Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Μιαν μιξ

Ακούω τα τραγούδια για την Eurovision, προετοιμάζομαι ή μελετώ είναι η σωστή η λέξη, και έχω να πω δυο-τρία πράγματα: ο Ρώσος καταρχάς είναι γλυκούλης, τα τραγούδια μου θυμίζουν κάτι από Waka-Waka και δεν μαζεύεται (Νορβηγίας και Αρμενίας ειδικά, αλλά της Νορβηγίας είναι επιπλέον κάτι σαν το Σκανδιναβικό του Born This Way), το πιο άκυρο τραγούδι με την καλή έννοια το έχει η Σερβία (με την κακιά η Λιθουανία) και πολλές χώρες αντιγράφουν το περσινό νικητήριο τραγούδι (η Ελβετία έβαλε και δυο καραγκόμενους -τεκνά όμως λύσσαξα- στο βίντεο κλιπ, στο επόμενο Like&Dislike αυτά... και αυτοί...)

Ανάμεικτα συναισθήματα... Είναι και πάλι η εποχή του Δεν Ξέρω

Διάβασα την ιστορία του Baby RB, έμαθα πως η Μόνικα Βασιλείου πέθανε, είδα ότι ξανάγινε σεισμός στην Ιαπωνία, ο καιρός εδώ μουρλάθηκε, το μεσημέρι κάνει ζέστη και το απόγευμα βρέχει καταρρακτωδώς, την Παρασκευή κλείνει το Πανεπιστήμιο και αρχές του Μάη εξετάσεις, δεν θέλω να αμπελοφιλοσοφώ, ούτε να λέω πράγμα που δεν-θα-πω-την-λεξη... και σας πρήζουν και με πρήζουν και εμένα...

Μέχρι να μου έρθει η έμπνευση σας εύχομαι μια πολύ πολύ Καλή Βδομάδα!!!

5 σχόλια:

Kος Μηδενικός είπε...

Νομίζω ότι στην Ελλάδα πάντως, ούτε οι ίδιοι οι συμμετέχοντες δεν ασχολούνται πλέον με τη Eurovision. Εδώ θα μου πεις βέβαια , εδώ ο κόσμος χάνεται και το μου... χτενίζεται! Σωστό κι αυτό!

Εδώ πάλι προχωρά ολοταχώς προς το καλοκαίρι και είμαι τρελά χαρούμενος!

Ανώνυμος είπε...

re??? ;)

tinkerbell είπε...

Καλή, όμορφη, ζωηρή και γεμάτη νεραϊδόσκονη εβδομάδα!!

Ιθάκη-man είπε...

@ Zero Point:
Χαχαχαχαχα! Μην το λες, δεν τι γίνεται με το τραγούδι της Πορτογαλίας! Και εκεί χάνονται και εκεί χτενίζονται! :p
Θα με τρελάνει μάνα μου εμένα ο καιρός...

@ Ανώνυμη/ε:
Ναιιιι;

Ιθάκη-man είπε...

Αμαν πια ο συγχρονισμός μας βρε Τινκς! Ανταποδίδω τις ευχεεεεεες! Φιλιά πολλάααααααααα!