Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

Ανέκδοτο Όνειρο

Η ανάρτηση γράφτηκε στις 24 Σεπτεμβρίου αλλά μετά από συνεχή σκέψη αποφάσισα να την αναρτήσω σήμερα! Γελάστε υπεύθυνα!

Ήταν το πιο περίεργο όνειρο που είδα ποτέ μου, είναι από τις πολλές σκέψεις από το γυμναστήριο! Αν ήξερα ότι ακόμα και το γυμναστήριο θα με έβαζε σε ένα κύκλο σκέψης δεν θα πήγαινα. Σκέφτομαι ήδη αρκετά δεν χρειάζομαι κι άλλο! Αυτό το όνειρο ήταν... έκπληξη! Αλλά πριν να σας πω τον όνειρο και να παίξετε τον ρόλο του ονειροκρίτη οφείλω να σας πω τα γεγονότα που στιγμάτισαν το υποσυνείδητο μου έτσι ώστε να φτάσω στο ανώτατο αυτό επίπεδο και να δω ένα τέτοιο όνειρο:

Πάω στο γυμναστήριο και αναγκάζομαι να πάω στα αποδυτήρια γιατί δεν φορούσα την ανάλογη ενδυμασία. Όπως άλλαζα αντιλήφθηκα ότι κάποιος ήταν στα ντουζ (ναι, ναι μάλλον γυμνός αυτή ήταν η διαπίστωση που έκανα 13 δεύτερα μετά) και έκανε ντουζ! Μέχρι εδώ εντάξει, μετά σκέφτηκα ότι θα είναι ένας άντρας ο οποίος θα εμφανιζόταν μπροστά μου αν έμενα ακόμα λίγο (ήμουν και δίπλα από την πόρτα) Ε τότε ντύθηκα όσο πιο γρήγορα γινόταν και έφυγα πριν να βγει ο κύριος που κρύβεται πίσω από την πόρτα 1!

Λοιπόν το όνειρο τώρα ήταν εξαιρετικά περίεργο, ήμουν μόνος και περπατούσα για να πάω στο γυμναστήριο το οποίο ήταν κάπως κρυμμένο. Μπαίνω μέσα από την πόρτα και εμφανίζεται το λιτό γυμναστήριο που ξέρω αλλά στο βάθος είδα μια πόρτα που έγραφε “Για γκέι” και λέω όπα, γυμναστήριο για γκέι ας μπω να δω... Με το που ανοίγω την πόρτα ένα τεραστίων διαστάσεων γυμναστήριο ξεπρόβαλε μπροστά μου (ούτε η Αλίκη στην Χώρα των θαυμάτων να είμαι). Καλά μιλάμε ο κακός χαμός στο γυμναστήριο για γκέι! Γεμάτο, δηλαδή ούτε συναυλία της Gaga να ήταν! Ήταν φανερά πιο εξελιγμένο από το γυμναστήριο για στρέιτ, αφού το γκέι γυμναστήριο είχε μια πισίνα τεράστια και ήταν γεμάτη. Όμορφοι, ωραίοι και γοητευτικοί άντρες (αυτό είναι γυμναστήριο!) Όπως κατευθύνομαι προς τα αποδυτήρια για να αλλάξω παρατηρώ μια έντονη κίνηση στα ντουζ (το ψυχολογικό της προηγούμενης μέρας). Πάω στα αποδυτήρια εγώ που λέτε για να αλλάζω ρούχα αλλά όταν πήγα να πιάσω το παντελόνι... ΜΕ ΞΥΠΝΗΣΑΝ. Ευτυχώς δηλαδή γιατί φοβόμουν και για την συνέχεια.

4 σχόλια:

Πεζούνι είπε...

hahahaha Afto leme onirevomaste oti den exume? Or just maybe your subconscious is really messed up :P
Choose! I'ld pick the first one if I was you :P
Gay Gym.. hehe Eshi je alliteration. GAY GYM! GYM GAY GAY GYM GYM GAY!! ok skazw :P
Ime periergos omos.. An ipirxe pote etsi gym, posoi 8a epienan? Pote en na epienan je GIATI en na epienan...
Hmm.. ase.. protimw ta gyms opos ine O_o

Asxeto. Ipan m oti extes ixe fasaries me Religious people outside Secrets.. AAA BLOG ENTRY IDEA! :D I love u ;p

Ιθάκη-man είπε...

"Η αλεπού στον ύπνο της εθώρεν πετεινάρκα" λέει μια παροιμία... Κοίτα, θα διαλέξω το δυο γιατί πραγματικά οι σκέψεις μου περνούν από το μυαλό μου με ταχύτητα φωτός!!!
Αν υπήρχε έτσι γυμναστήριο θα γινόταν της πουτάνας, θα γινόταν της παρακμής και θα πήγαιναν ΚΑΙ στρέιτ και ο λόγος που θα πήγαιναν κάποιοι και θα ξόδευαν ώρα στα αποδυτήρια ή τα μπάνια είναι αυτονόητος!!! :P

Ω! I didn't know that? Really? Αν μάθεις κάτι έξτρα λετ ας νόου!

Πεζούνι είπε...

Mmm neeee neee! Je ipan m ekaman kafka kapies lesvies!...
An imun jame en na tous e8orusan pou mian gonia je en na ekamna "Tststs" :P
Opos en na ekamna je stes fasaries pou ginonte sta gipeda je 8wrw ta sta nea...
Like.. seriously? How extreme can some be?

Ανώνυμος είπε...

Θα μπορούσατε να δείτε σίγουρα τον ενθουσιασμό σας στο έργο που γράφετε. Ο κόσμος ελπίζει σε ακόμα πιο παθιασμένη συγγραφείς σαν εσένα που δεν φοβούνται να πουν πώς πιστεύουν. Πάντα να ακολουθείτε την καρδιά σας.