Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Coming soon


Μόλις αναπλήρωσα ένα μικρός μέρος του ύπνου που έχασα για τις εξετάσεις. Και πήγα καλά, αυτός είναι ο απολογισμός μου. Καλά, τελεία. Τώρα γιατί να κάθομαι να μοιρολογώ για ένα μάθημα; Το οποίο δεν ήταν εκείνο που φοβόμουν τελικά, αλλά ένα άλλο... Το επόμενο εξάμηνο θα έχω ένα εξτρά, σιγά τα ωά! Αλίμονο τώρα αν αρχίσω την καταστροφολογία για ένα ψωρομάθημα. Πάμ' παρακάτω τώρα.

Τον τελευταίο καιρό δεν μ' αρέσει τίποτα. Τίποτα όμως. Δεν πεθαίνω για κανένα φαγητό, δεν επιθυμώ ούτε κάποιο συγκεκριμένο γλυκό, δεν μ' αρέσει καμία μουσική, κανένας σταθμός στο ράδιο, δεν μπορώ να κάνω ένα πράγμα μόνο και δεν ενθουσιάζομαι με τίποτα. Ξενερώνω με ταχύτητα φωτός, δηλαδή ούτε ο CERN δεν είδε τέτοια ταχύτητα. Δεν γελάω πια με τις σειρές που βλέπω (γιατί μόνο κωμικές σειρές βλέπω). Πόσο ανοργασμικός μπορεί να φαντάζω τώρα; Και για να σε προλάβω, είναι ρητορική ερώτηση!!!

Το μόνο που μου την δίνει είναι πως τώρα που έχω ώρα δεν έχει θέατρα. Όσο καιρό σκιζόμαστε στο πανεπιστήμιο είχε του κόσμου τα θέατρα και τώρα έχει δυο παραστάσεις. Ελεεινό! Και η ψυχοθεραπεία κοστίζει... Πολύ! Για αυτό υπάρχει το μπλογκ! Να 'ναι καλά... Και θα ρθουν κι άλλες αναρτήσεις σύντομα, διότι απ' ότι φαίνεται έχω χοντρά issues, μερικά σοβαρά και μερικά πρακτικά.

4 σχόλια:

Leviathan είπε...

Καλή ξεκούραση και που θα πάει...θα αρχίσουν να σ' αρέσουν πολλά...Καλό βράδυ και φιλιααααααα! :)

Kος Μηδενικός είπε...

Πρώτον έχεις Eurovision να ασχοληθείς οσονούπω...κλασσικές αξίες. Για τα υπόλοιπα...εμείς εδώ είμαστε...στο ντιβάνι του e-ψυχολόγου!!

Ben Provis είπε...

Είναι οι παρενέργειες της εξεταστικής...Μην ανησυχείς θα σου περάσει!

Ιθάκη-man είπε...

@ Leviathan:
Νομίζω μου ψιλοαρέσει το Once Upon a time :p Σε καλό δρόμο είμαι :p

@ Zero Point:
Ευτυχώς που μου το θύμησες, το είχα προς στιγμή ξεχάσει! :p Ντιβάνι του e-ψυχοθεραπευτή θέλω :p

@ Ben Provis:
Παρενέργειες είναι ε; Θα μου περάσει, θα μου περάσει, πάω να φάω καμιά βιταμίνη! :p