Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Decisions Part 1

Περπατάω, κοιτάω κάτω, κάτι πάτησα, ήταν ένα τέτοιο με χαπάκια. Λέω εντάξει από κάποια τσάντα έπεσαν, όποιος τα έχασε θα πονάει ή θα έχει πρόβλημα... Βιαζόμουν να 'ρθω σπίτι όμως και μέχρι να τελειώσω την σκέψη μου, είχα ήδη φτάσει στο πάρκινγκ! Και η μέρα μου κύλησε όπως κυλάνε οι μέρες στις τελευταίες δυο εβδομάδες. Ελεεινά κανονικά...
Το ένστικτο του δολοφόνου έχει ξυπνήσει για τα καλά μέσα μου... Ακόμα και όταν βλέπω γλυκά παιδάκια (μιλάμε για ηλικίες που τα παιδιά περπατάνε) ξυπνάει ο Ηρώδης μέσα μου!
Αύριο έχω διευθετήσει επαγγελματικό ραντεβού. Πάω εκεί με ένα γενικό project που ο ίδιος σκέφτηκα και πρότεινα και ανεξαρτήτως της απάντησης που θα λάβω εγώ προτίθεμαι να συνεχίσω με το project. Το 2012 είναι μια αφορμή για μένα, όπως είπα στις αρχές της χρονιάς (λες και πέρασαν πολλές μέρες από τότε) να γίνω λιγότερο φαφλατάς και περισσότερο αποφασιστικός.
Παράλληλα με την προετοιμασία ενός γενικού πλαισίου για το project έχω κι άλλες κατά μέρους υποχρεώσεις οι οποίες πήραν την τελική ευθεία και τέλος της βδομάδας θα είμαι κιλά ελαφρύτερος. Λόγω πολλών πραγμάτων δεν γράφω ή ας το διατυπώσω καλύτερα: δεν γράφω για ευνόητους λόγους, έχω πρήξει ούτε εγώ δεν ξέρω πόσους ανθρώπους την τελευταία βδομάδα και είπα να μην σας τρελάνω και εσάς.
Πολύ καλή βδομάδα!

6 σχόλια:

Εγώ είπε...

Καλημέρα, καλή επιτυχία, καλή τύχη, καλές αρχές, καλή βδομάδα! (ξέχασα τίποτα;)

Ανώνυμος είπε...

Ολα καλα να πανε με το project και να μην ξεχνας να μας τρελαινεις κι εμας λιγο!

το εχουμε αναγκη

φιλια

ασωτος γιος είπε...

καλη επιτυχια ολα καλα θα πανε δε σας φοβαμαι εσας τους μπλογκερς χα

Ιθάκη-man είπε...

@ Liar:
Τίποτα απολύτως! :) Ευχαριστώ πολύ! Καλά να περνάς! Και φέρμου μαγνητάκι από το the Dam :p

@ Coula:
Έχεις τέτοιες ανάγκες εσύ; :p
Χαχαχαχα
Φιλιά πολλά!

@ Άσωτος γιος:
Άτιμη φάρα :p χαχαχαχαχα
Μια χαρά μωρέ

Kος Μηδενικός είπε...

Πάτησες κουτί με viagra;

Ιθάκη-man είπε...

@ Zero Point:
Α! Καλά εσύ δεν παίζεσαι!