Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

A new month has come...

Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που δεν είχα πρόβλημα με το ότι τελειώνει το καλοκαίρι. Πέρσι πάντως δεν ήθελα να τελειώσει το καλοκαίρι... Φέτος είμαι εντάξει, θέλω να ρθει το Φθινόπωρο.

Η ρουτίνα, τώρα την χρειάζομαι. Νομίζω έτσι κάνω, το καλοκαίρι κάνω τα πάντα για να κουραστώ και να πεθυμήσω την ρουτίνα του φθινοπώρου. Δεν μπορώ να πω ότι είχα τεράστια δόση από καλοκαίρι, αλλά το χόρτασα το καλοκαίρι, μην σου πω θα έτρωγα ακόμα λίγο! Αλλά είναι ώρα να γυρίσω στα παλιά μου τα λημέρια, τα γραφεία και να αρχίσω ξανά το διάβασμα... Και να μην θέλω, έτσι θα γίνει τώρα που το σκέφτομαι!

Στο γενικό μουντ της περιόδου αυτής το φθινόπωρο μου ταιριάζει καλύτερα. Όχι δεν έχω κατάθλιψη ή κάτι αλλά το θέλω το φθινόπωρο φέτος. Κάποτε ήθελα την Άνοιξη, κάποτε ήθελα το Καλοκαίρι (όταν φτάσει η ώρα των εξετάσεων το καλοκαίρι θα θέλω πάλι τώρα να δεις) κάποτε ήθελα και τον χειμώνα, ε τώρα θέλω το φθινόπωρο. Στις 23 Σεπτεμβρίου η Φθινοπωρινή Ισημερία θα σημάνει την αρχή του φθινοπώρου αν ο καιρός μας κάνει την χάρη επίσης, η νύχτα θα αρχίσει να γίνεται μεγαλύτερη...

Μέχρι την επόμενη φορά που θα αρχίσω την μουρμούρα για τις εποχές... Καλό μας μήνα!!!

4 σχόλια:

ProFyLaKtiKo είπε...

καλό φθινόπωρο!

Ιθάκη-man είπε...

Επίσης Προφυλακτικέ! :)

PurpleButterfly είπε...

Kalo mina kai kalo fthinoporo Ithaki-man mou!!!! :D

Ιθάκη-man είπε...

Επίσης Πεταλουδίτσα μου!!!! :)