Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

...in the rain

Που πα ρε Καραμήτρο;
Αυτός ο χειμώνας είναι ίσως ο καλύτερος μέχρι τώρα χειμώνας που έχω ζήσει (κάθε χρόνο και καλύτερα). Επιτέλους χειμώνας στο τροπικό μας το νησάκι! Ποιος να μου το έλεγε πως θα είχαμε για συνεχόμενες μέρες θερμοκρασία μέχρι και 8 βαθμούς κάτω από το κανονικό! Κατά βάθος όσο γουστάρω την ζέστη τόσο γουστάρω και το κρύο.
Μ' αρέσει η ζέστη, επειδή δεν φοράς πολλά ρούχα, τα βασικά και αν... Παντελόνι μπλούζα τέλος. Άστα καλέ τα μαλλιά σου που πας με μαλλί κομμωτηρίου, σε 5 λεπτά με αυτή την υγρασία θα επανέλθει η φυσική σου μπούκλα! Δεν μ' αρέσει επειδή βρωμάμε ευκολότερα και είναι μέρες που η ζέστη είναι αφόρητη...
Και ο χειμώνας μ' αρέσει. Μ' αρέσει επειδή είναι ήσυχα, μ' αρέσει μετά από ένα καλοκαίρι όπως το καλοκαίρι της Κύπρου να κάνεις αποτοξίνωση βλέποντας βροχή. Αυτό που δεν μ' αρέσει είναι που έχουμε που έχουμε δρόμους τρυπητήρια, ενόσω εσύ κοιμάσαι, δημιουργούνται λακκούβες γεμάτες νερό. Με αποτέλεσμα όταν εσύ φτωχός πεζός περπατάς στον δρόμο κινδυνεύεις να πιτσιλιστείς από τους οδηγούς που οδηγούν με 20 χιλιόμετρα πάνω από το όριο σε κατοικημένη περιοχή ή στην καλύτερη να γίνεις παπί!
Που πα ρε Καραμήτρο ήταν η έκφραση που έλεγα χθες όσο περπατούσα στον δρόμο. Θα μου πεις, εμ και εσύ πουλάκι μου μέσα στο παλιόκαιρο (τη μέρα που σε γνωωωωωρισαααα) περπατάς; Και ναι, αγαπημένε μου αναγνώστη είμαι υπεύθυνος των πράξεων μου... Ευτυχώς δεν ανέβασα πυρετό!

7 σχόλια:

Leviathan είπε...

Να προσέχεις...πολύ πολύ κρύο και εδώ... :) καληνύχταααααααααααα kiss :)

Ανώνυμος είπε...

Σιγα μη σταματησουμε να περπαταμε!
Απλά θα πρεπει να φοραμε αδιαβροχα ρουχα για να μην γινομαστε παπακια απο τους βιαστικουληδες οδηγους.

Καλημερα

ασωτος γιος είπε...

κι ερχεται ακομη πιο χειμωνας αυτη τη βδομαδα και να προσεχεις
ο ελληνας οδηγοα ειναι μεγαλος ελληναρας

Ben Provis είπε...

Κρυο καιρός για αγκαλίτσες!!!

Φανή είπε...

η βροχη ειναι μαγευτικη, μπορει να μας μελαγχολει που και που, αλλα μ'αρεσει παρα πολυ.
δεν μ'αρεσει στην περιπτωση που εχω ισιωσει το μαλλι και μεχρι να βγω απο την εξωπορτα εχει γινει μπουκλα, αλλα νταξει, της το συγχωρω :P
αντε και καλη εβδομαδαααα

Ιθάκη-man είπε...

@ Leviathan:
Εγώ προσέχω, άλλοι είναι που δεν προσέχουν! Φιλιάααααααααααα! :)

@ Coula:
Αδιάβροχα αγάπη μου είναι μύθος :p χαχαχαχαχα Keep walking anyhow :)

@ Άσωτος γιος:
Ο Κύπριος είναι απλά Κύπριος, με ό,τι και αν σημαίνει αυτό :p
Καλή βδομάδα

@ Ben Brovis:
Έλα εδώ εσύ :p

@ Φανή:
Το φυσικό αγάπη μου είναι πάντα καλύτερο από το τεχνητό :p Με ελάχιστες εξαιρέσεις αλλά δεν είναι επί του παρόντος χαχαχαχαχα Καλή βδομάδα! :)

Ανώνυμος είπε...

Δεν αντέχω άλλο κρύο... θέλω ζέστη και καύσωνα και θάλασσα και φραπέ και κρύες μπύρες και γυμνά κορμάκια ;)