Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Nouvelle week

Τι και αν έχει ραγίζει ο πάγος, τι και αν η Παπαρίζου θα γράψει βιβλίο, τι και αν χώρισε η τάδε με τον τάδε, τι και αν είναι έγκυος η άλλη τάδε... Τι κι αν ο Τζιόβας είπε πως θα ήθελε να έχει παιδί με την Κατερίνα η ζωή συνεχίζεται... Εγώ συνεχίζω να διαβάζω, δεν μου άλλαξε την ζωή μου ή την καθημερινότητα μου το γεγονός πως το τελευταίο άλμπουμ του Σάκη έγινε πολλαπλά πλατινένιο. Δηλαδή αν ασχολιόμουνα και με αυτά θα είχα κρεπάρει προ καιρού...
Για να καταλάβω κι όλας, θα μου πείτε ότι αν φορέσω μπότες και πάω στην θάλασσα με ένα καμπριολέ αυτοκίνητο αντιγράφω την Βίσση; Φατσόνι μου πήγαινε στην άλλη παράγραφο εσύ. Όχι πως έχω το κάμπριο (ούτε άσπρο φόρεμα έχω) αλλά λέμε τώρα... Άντε πες ότι το γυρίζω και σε βίντεο κλιπ σημαίνει πως αντιγράφω την Βίσση; Το βίντεο κλιπ του Απαγορευμένου -όχι της Τζούλιας- το έχετε δει από την αρχή μέχρι το τέλος; Έχω βαρεθεί φαν της Άννας -κατά κόσμον Αννούλας- να λένε στο Facebook πως το καινούργιο βίντεο κλιπ της Βανδή -άλσοου νόουν ας Ντεσπίνα Βάντι- είναι κακή απομίμηση του Απαγορευμένου -όχι της Τζούλιας ξεκόλλα. Και το γράφουν στο στάτους τους λες και ανακάλυψαν την θεωρία της σχετικότητας. Σημειολογία του παραλόγου!
Πλησιάζουν επικίνδυνα τα Χριστούγεννα και δεν έχω πάρει ακόμη δώρα, φυσικά δεν έχω και τα ανάλογα χρήματα για αυτά που σκεφτόμουν και κάποια πράγματα από την λίστα (όπως τα παπούτσια για τον εαυτό μου, ένα καινούργιο ρολόι για το χέρι μου, ένα πλεκτό και ένα καρό πουκάμισο για μένα κ.ά.) πρέπει να μείνουν πίσω... Δεν βαριέσαι μωρέ, στα ξεπουλήματα! Μια φορά είπα να ψωνίσω και εγώ και να τι έπαθα!
Εγώ φοράω το καπελάκι μου και μπαίνω στο κλίμα... it's not about the gifts, it's about the joy the day brings (και ΔΕΝ εννοώ την μέρα των Χριστουγέννων, μιλώ για την κάθε μέρα ξεχωριστά)
Καλή βδομάδα σε όλους!

5 σχόλια:

Leviathan είπε...

auto pou les sto telos einai to simadikotero! :) kali evdomada! kiss

Ανώνυμος είπε...

Εγώ που δεν είδα κανένα από τα δύο video clip πειράζει?

Καλή εβδομάδα και σε εσένα!

tinkerbell είπε...

Καλή βδομάδα να έχεις! Και πολύ σωστά τα είπες για τα Χριστούγεννα. It's that feeling... που οφείλουμε στους εαυτούς μας να έχουμε ολόχρονα!

Fatsas είπε...

Γκρρρρρρρ, ρε την άλλη φτομά έρκομαι κύπρο, κάπου θα σε πετύχω, αν τζε δεν σε ξέρω φατσικώς, αλλά θα σε ψιλιαστώ...

Επί του θέματος ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟΥ

Όσο για το τέλος θα συμφωνήσω με τον lev μου:)

Ιθάκη-man είπε...

@ Leviathan:
Καλή βδομάδααααα! :)

@ Vassilliostales:
Δεν πειράζει καθόλου, δεν έχει καμία απολύτως σημασία :) Καλή βδομάδα!

@ Tinkerbell:
Καλή βδομάδα και σε σένα αγαπημένη! Ολόχρονα γιορτές λοιπόν :p

@ Fatsas:
Φατσόνι μου εγώ σου έστειλα μέιλ αλλά δεν υπάρχει το μέιλ που γράφεις, σε ψάχνω και δεν σε βρίσκω...
Της Τζούλιας; :p