Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Love Week

Αναγνώστη μου, λατρεία μου... Που ήσουν και σε έψαχνα; Αναγνώστη μου δεν είμαι καλά (για νέο μας το λες) κάτι δεν πάει καλά (και όχι δεν έφαγα φασολάδα χθες)... Αναγνώστη μου είμαι ερωτευμένος! Ναι, ναι. Πιθανότατα... τι πιθανότατα; Σίγουρα δεν τον ξέρεις. Τον θέλω! Δεν ξέρω αν νιώθει το ίδιο και αυτός... Είναι ο πιο σέξι άνδρας στον πλανήτη! Όχι, δεν λέω τον Μπράντλει Κούπερ... Μιλάω για κάποιον καθημερινό. Άσε τους ηθοποιούς και το Χόλιγουντ! Οι ταινίες είναι ταινίες και η ζωή μας... σίγουρα δεν είναι ταινία.
Και επειδή δεν μπορώ να σε κοροϊδεύω άλλο και η Πρωταπριλιά αργεί ακόμη θα σου πω το όνομα του... Jai McDowall! Δες τον εδώ! Απλά πες μου πως σε έπεισα έστω για μισό δεύτερο και θα χαρώ (ή θα πέσω από την καρέκλα και θα ξεσπάσω σε γέλια). Αχ αυτή η σκοτσέζικη προφορά... αρρρ... μου ανεβάζει... την λίμπιντο! Αααααχ! Τα φιλιά μου στην Σκωτία! Αααααχ... Δεν μπορώ μανούλα μ' δε μπορώ, σύρε για να φέρεις τον γιατρό... Ααααααχ... Μόλις βρήκα νόημα στην ζωή μου!
Και επειδή δεν μπορώ να λέω πολλή ώρα βλακείες προχωρώ... Φιρί φιρί το πάνε να με τρελάνουν αλλά ΔΕ θα τα καταφέρει κανείς. Αυτό έχω να σας πω. Προχωρώ ακάθεκτος, μπορεί να κάνω 100 πράγματα την ίδια στιγμή αλλά μια χαρά βρε, μια χαρά! Μόλις σχολάσω θα κάνω και μια γύρα από τα μπλοκ να αφήσω κανένα σχόλιο, πάλι έμεινα πίσω πάλι!
Τις ευχές μου για μια σούπερ βδομάδα και μην μασάτε, όπως κι αν ξεκίνησε, υπάρχουν πάντα τα περιθώρια για βελτίωση! Φιλάκια ρουφηχτά και δεν μαζεύομαι!

6 σχόλια:

Leviathan είπε...

Χαχαχα!!! Να σαι καλα!!!! Και ναι η εβδομάδα θα ειναι σούπερ και αν κάποιος μας γλωσσοφαει, να πάει να πηδηχτεί απο το παραθυρο... Μη δώσω και ευχή :) φιλιααααααα :)

Kος Μηδενικός είπε...

Καλό το παλικάρι, εγκρίνω...να κοιτάξω μπας και το βρω πουθενά εδώ γύρω και να στο στείλω πακέτο;

Ιθάκη-man είπε...

@ Leviathan:
Από το γλωσσοφάει και τα φιλιά (αν και με δυο γραμμές απόσταση) διάβασα γλωσσόφιλα... Η αλεπού στον ύπνο της...
Ναι, λοιπόν! Να πάνε να πηδηχθούνε από κάτι και όχι με κάτι γιατί ναι, δεν κάνει! Χαχαχαχαχαχα
Καλή σου βδομάδα καλέ μου! :)

@ Ζero Point:
Αααααααχ δεεεε μπορώ μανούλα μ' δε μπορώωωω... άη άη άη (το τελευταίο σαν μοιρολόι μου έκανε)
Πάνω είναι, είσαι μακριά. Αλλά ΑΝ το βρεις, το στέλνεις, μην δείξεις φωτογραφία και φοβηθεί το ΑΓΟΟΟΡΙ μου. Αχ καλέ άκου το πως μιλάειιιιιιι... Ταράζεται το είναι μου!!!!!!!!!!!

turigr είπε...

Συμπαθητικούλης, αν κι εμένα η προφορά δεν μου λέει τίποτα! Πάντως αφού αρέσει σε σένα, δεν μπορώ παρά να ευχηθώ η ώρα η καλή!

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

καλο μηνα συμπατριωτη ...
ειμαι μελος στο ιστολογιο σου ... προσφατα το ανακλυψα και μ αρεσε και γραφτηκα ...

σου ειχα στειλει και εμαιλ χωρις να λαβω απαντηση :)

θα περιμενω απαντηση σου

Ιθάκη-man είπε...

@ Turigr:
Ναι... Φυσικά, τι πιο απλό :p

@ ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ:
Πότε μου έστειλες μέιλ καλέ; Δεν γίνεται να μην το είδα!