Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Like & Dislike Vol. 23

Μ' αρέσει... το κόνσεπτ της Νέας Περιόδου Προγραμμάτων!

Δεν μ' αρέσει... που δεν βρίσκω ζεστό νερό το πρωί για ντουζ...

Μ' αρέσει... όλο και πιο πολύ η Kylie Minogue!

Δεν μ' αρέσει... το νέο λουκ (τα κοντά μαλλιά) της Emma Watson

Μ' αρέσει... ο στίχος “μα μπορώ να σε έχω αν θέλεις στο μυαλό μου σαν τον πρώτο αναπληρωματικό μου, κι αν αλλάξει κάτι στα προσωπικά μου να ' σαι αυτός που θα καλύψει τα κενά μου” μπλα μπλα μπλα “να 'σαι αυτός που εγώ μαζί του θα αμαρτήσω και για χάρη του τον άντρα μου θα αφήσω” ΓΟΥΣΤΑΡΩ!

Δεν μ' αρέσει... που δεν έχω δει ούτε μισό επεισόδιο του Glee

Μ' αρέσει... το video clip του τραγουδιού Gypsy της Σακίρα με τον Ναδάλ! Που το θυμήθηκα και εγω;

Δεν μ' αρέσει... το ξανθό μαλλί της Βίσση, την προτιμούσα με το πιο σκούρο...

Μ' αρέσει... το τραγούδι “Πεφταστέρι” εκείνο το σπαστικό πράγμα σε ένα κανάλι Ελληνικό, είναι τόσο γλυκούλικο το γλυκουλίνι μου, είναι τρισχαριτωμένο!

Δεν μ' αρέσουν... τα ρούχα που φοράνε όλες στα νυχτερινά κέντρα, τα της Βίσση με αφήνουν αδιάφορο, της Νατάσσας με εξοργίζουν, της Βανδή με προβληματίζουν, της Κοκκίνου δεν μου λένε τίποτα!

Μ' αρέσει... ο Άθως Παπαλάμπρος του Φώτη και της Μαρίας

Δεν μ' αρέσει... που τα μαλλιά μου λαδώνουν κάθε μέρα ΚΑΙ δεν μου πάνε

Μ' αρέσει... ο Raul Bova, Ιταλός

Δεν μ' αρέσει... που δεν μου πάει κανένας πλαστικός σκελετός των Ray-Ban τους έχω δοκιμάσει όλους και είμαι εξ' ίσου (αν όχι περισσότερο) άσχημος με τα γυαλιά


Έξτρα της Εβδομάδας... Δεν μ' αρέσει... o Chris Evans σε φωτογραφίες για την ταινία Captain America (δεν τις είδατε; Δείτε τις εδώ , ευγενική χορηγεία του Director's Cut και πείτε και την γνώμη σας)

7 σχόλια:

musicbug είπε...

Kalispera boy!!!
Latrevw Kylie, de me exei apogoiteysei pote kai einai toso glikoula, sti synavlia stin Athina itan apisteyti!!!
Gia Vissi symfwnw gia to malli opws kai gia olo to dress mpouzouconcept pou anafereis. Gia to "Peftasteri" ti na pw, to vriskw pangliko kai de xortenw na to vlepo sto YouTube, opote i'm with you s'ayto :-)
Kali nea vdomada

Kος Μηδενικός είπε...

Να δεις Glee!! Όχι για το στόρι τόσο...όσο για τα τραγούδια! Ααααα και τη Sue εννοείται!!! Χαχα!

tinkerbell είπε...

Συμφωνώ με το ξανθό μαλλί της Βίσηη! Και δεν γίνεται να μην σου πάει κανένα γυαλί Ray Ban. Αποκλείεται! Θα σε πάρω shopping εγώ προσωπικά και να σου βρω! Καλή βδομάδα :)

Ιθάκη-man είπε...

@ Musicbug:
Χελόου!
Χάλια η μπουζουκοκατάσταση εφέτος :p Ναιιιιιιιι δεν είναι γλυκουλίνι;;; Μου βγάζει μια ευαίσθητη πλευρά του εαυτού μου (μην το σχολιάσει κανείς τον έφαγα :p )
Καλή Βδομάδα! :)

@ Αγόρι μου:
Να το δω, βέβαια. Που; Η Σού ποια είναι;

@ Tinkerbell:
Μα όλοι συμφωνείτε μαζί μου για τα μαλλιά της Βίσση; Μα όπου το λέω με βγάζουν τρελό! Τελοσπαααντων... Τα έχω δοκιμάσει ΟΛΑΑΑΑ ΟΛΑΑΑΑΑ και είναι ΟΛΑ απαίσια πάνω μου, μηδενός εξαιρουμένου! :/
Βρε καλά να 'μαστε :p Καλή Βδομάδα αγαπημένη!

Ανώνυμος είπε...

Ithaki man mou na deis to Glee alla mono to prwto kuklo(sigkekrimmena ta prwta 13 epeisodia), o deuteros kuklos einai mia pliris apogoiteusi mexri stigmis!
ps. You don't know Sue??? You don't know what you are missing! Apisteftes atakes miloume, an kai o rolos tis thewreitai "kakos" en mporeis na tin antipathiseis logo tou apisteutou humor tis!
Kalo mina! :) xx
Purplebutterfly

Kος Μηδενικός είπε...

Να το κατεβάσεις από torrents. Ο πρώτος κύκλος είναι όλα τα λεφτά. Ο δεύτερος κύκλος προς στιγμήν τα έχει πάει λίγο σούπα, αλλά ελπίζουμε, τι να κάνουμε!! Η Sue είναι η γυμνάστρια στο σχολείο στο οποίο διαδραματίζεται το σηριαλάκι. Θα σου εξηγήσω και πιο αναλυτικά εκ του σύνεγγυς!

Ιθάκη-man είπε...

@ Επώνυμη Ανώνυμη:
Πεταλουδίτσα μου! Είσαι καλά; Αχ στείλε μου μέιλ πλις αν το δεις!
Καλό μήνα αγαπημένη!

@ Zero Point:
Ναι βέβαια να το κατεβάσω! Από που; Torrents τι είναι ακριβώς; Τα ξανάκουσα φυσικά αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς είναι! Νομίζω θέλω όχι εγ του σύνεγγες αλλά ταχύρυθμα ιδιαίτερα :p