Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Like & Dislike Vol. 26

2010 τέλος, πάμε για ένα 10 Μ' αρέσει/Δεν μ' αρέσει, 5 από το καθένα, για όλα όσα συνέβησαν το 2010!


Μ' αρέσει...

... που τελικά δεν έκαψαν τα Κοράνια στην Αμερική τον Σεπτέμβριο

... που αν και η Κύπρος έχει σπάνιες αναφορές σε διεθνή ειδησιογραφικά κανάλια αλλά φέτος ήταν διαφορετικά, για πρώτη φορά απονεμήθηκε σε Κύπριο βραβείο Νόμπελ. Ο λόγος για τον Οικονομολόγο κύριο Πισσαρίδη που μοιράστηκε το Νόμπελ Οικονομίας για το 2010 με τους Αμερικανούς οικονομόλογους Πίτερ Ντάιμοντ και Ντέιλ Μόρτενσεν.

... που επιστρέψαμε σε ποιοτικές Κυπριακές παραγωγές στην τηλεόραση όπως “Στην Άκρη του Παραδείσου” και γενικά σε Κυπριακές παραγωγές

... που ήρθε και ο Πάπας στην Κύπρο, αυτό μας έλειπε να γίνουμε ο must προορισμός για θρησκευτικό τουρισμό!


ΕΞΤΡΑ... να συμβεί και το 2011

Μ' άρεσαν... οι Αθλητικές επιδόσεις Κυπρίων αθλητών!!!


Δεν μ' αρέσει...

... η οικονομική κρίση...

... η κακοκαιρία που χτύπησε τις μέρες των Χριστουγέννων στην Ευρώπη και που ακυρώθηκαν πτήσεις! Τι να κάνουμε; Αυτός είναι ο καιρός, ότι θέλει κάνει! “White Christmas” τραγουδάτε, να τα τώρα! Όπως όμως δεν μ' αρέσει η κακοκαιρία τόσο δεν μ' αρέσει να βγαίνουν οι Κύπριοι σε παράθυρα ειδήσεων και να λένε πως οι Άγγλοι είναι ανοργάνωτοι στα θέματα με ακυρώσεις πτήσεων! Συγγνώμη που η τελευταία φορά που χιόνισε στην Λάρνακα ήταν το 1880 (ΟΥΠΣ! Δεν υπήρχε καν Αεροδρόμιο τότε)

... που η Μαντόνα και η Celine Dion απουσίαζαν από την μουσική βιομηχανία φέτος

... τα μαλλιά Μοϊκανού παντού! Παντού όμως! Όλα τα αγόρια ανεξαρτήτως ηλικίας -αυτό ήταν το πιο οδυνηρό από όλα- είχαν τα μαλλάκια τους σε στυλ Μοϊκανού...


ΕΞΤΡΑ... Μακριά από το 2011

Δεν μ' άρεσαν... οι αυτοκτονίες των νεαρών ομοφυλοφίλων στην Αμερική... Στις 20 Οκτωβρίου φορέσαμε κάτι μωβ και συνεχίσαμε την ζωή μας, δυστυχώς δεν έπραξαν το ίδιο άλλοι νέοι στην Αμερική...Tyler Clementi, Zach Harrington, Asher Brown, Seth Walsh, Justin Aaberg, Raymond Chase, Billy Lucas και Cody J. Barker είναι μερικά ονόματα από τις επίσημες αυτοκτονίες νέων αφού υπέστησαν τραμπουκισμό. Είναι τόσοι νεαροί που καθημερινά ζούνε υπό τον φόβο στην δουλειά, στο σχολείο, στο σπίτι ακόμα!Και λένε όλοι όλα θα γίνουν καλύτερα, περίπου 20 φορείς και περισσότεροι από 60 προσωπικότητες βοήθησαν στην διάδοση του It Gets Better Project. Λυπάμαι που έπρεπε με τέτοιο τρόπο να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος!

2 σχόλια:

Leviathan είπε...

poli 8livero to teleutaio...makari na leipsei o fovos apo to 2011...kalispera!

Ιθάκη-man είπε...

It gets better λένε :)
Καλή σου μέρα!