Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Special Wishes

Βλέπω με συγκίνηση την τελετή έναρξης των Special Olympics (από την τηλεόραση, είχα σκοπό να επισκεφθώ την Αθήνα για αυτό το λόγο αλλά τα επαγγελματικά δεν μου το επέτρεψαν) και μου την δίνει στα νεύρα που όλοι μιλάνε για την Ελλάδα... Για όνομα του Θεού και την Παναγίας (σώθηκες τώρα) έχουν τα παιδιά ούτε 10 μέρες και πάλι να το γυρίσουν στην Ελλάδα που ποτέ δε πεθαίνει! Βρε δε μας...

Αφήστε με να νικήσω, αν όμως δεν τα καταφέρω, αφήστε με να προσπαθήσω!

Και μπορεί οι Special Olympics να έχουν ξεκινήσει αλλά τίποτα δεν τελειώνει από την μια μέρα στην άλλη... Ξέρω. κανείς δεν θέλει κηρύγματα ανθρωπιστικά, ειδικά οι εξ' Ελλάδος αγαπητοί μπλόκερ που θα έχουν συγχαθεί να ακούνε για “εθνικές υποχρεώσεις” ή την λεγόμενη “ατομική ευθύνη”... Βρε τα λόγια είναι περιττά! Και οι φιλοσοφίες δεν έχουν κάποια θέση προς το παρόν!

Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να κάνετε αυτό που θέλετε... αυτό που δεν κάνατε την προηγούμενη βδομάδα! Αν θες να στείλεις ένα μήνυμα και να πεις κάτι, κάντο μωρέ! Δεν βαριέσαι; Κάντο σου λέω! Μην αφήνεις τίποτα στην τύχη (γιατί αν περιμένεις και από αυτή... σώθηκες πάλι!) Κοίτα τον καθρέφτη σου και πες μια μαγική λέξη ή μια μαγική πρόταση... Και όλα θα είναι καλύτερα!

Καλή Εβδομάδα!

5 σχόλια:

Περσέας είπε...

Ναι είδα λίγο απτήν τελετή έναρξης και μπορώ να πω ότι ήταν μαγευτικά.Μακάρι να θυμόμασταν αυτά τα παιδιά και γενικότερα τα παιδιά με ειδικές ικανότητες πιο συχνά
καλημέρα

Εγώ είπε...

Ωραίο, μαγευτικό, παραμυθιάρικο το τέλος του post σου αλλά μερικές φορές οι "μαγείες" βάλουν σε σε μπελάδες, κάμνουν τα πράματα χειρότερα. Είναι όντως καλύτερα με μία μαγική λέξη/πρόταση, αλίμονο. Αλλά μόνο για λίγο.. Κάποιες φορές δουλεύει πραγματικά, κάποιες άλλες απλά σε κάνει να ζεις μια ψευδαίσθηση. Μπλα μπλα επολλολόησα πάλε, καλή βδομάδα!

Ιθάκη-man είπε...

@ Περσέας:
Χάρηκα όταν είδα και τα παιδιά που την Κύπρο! Καλές επιτυχίες τους εύχομαι! :)
Καλή Βδομάδα!!!! :)

@ Liar:
Εν επολλολόησες! Μίλα, μίλα! Εν καλύτερα να μιλάς παρά να σκάζεις!
Ενεν μαγεία να πάεις στον καθρέφτη σου και να πεις Supercalifragilisticexpialidocious ή Ολοκαίνουργιος θα γίνω ή Hakuna Matata! Εν μαγκιά να μπορείς να πεις "Κανεί" και να συνεχίζεις αγόρι μου. Εν είμαι απόλυτος (μπορεί να ακούγομαι) αλλά ξέρω ότι μερικές φορές πετυχένει, άλλες φορές εν δουλευκει και εξαρτάται!
Άλλο η ψευδαίσθηση και άλλο το να είσαι θετικός!
Καλή σου βδομάδα!

Αν χρειαστείς οτιδήποτε, μην διστάσεις...

Εγώ είπε...

Ένα δίκιο έχεις το :) βασικά εδώ και 1-2 μέρες είπα κανεί, απλά εν στο παιχνίδι στην αρχή να μεν ξεκολλάς ή να μπαίνεις σε σκέψεις, αλλά σιγά σιγά περνά. Life goes on.

Leviathan είπε...

eida ligo kai itan iperoxa! Filia!