Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Parapa-ba-bam

Πως να μπεις στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα όταν το πιο γλυκούλικο τραγούδι των Χριστουγέννων -και όχι δεν μιλάω για το Last Christmas ποτέ δεν ήταν γλυκό αυτό- έχει “πειραχθεί” τόσο πολύ που άρχισε ήδη να σου την δίνει στα νεύρα; Όχι αγάπη μου, όταν ακούς το All I want for Christmas is you με την Μαράια αλλά και τον Τζάστιν Μπίμπερ, ξενερώνεις! Ποιος; Ο Μπίμπερ, που είμαι σίγουρος πως ακόμα πιστεύει στον Άγιο Βασίλη! Τι πράγματα είναι αυτά; Έχω γίνει έξω φρενών!
Και όχι δεν είναι η έκλειψη, δεν είναι η Πανσέληνος, ούτε ο ανάδρομος... εγώ αυτά τα κάνω του χεριού μου. Αν εξαιρέσεις τις δυο άτοπες επαγγελματικές προτάσεις που ήρθαν μαζί και βρέθηκα σε δύσκολη θέση... απέρριψα την δεύτερη και για την πρώτη βλέπουμε! Αλλά αυτά δεν είναι τα “επείγοντα”, τώρα προέχει η φοιτητική μου ανέλιξη -τι λέω ο μαλάκας- και διαβάζω ακόμη... Έχω σιχαθεί το διάβασμα η αλήθεια να λέγεται αλλά δεν θα είναι για πολύ... Ακόμα μια βδομάδα και τα βιβλία και οι σημειώσεις θα πάνε σε ένα ράφι της βιβλιοθήκης -αν όχι στην ανακύκλωση. Και ποιος θα ασχοληθεί ξανά μαζί τους; Όχι εγώ πάντως.
Όσο και το Σάββατο το πρωί όσο και σήμερα το πρωί ξύπνησα λόγω περίεργων εφιαλτών... Τελείως κικιρίκου το υποσυνείδητο μου, τα 'χει παίξει κα-νο-νι-κό-τα-τα! Αγαπημένο μου υποσυνείδητο κάνε λίγη ακόμη υπομονή θα ασχοληθούμε και με άλλα πράγματα εκτός από το διάβασμα. Φυσικά και δεν διαβάζω μόνο, θα είχα κρεμαστεί από κάπου μέχρι τώρα αν διάβαζα μόνο! Χθες καλή ώρα πήγα θέατρο (κόβεται καλέ το... θέατρο; δεν κόβεται).
Αυτά εν ολίγοις... Και για το επόμενο επεισόδιο των Desperate Housewives πρέπει να περιμένω τις 8 του Γενάρη! Σε ένα μήνα δηλαδή... Η αλήθεια είναι πως το επεισόδιο της προηγούμενης βδομάδας δεν το είδα και τώρα που ξέρω πως θα αργήσει να βγει το επόμενο σκέφτομαι να κρατήσω για ακόμα λίγο την αγωνία μου... Πρέπει να διαβάσουμε κι όλας γιατί σήμερα το παράκανα με οτιδήποτε εκτός από το διάβασμα!
Καλή βδομάδα!

7 σχόλια:

tinkerbell είπε...

Υπομονή και όλα θα πάνε καλά! Right? :)

Καλή βδομάδα!

Ιθάκη-man είπε...

Υπέροχη θα είναι :)

Kisses darling

Kος Μηδενικός είπε...

Σχωράτε με, αλλά έχετε ακούσει φαντάζομαι All I want for Christmas από καινούργιο, υπέροχα διαφορετικό, Michael Buble!

Fatsas είπε...

Χαχαχαχα έφιρες με:)
Όσο για τον Bieber δεν φαντάζεσαι πόσο ΜΑΖΙ σου είμαι!

Υπομονή με τα βιβλία! Καλή εβδομάδα!!

Ξενικός είπε...

το θετικό είναι ότι το διάβασμα έχει μια ημερομηνία λήξης. Τί ανακούφιση, δεν λέγεται!
(εκτός αν πας για ιατρική, εκεί δεν τελειώνει ποτέ...)
Ξενικός

Ιθάκη-man είπε...

@ Μηδενικόπουλε:
Αγόρι μου όχι μόνο το έχω ακούσει αλλά το CD είναι στον υπολογιστή! Λατρεύω!

@ Fatsas:
Δεν έμεινε και πολύ :p Μπράβο, μπράβο χαίρομαι που σε έφιρα!
Ενα υπέροχο υπόλοιπο της βδομάδας :)

@ Ξενικός:
Το διάβασμα στην ιατρική δεν έπρεπε να τελειώνει ποτέ, τώρα για το τι γίνεται... αλλού παπά ευαγγέλιο

Fatsas είπε...

Kαι όσο για το διάβασμα στην Ιατρική...ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΟΥ*ΤΙΚΟ!!! Καλό κάψιμο σ'όλους