Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Un año despues

Πως περνάνε οι μήνες! Βρε, βρε...

Σήμερα κλείνω ένα χρόνο δουλειάς. Είμαι πολύ χαρούμενος που τα καταφέρνω, είμαι χαρούμενος που έφτασα εδώ. Θα συνεχίσω εννοείται, με ακόμα πιο πολύ ενδιαφέρον. Ξέρω ότι δεν είμαι ο καλύτερος, αλλά σιγά σιγά βελτιώνομαι -θέλω να πιστεύω. Στόχος μου δεν είναι να γίνω ο καλύτερος του είδους μου, απλά θέλω να μπορώ να δίνω στην δουλειά μου την απαιτούμενη σοβαρότητα. Στην αρχή δεν το είχα πάρει πολύ στα σοβαρά, μου έφτανε αυτό που είχα, αλλά μελετώντας λίγο περισσότερο εις βάθος τον τομέα μου αντελήφθην ότι υπάρχουν κι άλλα πράγματα που πρέπει να δω.

Δεν έχω πρόβλημα με την κριτική, αντιθέτως, όσον αφορά την δουλειά μου είμαι ανοικτός σε κριτικές, ειδικά από άτομα που ξέρουν (επειδή δεν είναι πολλοί). Η δουλειά μου είναι ένα μέρος του εαυτού μου, είναι ένα κομμάτι μου που “άργησε” να εκδηλωθεί, αυτό θα μου το κρατώ παράπονο για καιρό. Μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά έτσι είναι.

Θέλω να ευχαριστήσω πολλούς και θα το κάνω μια μέρα αυτοπροσώπως, δεν υπάρχει η λογική να κάθομαι και να γράφω τώρα τα ευχαριστώ μου, δεν έχω πάρει κάποιο βραβείο και δεν χρειάζεται έτσι να εκφωνήσω λόγο (ευτυχώς και για σας). Κι έτσι απλά ένα χρόνο μετά είμαι ένα σκαλί πιο πάνω και ο δρόμος συνεχίζεται... Ελπίζω μόνο να είναι ανοδική η πορεία!

7 σχόλια:

tinkerbell είπε...

Καλό μήνα! Και είμαι σίγουρη πως η πορεία σου θα είναι ανοδική. Πόσο μάλλον όταν αγαπάς αυτό που κάνεις!

Ιθάκη-man είπε...

Ευχαριστώ πολύ πολύ αγαπημένη!!!!!

Leviathan είπε...

euxomai akomi kalitera ola na sou er8oun!!!!!! :) kalo apogeuma!!!! :) kiss!

ασωτος γιος είπε...

ευχομαι και γω τα καλυτερα
μαρεσει που σκεφτεσαι θετικα

Ιθάκη-man είπε...

@ Leviathan:
Μακάρι, μακάρι! Καλή Βδομάδα και Καλό Μήνα!!!!! :)

@ Ασωτε:
Ευχαριστώ, ευχαριστώ! Καλό Μήνα και Καλή Βδομάδα και σε σένα!!!! :)

Kος Μηδενικός είπε...

Το θέμα αγαπητέ μου είναι πότε βγαίνεις στη σύνταξη; χαχαχα!!

Και τώρα σοβαρά (μιας και είμαι γνωστό σούργελο!), είναι μεγάλη δουλειά να αντιμετωπίζεις με όρεξη τη δουλειά σου! Καλή συνέχεια βρε Ιθακάκο!!

Ιθάκη-man είπε...

@ Zero Point:
Και ποιος είπε ότι θα βγω με σύνταξη; Ακόμα και αν βγω ποιος ξέρει αν θα έχει λεφτα το ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων και να με πληρώνει; :p