Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Men in video clips #4

Μπορεί το καλοκαίρι να έχει τελειώσει και εμείς στην Κύπρο να το νιώσαμε επιτέλους (τις νύχτες) αλλά αυτό το ποστ θα μας θυμίσει τι ή μάλλον ποιους βλέπαμε και μας έκαναν το καλοκαίρι κόλαση (για το θερμόμετρο μιλάμε)

Ο κλήρος πέφτει στην 23χρονη Ρουμάνα καλλονή, χορεύτρια και τραγουδίστρια Inna που τα τραγούδια της έχουν γίνει summer hits σε ολόκληρη την Ευρώπη (με σχετική καθυστέρηση θα μπορούσε να πει κανείς) Αναφορά όμως θα κάνω στο video clip του τραγουδιού Amazing. Γυρισμένο στις ακτές της Σίντρα στην Πορτογαλία τον περασμένο Αύγουστο και με την συμμετοχή της Ακαδημίας Σερφερ της Πορτογαλίας. Αν και το video clip κινείται λίγο ή πολύ στα όρια του soft (heterosexual) porn με την τραγουδίστρια να χαϊδεύεται καθώς κάνει ντους, οι άντρες συμμετέχουν με κάποιο τρόπο!

Αποκορύφωμα του βίντεο είναι ο ναυαγοσώστης, ο κούκλος, και εδώ κολλάνε τα λόγια του τραγουδιού “Why you're lookin' like that, you're driving me crazy, you 're lookin' amazing”. Ο σούπερ χοτ ναυαγοσώστης στο video clip της Inna σε κάνει απλά να δοκιμάσεις να πνιγείς στα νερά για να σου δώσει το φιλί της ζωής (φιλί να 'ναι κι ότι να 'ναι) Σκηνές που σου φέρνουν στην μνήμη (τις καλές) σκηνές από την ιστορική σειρά Baywatch αλλά στο τέλος τον τύλιξε η μαντάμ τον ναυαγοσώστη!

Στην Πορτογαλία θέλετε να μου πείτε ότι υπάρχουν τόσο κούκλοι ναυαγοσώστες; Να ξέρω και εγώ που πάω (να πνιγώ)!

Κι ας πάμε στα-καμία-σχέση-Ελληνικά-επίπεδα. Ακολουθεί το “Καλοκαίρι” με την Πέγκυ Ζήνα και το τάχα για τα Ελληνικά δεδομένα πρωτότυπο και προκλητικό video clip με την σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Ρήγου. Συγγνώμη αλλά ξεκινά με πλάνο ένα γυμνό άντρα (και μωσαϊκό, Men in video clips ονομάζεται το ποστ όχι Men in τσόντα) Αγόρια που μάλλον είναι μοντέλα, ωραία σώματα και μια χαρά νέοι είναι, φτου μην τους ματιάξω! Να! Γιατί να μην είμαι και εγώ έτσι; Του έβγαλε η Πέγκυ την φανέλα και να τις φέτες των κοιλιακών, τον έριξε και στην πισίνα, πλάκα-πλάκα εμένα μ' αρέσει το μαγιό του πάντως. Ψιλοκαταθληπτικό το τραγουδάκι... Επόμενο παρακαλώ!

Πως θα μπορούσε ένα καυτό ποστ για καυτά video clips να μην είχε την Θεά Kylie Minogue; Φυσικά η Θεά όλων των εποχών, η μινιόν Kylie με το video clip του τραγουδιού “Slow” θα μπει στην κορυφή των καλοκαιρινών video clips. Γυρισμένο στην Δημοτική Πισίνα του λόφου της Montjuïc στην Βαρκελώνη. Το video clip αρχίζει με το πανοραμικό πλάνο της Βαρκελώνης και έναν κύριο να κάνει βουτιά από τον βατήρα και ακολούθως να βγαίνει από την πισίνα, εκεί ξεκινά το ωραίο της υπόθεσης. Κάτοψη στου χώρου δίπλα από την πισίνα με ξαπλωμένους άντρες και γυναίκες (έτσι για να μην λέτε ότι λύσαξα) Και τσα! Η Θεά ξαπλώνει σε μια πετσέτα, σέξι όπως πάντα με το Balenciaga φόρεμα της περικυκλωμένη από άντρες (και γυναίκες ναι το είπαμε, αστε με τώρα να κάνω την δουλειά μου) Δες τους μωρέ πως είναι! Αν είχα και εγώ τέτοιο σώμα να βάλω και εγώ τέτοιο μαγιό αλλά που; Ένα από τα κορυφαία video clip κατ΄εμέ

Καλή καυτή εβδομάδα!

4 σχόλια:

gay super hero είπε...

Χε χε με πρόλαβες :-)

Το συγκεκριμένο ναυαγοσώστη έχω προγραματίσει να τον βάλω σε ένα αφιέρωμα στο τέλος του χρόνου.

Το θέμα είναι ότι ψάχνω παντού πληροφορίες (ποιος είναι κτλ) και δεν βρίσκω τίποτα...

Leviathan είπε...

kalispera!! kali evdomada!! kala sto video tis Kylie ginetai xamos!!! :)

tinkerbell είπε...

Καλή βδομάδα dear :)

Ιθάκη-man είπε...

@ Gay Super Hero:
Θες και όνομα; :p Να τον βλέπω εμένα μου φτάνει :p χεχεχε
Καλή Βδομαδούλα! :)

@ Leviathan:
Καλή βδομαδούλα και σε σένα!
Ο καλός χαμός στο βίντεο της θεάς! :p

@ Tinkerbell:
Σου στειλα μέιλ εσένα αγαπημένη
Καλή βδομάδα! :)