Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Hot, hot, hot


Βδομάδα βδομαδούλα μου πες μου ποια μέρα σου θα έχει την υψηλότερη θερμοκρασία!
Ότι λιώνω, λιώνω... Πιο γρήγορα και από παγωτό σορμπέ! Χάλια σου λέω, ευτυχώς δεν είμαι γυναίκα και ευτυχώς δεν βάφομαι γιατί θα ήθελα κάθε 3 λεπτά φρεσκάρισμα. Αλλά από την άλλη περιμένω τον χειμώνα όπως περιμένουν οι Άγγλοι τους Ολυμπιακούς (δηλαδή καθόλου). Εκείνη την θάλασσα δεν ξέρω πότε θα την δω, μαύρα μάτια θα κάνω να σε δω θαλασσάκι μου και νομίζω πως όταν σε δω από την ζέστη και την παράκρουση θα τραγουδάω τραγούδι για σε σαν την Βιουγουκλάκη!

Είναι και τώρα μέρες που χτυπάει τον κάθε Κύπριο η ζέστη και ενίοτε και η βαρεμάρα και τα ποστ στο Φείσμπουκ περί πολέμων, αδικίας και μυστικών συμφωνιών λες και μιλάνε για Eurovision αλλά αναφέρονται στο Κυπριακό. Μπορώ να δω στο πρόσωπο της γιαγιάς μου τα σημάδια του πολέμου, αλλά στο φέισμπουκ έχω το πλεονέκτημα να βλέπω τα σημάδια της μαλακίας και να αποφεύγω ατέρμονες συζητήσεις περί πατριωτισμού και εκ βάθους φανατισμού.

Οι ειδήσεις είναι αφόρητες με το όλο κλίμα (το σχεδόν Τροπικό) και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Νύσταζα όλη μέρα σήμερα και δεν κατάφερα να κάνω τίποτα. Ε βέβαια όταν ζεις σε συνθήκες ερήμου και μάλιστα ερήμου φτιαγμένης από μπετόν (κατ' αντιστοιχία με το σώμα μου φτιαγμένο από πηλό, το οποίο ομοιοκαταληκτεί) τι περιμένεις; Πραγματικά νιώθω ότι περνάνε οι μέρες και δεν κάνω τίποτα... Πριν τες 8 το βράδυ δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Να οδηγήσεις; Αποκλείεται, να παίρνεις το τιμόνι είναι λες και αγγίζεις το τηγάνι στην φωτιά. Να πας βόλτα; Θα πάθεις στο πρώτο λεπτό έγκαυμα. Να πας για γυμναστική; Θα πάθεις στο πρώτο λεπτό καρδιακό και μέχρι να ρθει το ασθενοφόρο... Άστα. Μείνε σπίτι και μην κάνεις τίποτα! Καλύτερα!

Από αύριο θα δείξει... Το Σαββατοκύριακο ήταν κουραστικό. Τι τις ήθελα τις υποχρεώσεις τις τελευταίας στιγμής;

Καλή βδομάδα!

3 σχόλια:

Ben Provis είπε...

Άσε κι εδώ μια απο τα ίδια. Ευτυχώς έβαλε αεράκι σήμερα...

Hfaistiwnas είπε...

Εδώ έπεσε η θερμοκρασία, εκεί τώρα;
Έλαααα σκέψου ότι με τη ζέστη ιδρώνουμε και φεύγουν οι τοξίνες!!!

Ιθάκη-man είπε...

@ Ben Provis:
Το μόνο αεράκι από το κλιμαστιστικό έρχεται :p

@ Ηφαιστίωνας:
Ουυυυυυ κι' ανεβαίνει...
Ναι ναι, το πήρα στα σοβαρά σήμερα και δεν άνοιξα κλιμαστιμό! Σε νοσοκομείο θα καταλήξω :p