Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Sexy Princes

Οι Πρίγκιπες του Disney μπορούν να κάνουν αισθησιακές φωτογραφήσεις, όχι αλλά μπορούν να ποζάρουν γυμνοί σε σκίτσο... και είναι μάλιστα και σέξυ! Μην ξεχάσετε να σχολιάσετε ποιος είναι ο αγαπημένος σας (και αν αλλάξατε γνώμη για κάποιον)


Ο 18χρονος πρίγκιπας των Ίνκας, ο Κούζκο, από την ταινία The Emperor's New Groove”, ποζάρει με μια σχετική μυστικοπαθή πόζα...

Ο καραγκόμενος πρίγκιπας Edward από την ταινία Enchanted, ο πρόστυχος και ο πιο kinky με αξεσουάρ από leather και σπαθί ποζάρει σε μια άκρως ερωτική πόζα!

Ο Peter Pan, το άτριχο αγόρι (έχει ρίζες από Ασία αυτός να μου το θυμάστε!) είναι πάνω από όλα ένα παιδί με πολλά ψυχολογικά, the boy who wouldn't grow up (εφηβεία, όλοι ξέρουμε τι περίεργη φάση είναι αυτή) σε μια πιο “μαζεμένη” πόζα αλλά με κάποια βραχιόλια και spikes για μια γεύση πιο “καυτή”!

Ο Τέρας, άλλως Prince Adam, μετά από την μεταμόρφωση του σε βασιλόπουλο έκανε και laser αποτρίχωση για να μην του θυμίζει τίποτα το παρελθόν, τέρμα λοιπόν η έντονη τριχοφυΐα για τον Άνταμ! Ποζάρει με το καταραμένο τριαντάφυλλο και ένα απλό στρινγκ (κάτι μου λέει ότι χώρισε από την Μπελ)

Ακολουθεί ο Πρίγκιπας Έρικ, ο της γοργόνας! Είναι ο μόνος Πρίγκιπας ο οποίος έγινε και πατέρας!!! Αλλά αυτό δεν τον κράτησε μακριά από μια αισθησιακή πόζα, η οποία φανερώνει τους κοιλιακούς του, το ίδιο κούρεμα (η φράντζα είναι πάντα έτσι) και το τατουάζ που έκανε με μια... γοργόνα!

Ακολουθεί ο αποικιοκράτης Γιαννάκης, ο John Smith λοιπόν με το καλογυμνασμένο του σώμα ποζάρει στο χαρτί χωρίς να ντραπεί και σημαντικό είναι να αναφέρω ότι το ρακούν (ο φίλος της Ποκαχόντας) πιθανό να είναι παρελθόν!

Τον Άγγλο ακολουθεί ο επίσης Άγγλος Θωμάς. Ο Thomas, ο φίλος του John ποζάρει πιο ήρεμος με το χαρακτηριστικό κούρεμα της εποχής και με μια πιο μοντέρνα ιδέα στο όλο outfit του!

Και συνεχίζει ο Άλι, ο Αλαντίν, ο επιδειξίας (κυκλοφορεί ημίγυμνος στις ταινίες) εμφανίζει την αθλητική του πλευρά, μιας και φοράει jockstrap! Είναι από τις ελάχιστες φωτογραφήσεις που ο Αλαντίν είναι χωρίς τον πίθηκο του!

Ο Milo James Thatch είναι η επιλογή για όσους γουστάρουν τους έξυπνους και τους πιο nerdy άντρες που λιώνουν στα γραφεία τους. Ο ήρωας από την ταινία “Atlantis: The Lost Empire” μας αναδεινύει μια πλευρά που δεν μπορούσαμε να δούμε πίσω από τα γυαλιά του ή τα κλειστά κολάρα του...

Ο άντρας ο πολλά βαρύς ο Ταρζάν είναι ο επόμενος εικονιζόμενος, έχει ύψος 180 και είναι φοιτητής στην ζούγκλα, ξέρει να μιλά μαϊμουδίστικα, πιθηκίστικα, ουρακουταγγίστικα και σπαστά αγγλικά! Πάντα είχε άγριες διαθέσεις, και φαίνεται από τα γδαρσίματα που έχει στο στήθος και από τον τρόπο που κρατά το εσώρουχο.... Πως ταιριάξαν με την ψυχρή την Αγγλίδα δεν ξέρω!

Ο ιδεαλιστής Φοίβος είναι ο επόμενος, ο σύζυγος της Εσμεράλντας (τι κάνει καλέ αυτή η ψυχή;) Πάνω από όλα είναι θρήσκος το παιδί, ένα σταυρό ναααα με το συμπάθιο, ποζάρει ναι μεν με το βλέμμα στον ορίζοντα αλλά ξεκουμπώνει αργά και βασανιστικά το εσώρουχο του. Πωπω και αυτός ο σκιτσογράφος δεν μπορούσε να τον ζωγραφίσει λίγα δευτερόλεπτα μετά;

Ο Ηρακλής, τα λόγια είναι περιττά! Ο γιος του Δία (ο οποίος δεν νομίζω να ξέρει τι εστί προφυλακτικό τόσα παιδιά έχει, έλεος) και της θνητής Αλκμήνης, ο ημίθεος λοιπόν ποζάρει σε μια πόζα που μυρίζει αντρίλλα: τα χέρια είναι πάνω από το κεφάλι αφήνοντας έτσι τον ιδρώτα του να απλώσει διάχυτα στον χώρο την μυρωδιά των ορμονών ενώ οι μύες του ξεπηδούν από παντού.

Ο μόλις 15χρονος Jim Hawkins από την ταινία “Treasure Planetποζάρει απλά και λιτά... Επιτέλους και κάποιος με low cut boxer brief (τύπου Άντριου Κρίστιαν) πήξαμε με τα σλιπς!

Και φτάνουμε στο τέλος με τον Σίτκα (πρώτη φορά τον βλέπω) ο οποίος είναι ινδιάνος και το σύμβολο του ήταν ο αετός-καθοδηγητής ο οποίος σκοτώνεται από αρκούδες... Φαντάζομαι αυτό είναι φωτογράφηση πριν να γίνει πνεύμα (το οποίο καταδιώκει τον αδελφό του) σε πόζα Σάσα-Μπάστα περίπου

9 σχόλια:

Εγώ είπε...

haha ma pou ta ivres touta oulla?

tinkerbell είπε...

Είσαι απίστευτος!! Που τους βρήκες όλους ημίγυμνους καλέ? Πάνε τα παιδικά μου χρόνια, up in smoke in a moment :P
:) Have a great weekend!

mahler76 είπε...

όλοι είναι υπερβολικά γυναίκες για τα γούστα μου, άλλα θα πάρω τον Ταρζάν.

musicbug είπε...

Peirazei pou ftiaxtika ligo me to post, ayta pou grafeis kai tis photos? Mipos eimai anwmalos? Mipos na paw stous AA (Anwnymous Anwmalares)?? :-)
Oxi epeidi me lene gianni, alla o John Smith einai apla theos! Tarzan kai Aladdin episis yummy:-p Kai oxi den eimai ligouris, apla mou aresan oi photos :-)
Kalo weekend

Ιθάκη-man είπε...

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους έτσι για αρχή!

@ Liar
Τυχαία βρήκα μόνο τον Αλαντίν, δεν θυμάμαι γιατί και μετά έψαξα να βρω και τους άλλους!

@ Tinkerbell
Χαχαχα σόρυ δεν το σκέφτηκα ποτέ έτσι... Θα σου πληρώσω τα έξοδα για ψυχανάλυση :P
Επίσης καλή μου!!!

@ mahler
Ναι όλοι είναι αποτριχωμένοι καλύτερα και από γυναίκες μοντέλα! Αυτό είναι αλήθεια... Ταρζαν? Κρούελ, πωπω

@ Musicbug
Πειράζει που είσαι μεγάλη φίρμα, πειράζει? ΟΧΙ, δεν πειράζει... Ανώμαλος είσαι, χόνεψε το! :P Να πας αν φτιάχνεσαι μόνο με τις ζωγραφιές!
Ναι ο Γιαννάκης αν και δεν τον υπολόγιζα (γιατί έφυγε και άφησε την Ποκαχόντας μόνη και έρημη) μου έκανε και μένα εντύπωση! Και εσύ τον Ταρζάν τέκνον Βρούτε? Πάρε τον και αν θυμηθεί επέτειο να μου φτύσεις!
ΥΓ. Τον Μόγλη δεν τον βρήκα, και να τον εβρισκα δεν θα τον έβαζα! Εγώ παιδική πορνογραφία δεν γουστάρω :P
Ανταποδίδω τις ευχές σου!

Andy Panayiotou είπε...

Με άφησες άφωνο. Τρία γράμματα: O M G!

Ιθάκη-man είπε...

Αυτά τα τρια γράμματα λένε πολλά!

sCaTterBraiN είπε...

πρίγκιπας Edward και Έρικ. γιαμ γιαμ. ωραία ανακάλυψη!

Ιθάκη-man είπε...

@ sCaTterBraiN:
σε φαντάζομαι τώρα που σου τρέχουν τα σάλια! :P