάζεται πλύση εγκεφάλου το ξέρεις φαντάζομαι) του αθώου μου μυαλού, εμπεδώστε το! Είναι σχεδόν 8 βαθμούς κάτω από το κανονικό για την εποχή! Φυσικά για να βγω έξω ντύνομαι λες και θα επισκεφθώ το πλησιέστερο χιονοδρομικό κέντρο αλλά εντάξει δεν αντέχουν όλοι το κρύο. Και δεν ξέρω αν είναι επειδή έχω αθώο μυαλό! Αθώο μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου...

Διαβάζω τις αναρτήσεις που δεν έχω αναρτήσει στο μπλοκ, αυτές που δεν θα γλιτώσετε, και λέω γιατί βρε παιδί μου να τα αφήνω όλα στην μπάντα; Έχω μαζέψει περίπου 10 κείμενα ακυκλοφόρητα. Αναβλητικότητα ονομάζεται αυτό, σωστά μάντεψες, να παραλάβεις το δώρο σου από τα κεντρικά μας γραφεία! Μπορείς όμως να ονομάσεις αναβλητικότητα και το γεγονός πως δεν μίλησα για την σκέψη μου; Κοίταξε, δεν είναι και δα νέο ότι υπερβάλω όταν είμαι πάνω στις σκέψεις μου, για αυτό και απέφευγα να γράψω τις τελευταίες μέρες, καλύτερα να γράφω με καθαρό μυαλό, όπως τώρα, καθαρό και αθώο μυαλό!

Χθες τύλιξα κουπέπια! Σήμερα τα τρώω... Ναι ναι φυσικά δεν συγκρίνεται το δικό μου τύλιγμα με το τύλιγμα της μαμάς αλλά με την εμπειρία μαθαίνεις το καλό το τύλιγμα του κουπεπιού! Και θα μάθω όχι απλά να τυλίγω καλά τα κουπέπια αλλά θα μάθω να μαγειρεύω από μόνος μου μια μέρα... να το θυμάστε!


Καλή Βδομάδα!!!

ΥΓ. Το Χριστουγεννιάτικο άλμπουμ του Michael Buble είναι ΤΕ-ΛΕΙ-Ο!!! Αγοράστε το ή download it!

6 σχόλια:

tinkerbell είπε...

omg!! Τα κουπέπια είναι ίσως από τα πιο αγαπημένα μου κυπριακά φαγητά! Θέλω τραπέζι :) Καλή βδομάδα!

Kος Μηδενικός είπε...

Πρώτη φορά ανακαλύπτω ότι είσαι τελικά προκομμένο παιδί. Μπράβο σου!

Έπειτα, είχα σκοπό να κατεβάσω το cd του Buble και πάλι καλά που μου το θύμισες. Βέβαια, ένεκα Αγγλετέρας να είναι καλά οι φίλοι με το θαυματουργό Dropbox!

Ιθάκη-man είπε...

@ Tinkerbell:
Την επόμενη φορά που θα τυλίξω θα σου ετοιμάσω ταπεράκι :p
Καλή Βδομάδα!!!! :)

@ Zero Point:
Εγώ προκομμένο; Μόνο ΜΕΣΑ στο σπίτι χαχαχαχα :p

Dropbox ναι! Πρόσφατα το ανακάλυψα και εγώ και είναι χρήσιμο το άτιμο!
Καλή βδομάδα! Τα φιλιά μου στην Βασίλισσα! μουαχαχαχα :p

Εγώ είπε...

Άνοιξες μου την όρεξη τα γέριμα. Τζαι μόνο Digestive με σοκολάτα έχω δαμέ μπροστά μου. Michael Buble??? Εν πορωμένος ο φίλος μου ο Σκωτσέζος με τζείνον, οκκέι εν καλός, βασικά ούλλα τα τραγούδια του θυμίζουν Χριστούγεννα, έχουν κάτι.

Ανώνυμος είπε...

Ντολμαδάκια.......

πεθαίνω και μου ρχεται να ορμήξω στην οθόνη...γμτ

Ιθάκη-man είπε...

@ Liar:
Φάε ότι βρεις διότι σαν τα κουπέπια... εν έσσιει! χαχαχαχα
Εντάξει εν ωραίος ο Buble, το jazzist στην φωνή του εν τέλειο!

@ Coula:
Όι ντολμαδάκια αγάπη μου, ΚΟΥΠΕΠΙΑ! Μεν λαλούμεν τζι ότι θέλουμεν!