Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Free Spirit

Τρεις γραμμούλες είχα γράψει και τις έσβησα, και όχι δεν λογοκρίνω τον εαυτό μου, φαρμακόγλωσσε! Απαπα! Αμέσως να με φας! Για χαλάρωσε λίγο... Έχω μπουχτίσει με το διάβασμα, δεν αντέχεται άλλο η κατάσταση, έχω σηκώσει ότι φαγώσιμο υπάρχει στον σπίτι εκτός από τις μελιτζάνες και το έχω εξαφανίσει! Μάγος έπρεπε να γίνω, έχω ταλέντο σε τέτοια! Που 'σαι μάνα να χαρείς τον γιόκα σου;
Εμ πως να το κάνουμε το τελευταίο μάθημα της εξεταστικής πάντα είναι το υπουλότερο... Εκεί που έχεις τελειώσει με το τουλάχιστον 80% των υποχρεώσεων σου τσουπ πετάγεται ακόμα ένα που έμεινε πίσω. Κρίμα κι αυτό από κάπου ξέμεινε, κάποιος το πέταξε... Δεν είναι κρίμα που έμεινε πίσω; Σαν εμένα τον κύριο Μανταρινάκη. Όχι δεν θα γράψω βιβλίο... μην ανησυχείτε! Ναι, γιατί παραείναι στην μόδα τον τελευταίο καιρό και βλέπω το σπασμό του φρυδιού σου. Μην μου φοβάσαι με κάθε μου κουβέντα θα καταλήξεις σε ψυχιατρική κλινική καλό μου!
Η εβδομάδα κυλάει όπως κυλάει η μπάλα του μπόουλινγκ στο ειδικό παρκέ στους διαδρόμους του μπόουλινγκ! Γυρνάει με απίστευτο ρυθμό και είναι cool. Δεν παλεύω και με τα βιβλία αλλά τελειώνω από το διάβασμα, από την επανάληψη και όταν σταματάω να διαβάζω αντιλαμβάνομαι πως οι 4 μέρες της βδομάδας έχουν κάνει φτερά, πιο καλά και από τις γνωστές μάρκες σερβιέτας (ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε).
Μια απρόσμενη συζήτηση με πρόσωπο φέρνει απρόσμενες καταστάσεις που θα οδηγήσουν λίγο ή πολύ στο αυτονόητο αποτέλεσμα. Τι σας λέω, έχω σεφεριάσει από το διάβασμα, μην μου δίνετε και πολλή σημασία, εγώ κάτι έχω υπόψη μου. Τι θέλει να πει ο ποιητής; Καλέ τι είναι αυτά τα μπανάλ ερωτήματα που χρησιμοποιείς; Τι είναι αυτές οι παλιομοδίτικες εκπαιδευτικές μέθοδοι; Άστα αυτά! Αυτά είναι για τον προηγούμενο αιώνα! Και δεν σας λέω την “λύση”, ξέρετε γιατί; Γιατί θέλω να ακονίσετε την κριτική σας σκέψη! Για το καλό σας είμαι εγώ εδώ.
Αφηνίασα μου φαίνεται και η γλωσσοδιάρροια μου είναι και πάλι στα φόρτε της... Ένας (δω)δεκάωρος ύπνος είναι ότι πρέπει! Αφού το βλέπεις και από την συνοχή του ποστ, τον θέλω τον ύπνο, ο οργανισμός μου το απαιτεί, είναι δικαίωμα του πνεύματος μου να ηρεμεί κι αυτό, γιατί όλα τα ανήσυχα πνεύματα καταβάθος θέλουν να ξαπλώσουν στον καναπέ και όταν δεν τους βλέπει κανείς να πάρουν ένα ύπνο, γιατί ΝΑΙ έχω μουρλαθεί από το διάβασμα και λέω μπαρούφες...
What the hell? (πιθανή έκφραση αναγνώστη)
Yes, ανήσυχο πνεύμα has left the building...

7 σχόλια:

Kος Μηδενικός είπε...

Αααααα...σε βάρεσε!!

Fatsas είπε...

Είσαι δικός μου εσύ...Πρέπει να σε γνωρίσω...χαχαχαχα
Τουλάχιστον εσύ θα γράψεις τώρα και θα τελειώσεις, και θα έχεις ήρεμα χριστουγέννα...Εμείς πάλι Γενάρη! Καλή επιτυχία αγορίνα:)

Ben Provis είπε...

Καλή Επιτυχία

Ιθάκη-man είπε...

@ Zero Point:
Τι λες καλέ; Η ιδέα σου είναι... :p

@ Fatsas:
Πρέπει να με γνωρίσεις; Τέτοια λέγε μου! :p Κοκκινίζω, έλα σταμάτα, έλα έλα, πες μου κι άλλα! χαχαχαχαχαχα Πες μου ότι σπουδάζεις και Ιατρική σε έχω ήδη ερωτευτεί! χαχαχαχαχα (ο Zero Point από πάνω θα πει μια κακιούλα τώρα)
Και το δικό σας το σύστημα (ή ό,τι έμεινε από αυτό τελοσπάντων) έχει και τα καλά του!
Ευχαριστώ πολύ! :)

@ Ben Provis:
Μερσί μποκού! :)

Fatsas είπε...

Σταμάτα δεν αντέχω άλλο γέλιο!!!
Παντρευτήκαμε πιλέ...Private αυτά δεν μπορώ να εκφράσω έτσι την ψύχρα τον έρωτα μου για σένα..χαχαχαχα

Kος Μηδενικός είπε...

Εγώ λέω τίποτα...στο ύψος μου (καλά λέμε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα!)

Leviathan είπε...

Kali epitixia euxomai kai me to kalo na xeberdeueis! Kalo ximeroma!!!! Kiss :)