Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Simon said...


I feel wanted and loved, and there is nothing better than that” είπε η Celine Dion επιστρέφοντας στο Las Vegas 4 χρόνια μετά από το τελευταίο show που έδωσε στο Colosseum που κτίστηκε για αυτήν στο ξενοδοχείο Caesar's Palace, για μια νέα σειρά από shows. Την προηγούμενη φορά που η Dion βρέθηκε στην Νεβάδα έκλεισε συμβόλαιο 3 χρόνων για ψυχαγωγικά shows, το οποίο επεκτάθηκε για σχεδόν άλλα 2 χρόνια. Μετά από μια παγκόσμια περιοδεία που διήρκησε ακριβώς ένα χρόνο αποφασίζει να κάνει ένα διάλειμμα, και μετά από προσπάθειες να μείνει έγκυος τα καταφέρνει, φέρνει στον κόσμο δίδυμα και ανακοινώνει πως έκλεισε ξανά ένα συμβόλαιο 3 χρόνων για ψυχαγωγικά shows τα οποία ξεκίνησαν τον Μάρτιο του 2011. Περισσότεροι από 352 χιλιάδες άνθρωποι έχουν δει το καινούργιο show της μέχρι σήμερα...

Για να το λέει η γυναίκα προφανώς και κάτι ξέρει. Το να νιώθεις ότι σε θέλουν, ότι σε θέλει κάποιος, και ότι σε αγαπάνε είναι όντως κάτι πολύ ωραίο... Νιώθεις καλύτερα όταν υπάρχουν εκείνοι οι φίλοι που θα σε χρειαστούν για την άποψη σου στο πως να αλλάξεις την διαρρύθμιση του δωματίου σου, για παράδειγμα. Νιώθεις καλύτερα όταν οι φίλοι σου σε εμπιστεύονται για κάτι. Νιώθεις καλύτερα όταν νιώθεις αγαπητός και ποιος δεν χαίρεται όταν ακούει ωραία λόγια.

Φυσικά να νιώθεις πως σε χρειάζονται οι άλλοι είναι κάπως αποπνικτικό. Να ξέρεις πως οι γονείς σου δεν θα πάρουν την πρωτοβουλία να πάνε θάλασσα αν δεν πας μαζί τους είναι κακό. Να ξέρεις πως οι φίλοι σου δεν υπάρχει περίπτωση να πάνε θέατρο αν δεν τους πεις και αν δεν το κανονίσεις εσύ είναι επίσης ζημιογόνο σε εσένα. Διότι δεν μπορείς να είσαι πάντα η ψυχή της παρέας. Πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι και έχουμε τα απς και τα ντάουν μας και δεν υπάρχει τίποτα πιο λογικό από αυτό.

Αλλά να 'μαι στις 3 και 30 το χάραμα να γράφω για αυτά... Ίσως να γράφω τα συμπεράσματα της βραδιάς! Καλή βδομάδα σε όλους!

3 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Αγαπημένη η Ντιόν!!! Πολύ αγαπημένη!!!
Η Simon ποιά είναι;
Ε δεν γίνεται να είσαι πάντα εσύ ο υπεύθυνος για όλα!!! :):):)

tinkerbell είπε...

Εμένα πάντως μου είσαι πολύ αγαπητός, I hope you know that :) xx

Ιθάκη-man είπε...

@ Ηφαιστιώνας:
Μπράβο, χαίρομαι να μιλάω με ανθρώπους με γούστο :p
Simon says καλέ, το παιχνίδι, ουκιπίντια it!
Δεν γίνεται, ε και εγώ αυτό νομίζω :)

@ Tinkerbell:
Oh my gooooooooood
Σταμάτα κοκκινίζω :p
Ευχαριστώ αγαπημένη και εγώ σ' εκτιμώ τα μάλα, σε φιλώ και τώρα που επέστρεψες να σε δω! :)