Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Shaving Razor

Τα φτηνά ξυραφάκια είναι πραγματικά για τον... π... πο... ΠΟΛΥ έμπειρο ξυριστή (έμπειρο τι;). Και εγώ κρατάω το κουτί με τα υπόλοιπα 6 ξυραφάκια και σκέφτομαι αν θα το πετάξω στα σκουπίδια.
Γαμώ τις προσφορές της υπεραγοράς και κατάρα στην ιδέα που είχα να δηλώσω “τα πιο φτηνά μου κάνουν”! Αλλά άνθρωποι είμαστε και κάνουμε λάθη (οι τυχεροί κάνουν σεξ)
Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο για έναν άντρα από ένα κακό ξυραφάκι! Ναι μπορεί όντως μερικά προϊόντα να είναι καλά ανεξαρτήτως τιμής αλλά τα φτηνά ξυραφάκια δεν είναι ένα από αυτά! Καταρχάς μετά από το κόψιμο μιας τρίχας 4 ημερών η λεπίδα θέλει ακόνισμα, δηλαδή τι πιο ελεεινό... Το ξύρισμα έπρεπε να είναι μια ήρεμη διαδικασία, μην με βλέπεις εμένα που μετά από το ξύρισμα θέλω και μια μετάγγιση με 2 μονάδες αίματος τουλάχιστον, αλλιώς έπρεπε να είναι τα πράγματα.
Η αλήθεια είναι πως η ξυραφοβιομηχανία έχει προχωρήσει τόσο πολύ που σε λίγο θα γίνει επιστήμη και θα διδάσκεται και σε Πανεπιστήμια μεγάλης εμβέλειας γνωστά για το υψηλό και σοβαρό τους επίπεδο όπως το Πανεπιστήμιο Κύπρου φυσικά! Νόμιζα πως μόνο οι βιομηχανίες παραγωγής σερβιέτας είχαν προχωρήσει εις βάθος αλλά έκανα λάθος. Ξυραφάκια με λωρίδα εκχυλισμάτων αλόε-βέρα (το ΠΙΟ ανούσιο πράγμα), ξυραφάκια με ευλύγιστο λαιμό (σαν οδοντόβουρτσα), ξυραφάκια με 5 λεπίδες για καλύτερο ξύρισμα (που κοστίζουν σχεδόν τα 2πλάσια από τα συμβατικά ξυραφάκια), ξυραφάκια με μπλε λωρίδα ενυδάτωσης (ουότ δε χελ...) και άλλα πολλά. Μόνο ξυραφάκια με φτερά δεν βγάλανε και πάλι καλά.

7 σχόλια:

Tremens είπε...

ναι αλλά τελικά... ό,τι πληρώσεις παίρνεις δυστυχώς...

Leviathan είπε...

exo edo kai xronia me treis lepides...e ftanei pia :) :) kalispera sas!!! :) kiss!

Ανώνυμος είπε...

κι εγώ στις 3 σταμάτησα και είμαι ικανοποιημένος! Αυτό για την Κύπρο ήταν κακιούλα αλλά όχι ψέμα ;)

Kος Μηδενικός είπε...

Έχω να ξυριστώ με ξυραφάκι και εγώ δεν ξέρω πόσα χρόνια. Πρέπει να το τολμήσω κάποια στιγμή!

Ιθάκη-man είπε...

@ Tremens:
Ακριβώς! :p

@ Leviathan:
Τρεις, τρεις... Να μην πάρω από τις 3 την μακρύτερη και μια χαρά θα ειμαι! :p

@ VassiliosTales:
Αυτό για την Κύπρο είναι η πικρή αλήθεια! :p

@ Zero Point:
Για τα πάντα υπάρχει η πρώτη φορά (μετά από πολύ καιρό) :p

Dreamer είπε...

να σε διορθωσω αλλα το Πανεπιστημιο Κυπρου σε γενικες γραμμες εσιει αρκετα καλο standard! οσο για τα ξυραφακια εγω το κανω με 3 λεπιδες και μια γαλαζια λωριδα που εν ξερω σε τι χρησιμευκει αλλα αμα πατταλευκει τζινη η γραμμουα, πονω!

Xenoudis - Ξενούδης είπε...

... κι αυτό σε μια κοινωνία όπου η αξυρισιά θεωρείται "in"...