Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Winterish post

Κάτι μου λέει ότι αυτός ο χειμώνας θα 'ναι όντως χειμώνας. Πάει αγαπημένε μου αναγνώστη ο χειμώνας της Κύπρου που είχαμε 10 βαθμούς και κάναμε χαρά όταν ανάβαμε θέρμανση... Πέρσι μας έβρεξε αρκετά, φέτος προβλέπω πως η θερμοκρασία θα μας κάνει επίδειξη λίμπο, και σε αντίθεση με τους πολιτικούς, θα εκπλαγούμε ιδιαιτέρως για το πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει... Φυσικά δυο φορές λύπη για μας γιατί δεν υπάρχει ακόμα θέρμανση που να δουλεύει χωρίς ρεύμα ή χωρίς πετρέλαιο, αντιλαμβάνεσαι τι έχει να γίνει! Θα τυλιγόμαστε τις κουβέρτες για να κυκλοφοράμε στο σπίτι. Σκέφτηκα και κάτι άλλο αλλά άσε... Δεν είναι ώρα.

Χόρτασα βροχές αυτές τις μέρες. Πράγματι χαρά να βλέπεις νερό. Έκαναν πρεμιέρα και τα μποτάκια (γιατί τα σταράκια γίνονται χάλια με το νερό και βρωμάνε και οι κάλτσες) θεαματικά, από την χαρά μου πατούσα σε όποια λακκούβα έβρισκα. Η οδήγηση φυσικά είναι πρόβλημα, τους πεζούς σκέφτομαι (τους τολμηρούς δηλαδή) μην τους κάνω παπιά όπως οδηγάω γιατί αυτά τα όμβρια ύδατα δεξιά και αριστερά του δρόμου είναι κόλαση. Από την μια θέλω να τρέξω λίγο να πεταχτεί το νερό (είμαι σπλατσουριάς, τι να κάνουμε;) και από την άλλη φοβάμαι μην πεταχτεί κανάς πεζός (είμαι και γκαντέμω, τι να κάνουμε;)...

Όπως και να έχει, το ελάχιστο διάβασμα αποδίδει φέτος καλύτερα από το πολύ και εξαντλητικό. Τι ανάποδο αυτό το εξάμηνο... Προβληματίζομαι και ταυτόχρονα βαριέμαι. Έχω να προετοιμάσω και κάτι παρουσιάσεις... Κουράζομαι αλλά τι να κάνουμε; Να ξεμπερδέψουμε τουλάχιστον από κάποια πράγματα να πάμε να δούμε και κανά θέατρο, λίγο πολιτισμό, έπηξα με τα τούβλα και βούρλα! Ε μα... Θα κάνω ένα διάλειμμα από το διάβασμα και από την άλλη βδομάδα ξεκινάω και πάλι. Μια ανάσα να πάρω και εγώ, να κοιμηθώ και λίγο παραπάνω! Λοιπόν για περισσότερες πληροφορίες εντός της βδομάδας!

Καλή βδομάδα!

4 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Άντε παιδί μου με το καλό!
Βροχές παντού τελικά! Χάλασε αρκετά και εκεί ε;
Κρύο δεν φαντάζομαι να έρθει προς τα κει... χεχεχε :)

Ιθάκη-man είπε...

Χαχαχαχαχαχα το μάτιαξα, είμαι με το κοντομάνικο τώρα που γράφω! Αφού είμαι γκαντέμω, τι να κάνουμε; χαχαχαχαχαχα

Παρηγοριά μου είναι ότι τα κοντοπαντέλονα τα χουμε τουλάχιστον αποκλείσει :p
Τι καιρό κάνει στην Ελλάδα; Χαλασμός;

Hfaistiwnas είπε...

Σήμερα ευτυχώς δεν έβρεξε! Αύριο περιμένουμε χαμό! Αλήθεια!
ΣΚ λέει καλό καιρό! Θα δείξει! :)
Δεν είσαι, ξέρω ποιός φταίει.. αλλά δεν το κάνω θέμα!! χαχαχα!

Ξενικός είπε...

βρε Ιθακήσιε, βρε κουμπάρε, ζεις σ' ένα από τα καλύτερα κλίματα του κόσμου και παραπονιέσαι;...
Ξενικός