Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

S.A.G.A.P.O the Game

Ναι, έκανα μια βόλτα από τα μπλοκ τα εκ δεξιών και ανακάλυψα διάφορα πράγματα. Καθώς περνούσα από τα μπλοκ και διάβαζα, κάνω scroll down στον Ethan (τον ίσως Mister Blogoverse, τον ωραιότερο της μπλοκόσφαιρας) και βλέπω τσα! Το όνομα μου. Με έβαλε ο κύριος Ethan να παίξω διαδικτυακά ένα παιχνίδι (να 'ναι καλά ο άνθρωπος γιατί σκεφτόμουν να κάνω ποστ άσχετο) με τα 10 πράγματα που αγαπώ.

Το αγαπώ σαν ρήμα δεν το χρησιμοποιώ πολύ και νομίζω ότι δεν θα το χρησιμοποιήσω anytime σύντομα. Υπάρχουν οι στιγμές που μπορώ να το γράψω, να το κάνω copy-paste, με πιο πολύ ευκολία θα το γράψω παρά να το πω και πιο εύκολα θα το πω σε ξένη γλώσσα παρά στα Ελληνικά. Είναι όμως το πρώτο διαδικτυακό παιχνίδι που κάνω, να με συγχωρέσουν αν με ξανακάλεσαν αλλά δεν το πήρα χαμπάρι (πολύ πιθανόν)

Τα 10 "πράγματα" που αγαπώ:

Αγαπώ την οικογένεια μου και ειδικά τους γονείς μου. Μπορεί να έχουμε μια “περίεργη” σχέση, μπορεί να έχουμε μυστικά ο ένας από τον άλλον αλλά τους αγαπώ και είναι το σημαντικότερο πράγμα στον κόσμο για 'μένα, είναι οι είναι ο Θεός μου, είναι αυτό που οι Χριστιανοί βρήκαν στο πρόσωπο μιας αγιογραφίας...

Αγαπώ τους φίλους μου. Δύσκολη λέξη, οι φίλοι που είναι εδώ, οι φίλοι που δεν είναι τόσο πολύ εδώ, οι φίλοι, ή οι εξ-αποστάσεως φίλοι, οι συμπλόκερς (ναι για σένα που διαβάζεις μιλάω) είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο για μένα!

Αγαπώ τον Ethan που με έβαλε να παίξω αυτό το παιχνίδι γιατί δεν ξανάκανα τέτοιο πράγμα!

Αγαπώ κάθε στιγμή, καλή ή κακή, που με έκανε να καταλάβω κάτι, το ο,τιδήποτε!

Αγαπώ τα παιδιά και πολύ θα ήθελα κάποτε να έχω ένα “δικό μου”

Αγαπώ τις βλεφαρίδες μου, νομίζω ότι είναι το ωραιότερο πράγμα επάνω μου

Αγαπώ την λέξη αγαπώ και τον παρατατικό της (αγάπαγα που διαβάζεται και ανάποδα) και όλες τις λέξεις που μας βοηθούν -κάποτε χωρίς αποτέλεσμα- να εκφράσουμε αυτά που νιώθουμε

Αγαπώ την Λευκωσία με ηρεμεί και με κρατά ανήσυχο ταυτόχρονα

Αγαπώ τις αγκαλιές, τα φιλιά και γενικά το γούτσου-γούτσου (να κάνω γκρουπ στο facebook;)

Αγαπώ όλες τις εποχές, την γη και την φύση σε όλο της μεγαλείο! Ιδιαίτερα αγαπώ να περπατώ ξυπόλυτος σε βρεγμένη αμμουδιά το καλοκαίρι

Τώρα ποιους να καλέσω; Τους περισσότερους τους κάλεσαν. Επειδή δεν ξέρω ποιο το κάνατε και ποιοι όχι κάντε το όσοι δεν το κάνατε. Εγώ θα προτείνω-προσκαλέσω την Τινκερμπελ (την ιδέα μου την έβαλε η Μπλοκ Σκέψεων), τον Jingle all the way, τον Άντυ Παναγιώτου, η θεία Ντόνα γιατί δεν το έκανε; να το κάνεις αν δεν σε έχουν ήδη προσκαλέσει! Η Crimson Dawn αν είναι στο mood, τον Leviathan θα πω που του αρέσει και το χαλούμι πολύ, τον μικρό Find That Inch και θα του στείλω και τα φιλιά μου, την Highvoltagepress, αυτά! Όποιος θέλει να το κάνει ας το κάνει, δημοκρατία έχουμε (σε τέτοια θέματα)

6 σχόλια:

Unknown είπε...

Καλά όλα αυτά. Τόσες όμορφες πόλεις έχει η αγαπημένη μου Κύπρος, η Λευκωσία σου αρέσει;;;
Εμένα μου αρέσει η Λεμεσός. Η Λευκωσία αν και έμεινα εκεί δεν τρελάθηκα ιδιαίτερα. Μόνο η Λαϊκή συνοικία μου άρεσε και το Ιρλανδέζικο μπαρ στη εθνάρχου Μακαρίου.
Αλήθεια γιατί δεν μας βάζεις φωτογραφίες από την Κύπρο μας;

Ιθάκη-man είπε...

Αγαπώ την Λευκωσία είπα... είναι διαφορετικό :p Μ' αρέσει πολύ η Λεμεσός όμως και μένα, την επισκέπτομαι συχνά όσο μπορώ. Να σου βάλω καλέ φωτογραφίες :p μεν μου αγχώνεσαι σιορ, εννα τα κανονίσουμεν ούλλα :)

Ethan Raynolds είπε...

χεχεχε......:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.................. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Ιθάκη-man είπε...

@ Σέξι Ethan:
Εγώ ευχαριστώ καλέ!!! :)

amalthia είπε...

και εμείς αγαπάμε εσένα!

Ιθάκη-man είπε...

@ Amalthia:
Σταμάτα και κοκκινίζω! :p Ευχαριστώωωωωωωω! Φιλιά!!!! :)